top

Ochelari de soare bărbați

Ochelarii de soare pentru bărbați vor completa ținutele sportive și de zi cu zi cu funcționalitatea lor bogată și stilul lor original. Gama noastră largă de oferte include modele care se potrivesc nevoilor fiecăruia.
View as Grid List

212 Produse

 1. -25%
  Ochelari de soare Majesty Crux - tortoise/brown smoke

  Lista de dorințe

 2. -22%
  Ochelari de soare Julbo Fuse - dark blue matt/red

  Lista de dorințe

 3. -33%
  Ochelari de soare GOG Eter - matt black/polychromatic red

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Cutie pentru ochelari GOG Leather Case - black

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Ochelari de soare Julbo Whoops - SP3CF - black/blue

  Lista de dorințe

 6. -19%
  Ochelari de soare Julbo Meta - SP3CF - black/white/gray

  Lista de dorințe

 7. -16%
  Ochelari de soare Julbo Split - SP3CF - mint/gray

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

212 Produse

Ștergere

Ochelari de soare pentru bărbați - accente subtile în structura și designul ramei

Nu doar pentru expunerea prelungită la soare, ci și în timpul vremii mai înnorate, ochelarii de soare pentru bărbați sunt utili pentru a vă proteja ochii de condițiile negative de afară. Există multe propuneri de la branduri renumite, care vor fi potrivite atât pentru purtarea de zi cu zi, cât și pentru cele destinate sportivilor și pasionaților de agrement activ. Producători precum: Julbo, Cebe și Ryders au acumulat experiență în domeniu de-a lungul anilor, motiv pentru care sunt capabili să ofere produse de înaltă calitate, cu performanțe foarte bune. Lentilele montate în ramele de designer nu numai că vor îmbunătăți calitatea imaginilor percepute, dar vor adăuga varietate oricărei ținute.

Ochelari de soare funcționali - o completare masculină a trusei tale de outdoor

Multiplele tehnologii optice înseamnă că, în cele din urmă, ochelarii dvs. de soare vor avea un efect pozitiv asupra calității vederii dvs. atunci când sunt purtați. Acoperirea care încetinește procesul de evaporare a sticlei este unul dintre cele mai importante aspecte. Lentilele dotate cu acesta rămân clare pentru mai mult timp. Ele pot oferi și alte avantaje. Lentilele fotocromatice pot ajusta nivelul de întunecare în funcție de luminozitatea care se schimbă în mod dinamic. Dacă mediul înconjurător este mai întunecat, ele vor lăsa să pătrundă mai multă lumină în ochi, în caz contrar vor bloca pătrunderea, astfel încât razele să nu strălucească la nivelul ochilor. Polarizarea este, de asemenea, o tehnologie la care merită să fiți atenți. Lentilele polarizate reduc neclaritatea obiectelor și sporesc contrastul imaginilor. Dacă sunteți preocupat de reducerea riscului de orbire, alegeți o variantă cu un strat anti-reflexie. Acesta vă va ajuta să reperați fiecare mic detaliu și nicio reflexie nu va distorsiona imaginea.

Avantajele tehnice ale ochelarilor de soare pentru bărbați

Numărul de soluții optice care pot fi utilizate în ochelari este limitat. Producătorii individuali oferă soluții variate cu același obiectiv - îmbunătățirea vederii dumneavoastră în toate condițiile. Ochelarii de soare pentru bărbați care îmbunătățesc percepția în condiții de iarnă sunt, de asemenea, prevăzuți cu lentile polarizate sau fotocromatice, de exemplu. Cu toate acestea, având în vedere natura specifică a cadrului de iarnă, unde zăpada amplifică luminozitatea, este necesar să se multiplice beneficiile. Straturile suplimentare de oglinzi garantează o protecție și mai mare a ochilor împotriva radiațiilor ultraviolete. În plus, ochelarii de soare oferă avantajul de a spori claritatea obiectelor în mișcare. Acest lucru se datorează strict scopului lor. La urma urmei, ochelarii de schi pe care vi-i puneți pentru a schia pe pârtii trebuie să treacă testul în condiții mai dificile decât ochelarii de oraș.

Designul care influențează confortul oferit de ochelarii de soare pentru bărbați

Gama de avantaje optice pe care o oferă ochelarii de soare pentru bărbați nu este tot ceea ce trebuie menționat când vine vorba de modelele de protecție solară. Toți alergătorii vor fi interesați de faptul că variantele concepute special pentru ei garantează o stabilitate excelentă în mișcare, menținând în același timp performanțele ridicate. Același lucru este valabil și pentru modelele de ciclism și pentru toate cele concepute pentru a fi purtate în cadrul activităților sportive. Este clar că mișcarea dinamică poate provoca instabilitatea alinierii. Acesta este motivul pentru care se folosesc materiale plastice speciale la nivelul tâmplelor și al părții care vine în contact direct cu nasul. Finisajele fragmentate cu materiale care elimină riscul ca întreaga structură să alunece garantează că ochelarii vor rămâne la locul lor atunci când corpul dumneavoastră este în mișcare.

Puteți găsi ochelari de soare pentru bărbați și femei în magazinul 8a.ro

Ochelari de soare pentru femei și bărbați nu diferă de obicei în mod semnificativ în ceea ce privește parametrii tehnici. Ceea ce le diferențiază este în principal latura vizuală. De asemenea, modelele concepute pentru doamne sunt uneori puțin mai mici decât cele create pentru bărbați. Gama largă de stiluri și tipuri de ochelari înseamnă că este ușor de ales o pereche care să se potrivească cerințelor individuale ale purtătorului. Ochelari de schi, modele urbane și de alergare, ochelari de ghețar - le puteți găsi pe toate și multe altele în magazinul online 8a.ro