top

Papuci Salomon Reelax Slide 5.0 - deep lichen green/white

cu TVA 199,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 199,00Lei (+1%)
Prețul recomandat al producătorului 288,40Lei (-30%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 193128530402-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Șlapii Salomon Reelax Break 5.0 vor fi o alegere excelentă pentru o zi de odihnă, precum și pentru momentele dinaintea și după o competiție de alergare. Vor funcționa bine într-o excursie cu cortul, într-un hostel, dar și ca flip-flops "în jurul casei". Confortabil, bine ajustat și o amortizare excelentă a piciorului. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Partea superioară a șlapilor Salomon Reelax Break 5.0 este realizată din plasă care se adaptează foarte bine la picior. Oferă o respirabilitate adecvată, astfel încât umiditatea care se poate forma lângă piele să poată fi eliminată în mod eficient.

Șlapii Salomon Reelax Break 5.0 folosesc tehnologia EndoFit™. Ce înseamnă acest lucru? Că ajustarea la piciorul dumneavoastră va fi cât mai precisă posibil. Înseamnă că partea superioară din plasă se înfășoară în jurul piciorului, eliminând cât mai multă presiune de pe mușchi în timp ce pășești.

În plus, vă puteți baza pe suportul complet al tălpii avansate Contagrip® MD. Gama Contagrip® a fost un semn distinctiv Salomon de ani de zile - prima talpă Contagrip® a mărcii franceze a văzut lumina zilei în 1994, iar de atunci, compania a continuat să dezvolte acest element de încălțăminte în colaborare cu atleți de mare calibru. În ediția MD, talpa garantează cel mai înalt nivel de amortizare și ușurință. Șlapii au, de asemenea, o talpă intermediară EnergyCell™, realizată din spumă EVA pentru a absorbi șocurile la fiecare pas.

Salomon Reelax Break 5.0 flip-flops - caracteristici cheie:

  • Partea superioară din plasă;
  • Partea din față întărită;
  • EndoFit™ se potrivește;
  • Talpă intermediară din spumă EVA EnergyCell™ amortizată;
  • Talpă Contagrip® MD pentru o amortizare superioară.

Tehnologii
Tehnologia producătorului

Salomon Contagrip®
Extrem de durabilă, dar care oferă o tracțiune excelentă. Talpa Contagrip® de la Salomon este concepută pentru a oferi o performanță impecabilă, indiferent dacă este vorba de soare, ploaie, asfalt sau teren stâncos. Fiecare talpă din familia Contagrip® este alcătuită din peste douăzeci de componente pentru a asigura o performanță optimă în funcție de activitatea pe care încălțămintea este destinată să o desfășoare.

Tehnologia producătorului

Salomon EndoFit™
În interiorul pantofului, există o talpă suplimentară care învelește piciorul. Acest lucru îl împiedică să alunece în interiorul pantofului, astfel încât ajustarea este și mai precisă și, prin urmare, mult mai confortabilă.

Tehnologia producătorului

Salomon EnergyCell™+
Talpa intermediară Salomon EnergyCell™+ este o componentă premium utilizată în pantofii de munte și de alergare de înaltă performanță ai mărcii franceze. Talpa intermediară EnergyCell™+ oferă o revenire excelentă, o întoarcere ridicată a energiei, durabilitate și amortizare.

Specificatii tehnice
Culoare oliv
Sex Barbati
No-code Nu
Greutate ~ 192 g
Construcție Slapi / papuci cu degete acoperite - pentru o mai buna protectie la lovituri
Materialul feței Material / material textil
Căptușeală Lipsa
Finisare antibacteriană Lipsa informatii
Sistem de închidere a ghetei Lipsa (slip-on)
Tehnologia producătorului Salomon Contagrip®, Salomon EndoFit™, Salomon EnergyCell™+
Activitate De zi cu zi / Lifestyle

Salomon Reelax Slide 5.0 - customer reviews

0.0