top

Pantaloni pentru turism damă

Pantalonii turistici pentru femei sunt construcții cu caracter de drumeție, adică mai mult de agrement. Îi veți purta pe tot parcursul anului pentru drumeții mai ușoare, bucurându-vă de un sprijin optim la fiecare pas.
View as Grid List

272 Produse

 1. -7%
  Pantaloni femei Mons Royale Decade Pants - black

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Pantaloni softshell femei Haglofs L.I.M Fuse Pant - blue

  Lista de dorințe

 3. -7%
  Pantaloni drumetie femei CMP June Long Pant - antracite

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Pantaloni femei Icebreaker ZoneKnit Jogger - black

  Lista de dorințe

 5. -11%
  Pantaloni femei Didriksons Ara Pants - purple rain

  Lista de dorințe

 6. -16%
  Pantaloni drumetie femei SCOTT SCO Explorair Tech - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

272 Produse

Ștergere

Pantaloni de turist pentru femei pentru tot anul

Desenele pantalonilor turistici pentru femei sunt variate și răspund nevoilor pasionaților de drumeții pe traseele montane. La magazinul 8a.ro, veți găsi construcții pentru tot anul, unde puteți merge atât pentru drumeții de vară, cât și de iarnă. Mărci precum Salewa, Columbia, Marmot, Hannah și altele susțin întotdeauna cu soluții adecvate. Mulțumită acestora, obțineți respirabilitate și ventilație în timpul activităților în zilele călduroase, iar când temperaturile sunt scăzute, obțineți izolație. În funcție de nevoile dumneavoastră și de specificul drumețiilor montane pe care le întreprindeți, veți găsi pantaloni pentru femei pentru dumneavoastră.

Confort maxim în pantalonii de turist pentru femei

Modelele oferite de 8a.ro oferă întotdeauna o libertate maximă de mișcare, fără de care nu există drumeție eficientă. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor tăieturi adecvate care corespund naturii drumeției întreprinse. Pantalonii de turist pentru femei se adaptează întotdeauna siluetei feminine, astfel încât să nu limiteze în niciun fel mișcarea. Acest lucru este adesea susținut de o construcție specială cu 2 și 4 căi de întindere. Datorită acestui fapt, atunci când traversați trasee abrupte, țesătura nu rezistă și nu blochează niciun pas. Pantalonii pentru femei au, de asemenea, un burduf la nivelul între picioare care mărește amplitudinea de mișcare a picioarelor. Un set cu toate aceste soluții se va dovedi neprețuit în timpul drumețiilor montane.

Pantalonii de turist pentru femei oferă un confort ridicat de respirabilitate

Structurile pe care le alegeți pentru traseul montan sunt de cele mai multe ori realizate din materiale cu uscare rapidă. Este vorba, de obicei, de poliester sau poliamidă, care au capacitatea de a menține parțial respirabilitatea naturală a pielii. Datorită acestui fapt, pantalonii turistici pentru femei elimină excesul de umiditate generat în timpul drumețiilor. Acest lucru înseamnă că veți păstra un climat uscat și confortabil cu corpul dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp și, în același timp, acesta va fi protejat împotriva supraîncălzirii. Acest fenomen, după cum știm, nu face decât să împiedice rătăcirea pe munte, așa că este important să vă protejați împotriva lui.

Pantalonii turistici pentru femei sunt o protecție împotriva ploii și a vântului

Dacă mergeți pe trasee în perioada de tranziție, merită să alegeți pantaloni de drumeție cu protecție adecvată. Impregnantul DWR, care se aplică pe stratul exterior al țesăturii, asigură în mod obișnuit o astfel de protecție. Proprietățile sale hidrofobe vă protejează de ploile trecătoare. Pantalonii de turism cu această soluție se înmoaie mult mai lent, deoarece picăturile de apă curg liber pe ei. Veți afla cât de practică este această tehnologie în timpul drumețiilor, când vremea începe brusc să se înrăutățească. În perioada de tranziție, pe traseu suflă adesea vânt puternic, motiv pentru care unii pantaloni turistici pentru femei sunt confecționați și din softshell. Aceștia au panouri speciale sau sunt în întregime confecționați din această tehnologie. Datorită acesteia, veți evita efectul de răcire al vântului, ceea ce va crește confortul termic al drumeției.

Pantaloni de turist pentru femei - funcționalitate

Ce ar fi o drumeție montană fără buzunare practice? În ele se ascund elementele de echipament turistic, care trebuie să fie mereu la îndemână, așa că merită să alegi pantaloni de damă dotați cu o cantitate potrivită de acestea. Unele branduri oferă modele speciale de buzunare, astfel că îi veți găsi pe cei cu proprietăți impermeabile și buzunare ascunse pentru obiectele mai valoroase.