top

Pantofi femei The North Face Hedgehog Mid FUTURELIGHT™ - vanadis grey/tnf black

cu TVA 479,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 439,90Lei +10%
Prețul recomandat al producătorului 618,00Lei -22%
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!
Sizechart table
Actual measurements taken by employees
Rozmiar EU 37 37,5 38 38,5 39 39,5 40 40,5 41
Długość wkładki ok. (cm) 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27
Na stopę ok. (cm) 22,5 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5

Bocancul pentru femei North Face Hedgehog Mid Futurelight este un model pe care îl va aprecia orice femeie care se bucură de drumeții montane. Cu acest produs în picioare, puteți aborda cu ușurință traseele mai puțin dificile din munții mai mici. Important este faptul că vă puteți baza pe membrana impermeabilă FUTURELIGHT™ a încălțămintei.

Acest produs dezvoltat de The North Face dispune, de asemenea, de o serie de soluții practice pentru a vă asigura siguranța. Primul dintre acestea este reprezentat de suprapunerile HF cu blocarea scafoidală pentru a proteja acest os tarsal. Pe de altă parte, talpa intermediară folosește tehnologia CRADLE™ pentru a asigura absorbția șocurilor.

Cizma pentru femei North Face Hedgehog Mid Futurelight este fabricată cu membrana FUTURELIGHT™ Acest lucru înseamnă că produsul este impermeabil, ceea ce va funcționa bine pentru drumeții atunci când poți fi expus în orice moment la ploi temporare. Membrana brevetată de marca North Face este încorporată în model prin "pulverizarea" unor fibre speciale, folosind o tehnică numită nanospinning. De asemenea, merită menționat faptul că membrana FUTURELIGHT™ nu este doar impermeabilă, ci și foarte respirabilă și foarte absorbantă.

Cizma pentru femei North Face Hedgehog Mid Futurelight este un model cu lungimea gleznei și cu o parte superioară de înălțime medie. Acest model este ideal pentru drumeții de primăvara până toamna, pe trasee mai puțin solicitante. Partea superioară a acestui produs este confecționată din piele nubuc sintetică de înaltă calitate combinată cu un material de plasă. Această soluție asigură că pantofii The North Face au o durabilitate și o respirabilitate adecvate. De asemenea, partea superioară are elemente rezistente la rugină aplicate pe sistemul de legare cu șireturi. Pentru ca produsul să fie suficient de durabil, în partea din față a fost plasată o vârf de cauciuc. Ceea ce face ca acest model să iasă în evidență sunt suprapunerile HF cu un os scafoid blocat. Acest lucru asigură o protecție adecvată pentru acest os tarsal.

Acești pantofi de la The North Face au în interior o talpă OrthoLite® X35 Ceea ce face ca acest pantof să iasă în evidență este buna respirabilitate și evacuarea umezelii generate la nivelul piciorului. Talpa este fabricată din 5% materiale reciclate. Modelul are o talpă intermediară din spumă EVA cu densitate unică pentru o amortizare bună. În plus, călcâiul este echipat cu CRADLE™, o spumă specială plasată în talpa pantofilor The North Face, care înconjoară călcâiul. Funcția sa principală este de a stabiliza piciorul și de a absorbi șocul generat atunci când piciorul intră în contact cu solul. Modelul are, de asemenea, o placă ESS în partea mediană a piciorului. Acest produs folosește o talpă exterioară dezvoltată de marca Vibram® numită Vibram® XS Trek Această talpă asigură o bună aderență la sol și, de asemenea, are o abraziune mai mică.

Ghete The North Face Hedgehog Mid Futurelight - Caracteristici principale:

 • Model peste gleznă, cu partea superioară la înălțime medie;
 • Partea superioară este confecționată din piele nubuc sintetică de înaltă calitate;
 • Produsul are inserții din plasă;
 • Partea superioară asigură o ventilație adecvată;
 • Modelul are o membrană FUTURELIGHT™ respirabilă și impermeabilă;
 • FUTURELIGHT™ este o membrană injectată nanofilată;
 • Modelul are elemente rezistente la rugină la sistemul de legare a șireturilor;
 • Partea din față întărită;
 • Suprapunerea HF cu blocarea osului scafoid (osul tarsal);
 • Talpă interioară OrthoLite® X35;
 • Talpa asigură o bună respirabilitate și elimină umezeala generată la nivelul piciorului;
 • Talpă creată din 5% materiale reciclate;
 • Tehnologia de stabilizare a călcâiului CRADLE™;
 • Talpa intermediară din spumă EVA cu densitate unică oferă un nivel bun de amortizare;
 • Placă ESS în partea mediană a piciorului;
 • Talpă exterioară Vibram® XS Trek;
 • Talpa exterioarăVibram® XS Trek asigură o bună aderență la sol;
 • Talpa exterioară Vibram® XS Trek se caracterizează, de asemenea, prin mai puțină abraziune;

Tehnologii
Tehnologia principală

Vibram®
Marca Vibram®, recunoscută la nivel internațional, furnizează tălpi de cea mai bună calitate pentru încălțăminte. Tălpile Vibram® au câștigat popularitate datorită durabilității și aderenței ridicate și fără egal pe o mare varietate de terenuri. Vibram® este liderul mondial incontestabil în producția de tălpi tehnice.

Tehnologia principală

OrthoLite® Hybrid™
OrthoLite® Hybrid™ este următoarea evoluție a uneia dintre cele mai populare tălpi de încălțăminte. Scopul său este de a oferi un nivel ridicat de susținere a picioarelor, datorită designului său corespunzător conturat. Hybrid™ are o construcție inovatoare, cu 5% cauciuc reciclat și 15% spumă de deșeuri. Acestea conferă construcției un aspect ecologic și reduc impactul procesului de fabricație asupra mediului. De asemenea, ansamblul oferă un nivel ridicat de amortizare și ventilație, în timp ce structura materialului inhibă eficient dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor.

Tehnologia producătorului

The North Face FUTURELIGHT™
Nanomembrana inovatoare FUTURELIGHT™ 3L asigură o impermeabilitate totală, menținând în același timp o respirabilitate fără precedent pe piață. Producătorul a obținut acest efect cu ajutorul tehnologiei nanospinning, care pulverizează fibre impermeabile care formează o matrice ultra-subțire. Acest lucru face ca structura sa să fie suficient de densă pentru a bloca apa, menținând în același timp permeabilitatea aerului. Testele riguroase dezvoltate de marca The North Face au confirmat că membrana poate rezista la 750 de litri pe oră de precipitații, o garanție a impermeabilității totale.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului NF0A52QVF9L
Culoare gri
Sex Femei
No-code Nu
Seria producătorului The North Face Hedgehog
Înălțime Medii - ghete 3/4, pana la glezna
Lățime față Incaltari pentru latime universala a talpii (Standard / Regular Fit)
Protecție Lipsa
Materialul feței Piele sintetica + material
Căptușeală Căptușeală textilă laminată cu membrană
Ranforsări Protectie din cauciuc, lipita, partiala, in partea din fata si pe lateralele fetei
Compatibilitate cu colțari Ghete care nu sunt destinate utilizării cu crampoane, cu talpă flexibilă. Dacă este necesar, se recomandă folosirea crampoanelor.
Sistem de închidere a ghetei Sistem clasic cu șireturi
Membrană impermeabilă Da, protecție sporită împotriva umezelii datorită membranei impermeabile
Tehnologia principală OrthoLite® Hybrid™, Vibram®, Vibram® XS Trek
Tehnologia producătorului The North Face FUTURELIGHT™
Protecția mediului Fabricat din materiale reciclate
Inserție interioară OrthoLite® Hybrid™
Outlet Da
Promoitem Last-call
Activitate Drumetie / Hiking
Îngrijire și întreținere
Fete cu membrana
Pentru a preveni umezirea feței încălțămintei, se recomandă ca aceasta să fie impregnată în mod corespunzător și la intervale regulate cu preparate destinate acestui scop. În acest fel, apa va pătrunde mai puțin în materialul feței, nu va afecta respirabilitatea și va reduce transpirația în interiorul încălțărilor.

The North Face Hedgehog Mid FUTURELIGHT™ - customer reviews

0.0