top

Ortlieb

Rucsacuri! ✔ Verificați geamantanele impermeabile! | Livrare în 24h! Ortlieb este un producător legendar de portbagaje de bicicletă de înaltă calitate. Produsele mărcii sunt alegerea celor mai experimentați călători. Panniers în ofertă; genți de șa; genți impermeabile și multe alte accesorii. Ortlieb garantează protecția perfectă a bagajelor dumneavoastră împotriva intemperiilor.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Ortlieb - genți și sacoșe de bicicletă impermeabile

Producătorul german este unul dintre cele mai renumite branduri care produce sacoșe de bicicletă, genți, rucsacuri și genți impermeabile de înaltă calitate, care sunt potrivite pentru multe activități în aer liber. Echipamentele fabricate de Ortlieb se caracterizează printr-o fiabilitate foarte mare, ceea ce le face să fie alegerea preferată a celor mai experimentați călători și excursioniști. Impermeabilizarea completă a multor modele care garantează că, chiar și după o zi petrecută în ploaia torențială pe drum, bagajele dvs. vor fi uscate și gata de utilizare. Un sac de dormit uscat după un traseu de mai mulți kilometri este un lucru neprețuit pentru orice iubitor al ciclismului pe distanțe lungi. Manopera de înaltă calitate combinată cu soluții fiabile, cum ar fi obloanele rulante, cuplate cu materiale foarte rezistente și complet impermeabile, asigură că Panierele, gențile și sacii Artlieb se comportă perfect în cele mai extreme condiții.

Istoria mărcii Ortlieb

Deși compania Ortlieb a fost fondată abia în 1982, în prezent se bucură de un statut aproape de cult în rândul călătorilor și al iubitorilor de expediții îndepărtate pe bicicletă sau canoe. Primele produse au fost genți de bicicletă confecționate din prelată rezistentă. La fel ca în cazul multor mărci implicate în producția de echipamente outdoor, și în acest caz, imboldul companiei a fost dat de nevoia specifică a fondatorului său. În 1981, Hartmut Ortlieb a călătorit în jurul sudului Angliei cu bicicleta. Vremea ploioasă, frecventă în această regiune, a stricat efectiv bucuria de a descoperi locuri noi, cu atât mai rău cu cât toate bagajele transportate în portbagajele erau ude, iar după o zi de mers pe ploaie, bunurile lui Hartmut erau complet ude. Camioanele care treceau cu prelatele lor impermeabile l-au inspirat să creeze o soluție complet nouă la acea vreme - genți de bicicletă impermeabile.

După ce s-a întors în Germania, Ortlieb și-a pus rapid ideea în practică și a creat primele sale genți de bicicletă din material rezistent și impermeabil. Foarte repede primește comenzi de la prieteni pentru mai multe piese. Popularitatea sa crește rapid și în curând va înființa o companie care se va ocupa mai întâi de o producție modestă pentru piața locală. Calitatea și soluțiile inovatoare au fost recunoscute rapid și în numeroasele magazine de biciclete care erau dornice să comande acest produs revoluționar. Hartmut Ortlieb a reușit să obțină și o impermeabilitate totală a genților Datorită radiațiilor de înaltă frecvență, se formează o legătură puternică între materiale, fără a fi nevoie de cusături. În combinație cu sistemul inovator de închidere a roll-top pentru un produs complet etanș, fără a fi nevoie de bandă adezivă sau cusături de etanșare. Creșterea rapidă a activităților în aer liber în anii 1990 contribuie, de asemenea, la popularitatea bagoane pentru biciclete de la Ortlieb Acesta este acum unul dintre cei mai importanți producători de genți impermeabile din lume. Forma caracteristică a modelelor individuale și logo-ul mărcii pot fi văzute pe bagajele celor mai mulți călători pe bicicletă. Deși gențile rămân de departe cel mai popular produs al mărcii, gama este acum mult mai largă și include multe alte produse pentru a vă proteja bagajele de ploaie.

Gama largă de produse Ortlieb

Marca germană are o gamă foarte largă de produse în ofertă. Pe lângă gențile standard din față și din spate, putem cumpăra de la producător și suporturile de bagaje pentru bicicletă de asemenea, suporturile de bagaje pentru bicicletă grație cărora gențile pot fi fixate comod pe bicicletă. Gama de produse pentru bikepacking este în prezent în curs de dezvoltare intensă. Gențile de șa sau pungile de ghidon sau modelele montate pe cadru reprezintă alegerea perfectă pentru toți iubitorii de călătorii minimaliste pe două roți. În oferta mărcii Ortlieb puteți găsi și rucsacuri funcționale pentru exterior și pentru utilizarea zilnică în oraș. Materialele robuste și protecția cuprinzătoare împotriva intemperiilor fac ca rucsacurile să vă protejeze perfect bagajele în toate anotimpurile. Există, de asemenea, mulți fani ai genților de călătorie capacitate Ortlieb care vă vor permite să vă transportați bagajele atât în timpul călătoriei de vacanță, cât și în timpul unei expediții montane în cealaltă parte a lumii. Pasionații de sporturi acvatice apreciază gențile impermeabile care vă vor proteja bagajele de umezeală în orice condiții.

Puteți cumpăra online genți de bicicletă fiabile de la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de genți Ortlieb pentru bicicliști care sunt perfecte pentru orice sarcină. Compacte și ușor de pus și de scos, aceste genți de bicicletă de oraș sunt perfecte pentru cumpărături sau naveta. Sacuri de șa mici vor transporta lucrurile esențiale pentru călătorii scurte. Printre alte motive, cea mai înaltă calitate a produselor Ortlieb poate fi garantată, deoarece majoritatea modelelor sunt fabricate la sediul central al companiei din Germania. Acest lucru permite un control detaliat al fiecărei etape a procesului de producție, de la tăierea materialelor, prin combinarea lor, instalarea cataramei și a curelelor necesare, până la produsele finale. Dacă sunteți în căutarea unei protecții impermeabile pentru bagajele dumneavoastră - Ortlieb panniers va fi o alegere perfectă!