top

Prize catarare Ocun Jugs - violet

cu TVA 319,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 315,76Lei (+2%)
Prețul recomandat al producătorului 375,90Lei (-14%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8591804609350

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Setul de prize Ocun Jugs este un set versatil de prize de cățărare care vă va ajuta să trasați trasee pe pereți artificiali. Cu 10 cleme de diferite mărimi și forme, puteți aduce puțină varietate.

Gama largă de seturi de ajutoare de cățărare de la Ocun, cu o gamă variată de forme, va satisface nevoile celor mai exigenți pasionați de cățărare. Faptul că le puteți asambla în orice configurație vă va permite să creați un traseu artificial de cățărare care va satisface așteptările dumneavoastră de antrenament și vă va ajuta să vă mențineți o formă excelentă. Mânerele sunt fabricate din plastic rezistent la crăpături, care asigură o fricțiune excelentă și va rezista cu curaj la o utilizare intensă.

Setul Ocun Jugs este format din 10 pene de diferite dimensiuni și forme - de la cele mari la cele mici, mai mult sau mai puțin curbate, cele convexe și cele puțin mai puțin convexe. Acestea vor permite o prindere ușoară în timpul cățărării, completând peretele artificial.

Un set de Ocun Jugs vă va permite să faceți ajustările necesare în funcție de dificultatea traseului de cățărare. Cu ajutorul lor veți menține echilibrul corect, obținând gradul de dificultate dorit.

Set Ocun Jugs - caracteristici cheie:

  • Setul este format din 10 piese;
  • 2 x XS, 2 x S, 2 x M, 2 x L, 2 x XL;
  • Fabricat din plastic rezistent;
  • Fricțiune excelentă și durabilitate pentru a permite modelului să dureze mult timp;
  • Vă permite să adăugați varietate la antrenamentul dvs. de cățărare la domiciliu;
  • Vă permite să adăugați varietate și să vă creați propriile trasee.

Specificatii tehnice
Culoare mov
Sex Unisex
No-code Nu
Material de bază Poliester
Activitate Escalada / Bouldering
Îngrijire și întreținere
Perioada de utilizare – produsele Ocun
Produsele de escaladă de la marca cehă Ocun au o durată de viață maximă de 7 ani, calculată din momentul vânzării către consumatorul final (cu o utilizare în scop de agrement, o dată pe lună). Cu toate acestea, durata lor totală de viață este chiar mai lungă, cu un maxim de până la 10 ani. Aceasta constă atât în timpul de utilizare, cât și în timpul de depozitare înainte de vânzare, calculat de la data de fabricație indicată pe etichetă. Cu toate acestea, este important de reținut că, pentru a obține o durată de viață maximă a unui produs, acesta trebuie să fie verificat în mod regulat și întreținut în mod corespunzător. Termenul de valabilitate al produselor a fost stabilit pe baza standardelor și reglementărilor în vigoare în Europa, iar marca Ocun funcționează sub supravegherea unui organism de certificare care confirmă că au fost efectuate controalele corespunzătoare.

Ocun Jugs - customer reviews

0.0