top

Pantaloni de alergare bărbaţi

Pantalonii de alergare pentru bărbați sunt un element al îmbrăcămintei sportive care determină eficiența antrenamentului sau a competiției. Din acest motiv, este necesar să alegeți cele mai bune soluții, pe care le puteți găsi doar la 8a.ro.
View as Grid List

50 Produse

 1. -7%
  Pantaloni alergare On Running Running Pants - black

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Colanți de antrenament Maloja Bergell - moonless

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Colanti alergare Karpos Lavaredo Tech Tight - black

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Colanti alergare adidas Own The Run Tights - black

  Lista de dorințe

 5. -26%
  Colanti alergare barbati Brooks Source Tight - black

  Lista de dorințe

 6. -8%
  Colanti alergare Inov-8 Race Elite Tight - black

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Pantaloni escalada Maloja Christallo - midnight

  Lista de dorințe

 8. -26%
  Pantaloni drumetie Maloja Christallo - shade

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Pantaloni alergare Inov-8 Racepant - black

  Lista de dorințe

 10. -30%
  Colanti alergare barbati Maloja Raupel - moonless

  Lista de dorințe

 11. -9%
  Pantaloni alergare Inov-8 Trailpant - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

50 Produse

Ștergere

Pantaloni de alergare pentru bărbați - respirabilitate eficientă

Halonul de alergare se caracterizează în primul rând prin respirabilitate. Aceasta este necesară deoarece, în timpul efortului sporit, apare fenomenul de supraproducție de umiditate și aer cald. Excesul acestora trebuie eliminat, deoarece nu poate provoca decât supraîncălzire. De aceea, mărci precum Dynafit, Columbia sau La Sportiva folosesc materiale sintetice în pantalonii lor de alergare pentru bărbați. Este vorba, de obicei, de poliester în diferite varietăți și polipropilenă, care păstrează o parte din respirabilitatea naturală a pielii. Cu toate acestea, atunci când alergați în munți, merită să alegeți pantaloni de alergare din sau care conțin poliamidă. Acest lucru face ca întreaga lor structură să fie mult mai durabilă, astfel încât să poată rezista la tensiunile care apar în timpul activității pe trasee mai dificile. În plus, producătorii de pantaloni de alergare folosesc adesea găuri de ventilație, care se găsesc de obicei în jurul coapselor. Le veți folosi în momentele de cea mai mare oboseală pe o secțiune dificilă de urcare. Acestea fac ca protecția împotriva supraîncălzirii în astfel de pantaloni să fie la cel mai înalt nivel.

Pantalonii de alergare softshell pentru bărbați vor fi perfecți în zilele cu vânt.

Vara, alergi în pantaloni scurți, dar în perioada de tranziție și iarna, alegi modele cu picioare lungi. Acest lucru este evident legat de temperaturile mai scăzute și necesită utilizarea unor soluții care să limiteze impactul acestora. Softshell-ul folosit de producători precum Dynafit, Salewa sau La Sportiva este perfect în acest caz. Pantalonii de alergare pentru bărbați confecționați în această tehnologie protejează perfect împotriva efectului de răcire al vântului. Acest lucru vă va îmbunătăți siguranța termică în timpul startului în competițiile montane sau în timpul antrenamentelor pregătitoare. Este demn de remarcat faptul că softshell-ul în pantalonii de alergare nu provoacă pierderi în respirabilitatea acestora, astfel încât veți obține un management termic echilibrat în jurul corpului. Acest lucru înseamnă că veți obține o protecție eficientă atât împotriva supraîncălzirii, cât și împotriva răcirii.

Pantaloni de alergare pentru bărbați pentru ploaie

Producătorii nu folosesc membrane la pantalonii de alergare din cauza naturii lor sportive. Acestea nu ar face decât să provoace supraîncălzire și, în consecință, se dovedesc a fi nepractice. În schimb, se folosesc impregnări pentru a încetini îmbibarea. Este vorba, de obicei, de DWR și altele similare. Acestea sunt aplicate direct pe țesătură și fac ca picăturile de apă să se scurgă liber pe ea. Pantalonii de alergare pentru bărbați cu această soluție vă permit să continuați să alergați în ciuda ploilor sau a zăpezii ușoare.

Pantalonii de alergare pentru bărbați trebuie să permită o libertate maximă de mișcare

Tăietura sportivă este o necesitate pentru construcțiile de alergare. Este adesea numită "Athletic", "Sportive" și altele similare. Scopul său este de a asigura o libertate maximă de mișcare. Fără ea, după cum știm, este imposibil să parcurgi următorii kilometri de trasee montane. Pantalonii de alergare pentru bărbați înseamnă, de asemenea, materiale speciale și soluții de design. În ceea ce privește fibrele, merită să acordăm atenție elastanului, care stă la baza unor țesături precum Lycra® sau Spandex. Acestea sunt plasate sub formă de panou în pantalonii de alergare sau incluse în compoziția generală a țesăturii. Flexibilitatea lor nu limitează mișcările, ceea ce se traduce prin confortul necesar. Acest lucru este susținut și de țesăturile "2-way-stretch" și "4-way-stretch", care se întind succesiv în două sau patru direcții. Acest lucru face ca pantalonii de alergare pentru bărbați să ofere o libertate maximă de mișcare la fiecare pas.