top

Pantofi alergare trail femei The North Face Vectiv Enduris - fiesta red/tnf black

cu TVA 429,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 389,90Lei +11%
Prețul recomandat al producătorului 618,00Lei -30%
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!
Sizechart table
Actual measurements taken by employees
Rozmiar EU 37 37,5 38 38,5 39 39,5 40 40,5 41 41,5
Długość wkładki ok. (cm) 23 23,5 24 24,5 25 25,3 25,7 26 26,5 27
Na stopę ok. (cm) 22,5 23 23,5 23,8 24 24,5 25 25,5 26 26,5

Pantofii de trail pentru femei North Face Vectiv Enduris au o parte superioară din plasă bine respirabilă și o talpă avansată care te face să te simți ca și cum ai alerga pe pluș. În același timp, acestea oferă o bună dinamică de rulare a piciorului și sprijin pe teren tehnic.

Confecționați cu talpa avansată Surface Control™ de la The North Face, acești pantofi oferă o tracțiune bună pe diferite suprafețe. Acest lucru vă va permite să abordați mai eficient kilometrii de traseu.

Partea superioară a pantofilor de trail pentru femei The North Face Vectiv Enduris este confecționată din plasă stratificată de înaltă calitate, respirabilă. Construcția părții superioare asigură o potrivire confortabilă și confortabilă atunci când purtați acest pantof. Limba, talonul și gulerul acestui model sunt căptușite, ceea ce îl face și mai plăcut de purtat. Pentru a proteja și mai mult partea superioară de deteriorări accidentale în timpul alergărilor, aceasta a fost întărită cu TPU în partea din față și pe călcâi.

Încălțămintea de trail pentru femei North Face Vectiv Enduris are o talpă interioară OrthoLite® X55™ Ceea ce o diferențiază este buna respirabilitate și proprietățile sale de evacuare a umezelii. Pentru a oferi cel mai bun suport posibil pentru picior, produsul are un contrafort intern al călcâiului profilat anatomic. Acest model are, de asemenea, o talpă intermediară extrem de ușoară și receptivă, care asigură o bună amortizare și absorbție a șocurilor - "Rocker Midsole" VECTIV™ Modelul are o placă 3D TPU®, care asigură stabilitate în mai multe direcții și o bună absorbție a șocurilor. Acest produs are o talpă exterioară numită Surface Control™ Acesta este un design proprietar al mărcii The North Face, care va funcționa bine în timpul alergărilor pe suprafețe variate. Această talpă asigură o aderență adecvată la sol. Pantoful are un drop de 6 mm, în timp ce adâncimea benzii de rulare este de 3,5 mm.

VECTIV™ este o tehnologie inovatoare dezvoltată de The North Face, care a fost testată atât în condiții de laborator, cât și în colaborare cu sportivii. Numai faza de testare a durat doi ani, așa că puteți fi siguri că până și cele mai mici detalii au fost perfecționate. Tehnologia VECTIV™, combinată cu talpa intermediară profilată, oferă o amortizare cu 10 % mai bună a impactului pe sol, fără a compromite energia pe care o primești în timp ce te desprinzi pentru următorul pas. Astfel, VECTIV™ asigură o bună propulsie, o alergare lină în orice condiții și o amortizare ridicată. O dovadă a cât de eficientă este tehnologia The North Face este faptul că, numai în 2020, 14 dintre testerii brandului care au folosit suportul său au stabilit 17 recorduri mondiale la cursele FKT(Fastest Known Time). FKT-urile sunt, în general, trasee lungi, populare printre alergătorii de trail runners, unde aceștia concurează între ei pentru a stabili individual cele mai bune rezultate. Cu tehnologia VECTIV™, deplasarea prin munți nu va fi doar mai rapidă, ci și mult mai eficientă.

Cizma The North Face Vectiv Enduris - caracteristici cheie:

 • Partea superioară este realizată din plasă respirabilă și aerisită;
 • Limbă moale și căptușită, contra călcâiului și gulerul cizmei;
 • Întărite cu suprapuneri TPU în partea din față a pantofului și la călcâi;
 • Contrafort intern al călcâiului cu formă anatomică;
 • Talpă OrthoLite® X55 pentru o bună respirabilitate și eliminarea umezelii generate la nivelul piciorului;
 • Talpă OrthoLite® X55 pentru o bună respirabilitate și absorbție a umezelii; talpă fabricată din 5% material reciclat;
 • Tehnologia VECTIV™ pentru a maximiza energia în timpul impactului;
 • Talpă intermediară din spumă cu densitate dublă VECTIV™ "Rocker Midsole" VECTIV™ extrem de ușoară și receptivă pentru un nivel bun de amortizare și o lovitură adecvată;
 • Placa 3D TPU® de sub picior oferă stabilitate multidirecțională și o lovitură bună la călcat;
 • Talpă Surface Control™ cu construcție mai largă sub călcâi pentru un suport lateral optim pe teren tehnic;
 • Adâncimea benzii de rulare de 3,5 mm pentru o bună aderență la sol;
 • Cădere de 6 mm.

Tehnologii
Tehnologia principală

Ortholite®
Ortholite® a fost fondată în 1997. În mai bine de 20 de ani, a devenit lider mondial în producția de tălpi de încălțăminte care oferă confort și susțin structura piciorului datorită sistemului său de profilare. Pe lângă rezistența tălpii, inovația constă în faptul că aceasta nu se estompează în timp. Materialul tălpii este respirabil, ceea ce se va dovedi deosebit de potrivit pentru încălțămintea destinată activității fizice. În același timp, modelul evacuează orice umezeală care apare la nivelul piciorului. În plus față de toate caracteristicile de mai sus, tălpile Ortholite® au proprietăți antibacteriene, ceea ce va reduce riscul de formare a mirosurilor. Plantoanele sunt lavabile la mașină, ceea ce le face și mai ușor de întreținut.

Tehnologia producătorului

The North Face VECTIV™
VECTIV™ este o tehnologie dezvoltată de The North Face pentru pantofii de alergare și drumeție. Cu ea, te poți baza pe maximizarea energiei în timpul pasului, reducând oboseala piciorului și permițându-ți să parcurgi orice distanță mai eficient. Tehnologia VECTIV™, combinată cu talpa intermediară turnată, oferă, de asemenea, o absorbție a impactului cu 10% mai mare. Această soluție a fost testată atât în condiții de laborator, cât și în colaborare cu sportivii. Numai faza de testare a durat doi ani, așa că puteți fi siguri că până și cele mai mici detalii au fost perfecționate.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului NF0A4T3Q0VU
Culoare roz
Sex Femei
No-code Nu
Seria producătorului The North Face Vectiv
Teren Trasee mixte, poteci de padure
Înălțime Joase - ghete sub gleznaę
Lățime față Incaltari pentru latime universala a talpii (Standard / Regular Fit)
Protecție Lipsa
Materialul feței Material / material textil
Material de bază Plasă stratificată
Căptușeală Căptușeală textilă
Sistem de închidere a ghetei Sistem clasic cu șireturi
Membrană impermeabilă Lipsa
Drop 6 mm
Greutatea unei încălțări ~ 278 g (38,0)
Amortizare Medie
Distanță Pentru trasee medii
Înălțime pini 3,5 mm
Tehnologia principală Ortholite®
Tehnologia producătorului The North Face Vectiv
Inserție interioară Ortholite® X55™
Action1 -
Outlet Da
Promoitem Last-call
Activitate Alergare

The North Face Vectiv Enduris - customer reviews

0.0