top

Prize catarare Ocun Edges - white

cu TVA 329,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 327,99Lei (+1%)
Prețul recomandat al producătorului 377,00Lei (-12%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8591804500992

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Setul de prindere Ocun Edges este un set care include 10 muchii rafinate de diferite forme și dimensiuni. O alegere excelentă pentru amenajarea unor trasee și mai dificile pe un perete artificial.

Gama largă de seturi de prinderi de cățărare Ocun, care prezintă o gamă întreagă de forme, va satisface așteptările celor mai exigenți pasionați de cățărare. Posibilitatea de a le asambla în orice configurație vă va permite să creați un traseu artificial de cățărare care va satisface așteptările dumneavoastră de antrenament și vă va ajuta să vă mențineți o formă excelentă. Mânerele sunt fabricate din plastic rezistent la crăpături, care asigură o fricțiune excelentă și va rezista cu curaj la o utilizare intensă.

Setul de prinderi 4 muchii este alcătuit din 10 muchii de diferite forme. Forma alungită și puțin adâncă vă va permite să vă pregătiți degetele și să vă antrenați în mod corespunzător prinderea deschisă și prinderea arcului. Antrenarea degetelor și a vârfurilor acestora este un element foarte important, care va face ca rocada să fie mult mai eficientă.

Setul de prinderi de cățărare Ocun Holds Set 4 Edges Climbing Grips vă va permite să creați un perete artificial personalizat, care să reflecte nivelul dumneavoastră de cățărare. Tu însuți știi cel mai bine ce antrenament va fi cel mai potrivit, permițându-ți să ajungi mult mai repede la forma dorită.

Ocun Edges grips - caracteristici cheie:

  • Setul este format din 10 piese;
  • 2 x XS, 2 x S, 2 x M, 2 x L, 2 x XL;
  • Fabricat din plastic durabil;
  • Fricțiune excelentă și durabilitate pentru a permite modelului să dureze mult timp;
  • Vă permite să adăugați varietate la antrenamentul de cățărare la domiciliu;
  • Excelent pentru antrenamentul axat pe rezistența degetelor;
  • Vă permite să adăugați varietate și să vă creați propriile trasee.

Specificatii tehnice
Culoare alb
Sex Unisex
No-code Nu
Material de bază Poliester
Activitate Escalada / Bouldering
Îngrijire și întreținere
Perioada de utilizare – produsele Ocun
Produsele de escaladă de la marca cehă Ocun au o durată de viață maximă de 7 ani, calculată din momentul vânzării către consumatorul final (cu o utilizare în scop de agrement, o dată pe lună). Cu toate acestea, durata lor totală de viață este chiar mai lungă, cu un maxim de până la 10 ani. Aceasta constă atât în timpul de utilizare, cât și în timpul de depozitare înainte de vânzare, calculat de la data de fabricație indicată pe etichetă. Cu toate acestea, este important de reținut că, pentru a obține o durată de viață maximă a unui produs, acesta trebuie să fie verificat în mod regulat și întreținut în mod corespunzător. Termenul de valabilitate al produselor a fost stabilit pe baza standardelor și reglementărilor în vigoare în Europa, iar marca Ocun funcționează sub supravegherea unui organism de certificare care confirmă că au fost efectuate controalele corespunzătoare.

Ocun Edges - customer reviews

0.0