top

Pantaloni de escaladă copii

Pantalonii de alpinism pentru copii vor funcționa bine atât în stânci, cât și pe panou. Căutați pantaloni de alpinism durabili pentru un băiat sau o fată? Alegeți dintr-o selecție de mărci de top!
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Pantalonii de alpinism pentru copii prezintă materiale și tăieturi unice

Pantalonii de alpinism pentru copii sunt confecționați din bumbac care, după o prelucrare specială, este moale și plăcut la atingere, crescând semnificativ confortul purtătorului. Adăugările din materiale din fibre sintetice sunt adesea folosite pentru a crește durabilitatea, făcând ca întregul ansamblu să reziste mai bine la condițiile solicitante din aer liber. Toate proprietățile pe care le regăsim la modelele pentru adulți sunt încorporate și în pantalonii de alpinism pentru copii. Pantalonii de cățărare pentru copii țin de croiala potrivită, concepută pentru a asigura o libertate maximă de mișcare - aspect esențial atât în stâncă, cât și pe panou sau pe bolovan. Aceasta este adesea susținută de caracteristici de design, cum ar fi genunchii profilați sau o pană suplimentară de țesătură la nivelul între picioare, precum și adăugarea de fibre elastice care măresc elasticitatea materialului. Întregul trebuie să se potrivească anatomic și să fie adaptat la mișcările efectuate în timpul cățărării.

Refinat în fiecare detaliu - pantaloni de cățărare pentru copii

În cazul pantalonilor lungi, opțiunea de a regla marginea inferioară a pantalonilor este foarte utilă pentru a preveni ca picioarele să se încovoaie sub pantofii de cățărare, ceea ce poate distrage atenția și poate strica ritmul celor mai tineri utilizatori în timp ce urcă în sus. Pantalonii de cățărat pentru copii oferiți de magazinul 8a.ro vor fi pe placul celor mai mici copii și vor deveni rapid articolul lor preferat din garderobă. Copiii nu vor aprecia doar funcționalitatea, ci și aspectul deosebit, deoarece pantalonii arată pur și simplu senzațional. Aspectul lor este important și pentru că, datorită versatilității lor mari, pantalonii de cățărat pentru copii pot fi folosiți zilnic și în oraș, devenind astfel partenerul ideal pentru jocuri și drumeții în afara orașului.