top

Pioleți Blue Ice

Topoare de gheață Blue Ice sunt proiectate în inima Alpilor, asigurându-se că fiecare model este rafinat până la cel mai mic detaliu. O gamă variată de pioleți pentru gheață pentru alpiniști, drumeți și schi-alpinisti.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Blue Ice pioleți de gheață - măiestrie de top pentru cei cu discernământ

Marca Blue Ice este un producător de echipamente fără compromisuri, care îi va satisface chiar și pe cei mai exigenți fani ai activităților în aer liber. Combinația de materiale de calitate superioară și soluții moderne va face ca fiecare echipament al nostru să fie și mai ușor și mai durabil. Topoarele acestei mărci respectate sunt soluții avansate care vor satisface cerințele celor mai experimentați utilizatori. Gama mărcii include modele pentru drumeții, modele pentru gheață, precum și Blue Ice topoare de schi de tură. Ceea ce au în comun toate acestea este manopera excelentă și utilizarea unor materiale ușoare și extrem de durabile!

O gamă largă de modele pentru toate activitățile montane

Blue Ice ice axes oferă o gamă largă de produse, pentru fanii tuturor activităților montane. Toate modelele sunt realizate cu atenție la cele mai mici detalii. Acest lucru asigură o funcționalitate excelentă și, mai presus de toate, siguranță. Topoare de gheață îndeplinesc toate standardele cerute în Uniunea Europeană, ceea ce le face un companion de încredere în cele mai dificile condiții. În funcție de aplicație, în produsele mărcii sunt folosite diferite materiale pentru a menține o durabilitate excelentă și pentru a maximiza reducerea greutății. Tăișurile de gheață Blue Ice sunt produse fabricate din aliaje de oțel, și aliaje ușoare. Utilizarea unor materii prime avansate, cum ar fi titaniul, înseamnă că gama mărcii include unele dintre cele mai ușoare pioleți de gheață din lume Mai mult, aproape fiecare produs este prevăzut cu o protecție suplimentară pentru lamă, pentru a vă proteja rucsacul de deteriorări accidentale atunci când transportați un piolet legat. Modelele sunt dedicate unor activități diferite și vor funcționa bine atât pentru drumeții de iarnă, cât și pentru schi de tură.

Vezi pioletele Blue Ice în oferta magazinului online 8a.ro

În oferta magazinului nostru online de munte 8a.ro veți găsi o selecție largă de topoare ale acestui brand de renume mondial. De la modele ultraușoare pentru schi de tură, până la Cizme de drumeție Blue Ice, care sunt perfecte pentru tine, indiferent de nivelul tău de experiență. Selecția largă de modele vă va permite să potriviți nu numai dimensiunea potrivită a pioletului, ci și construcția acestuia la scopul specific. Manopera de cea mai înaltă calitate va asigura că modelul nou ales va fi un companion al activităților dvs. pentru multe sezoane.