top

Masters

Masters este un renumit producător de prăjini. Bețele de trekking ale mărcii sunt un clasic printre echipamentele de expediție. Manopera perfectă și materialele robuste sunt caracteristici care le-au făcut populare.
View as Grid List

8 Produse

 1. -30%
  Bețe trekking aluminiu Masters Trekking Pole Summit Light - blue
  Bețe trekking aluminiu Masters Trekking Pole Summit Light - blue
  cu TVA 214,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 229,90Lei (-6%)
  Prețul recomandat al producătorului 309,00Lei (-30%)

  Lista de dorințe

 2. -30%
  Bețe nordic walking Masters Nordic Walking Pole Training Speed
  Bețe nordic walking Masters Nordic Walking Pole Training Speed
  cu TVA 249,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 269,90Lei (-7%)
  Prețul recomandat al producătorului 360,50Lei (-30%)

  Lista de dorințe

 3. -29%
  Bețe trekking Masters Trekking Pole Eiger Calu
  Bețe trekking Masters Trekking Pole Eiger Calu
  cu TVA 339,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 359,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 484,10Lei (-29%)

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Bețe trekking aluminiu Masters Summit Light - green
  Bețe trekking aluminiu Masters Summit Light - green
  cu TVA 229,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 244,90Lei (-6%)
  Prețul recomandat al producătorului 267,80Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Bețe trekking Masters Summit Light Calu - black/sky blue
  Bețe trekking Masters Summit Light Calu - black/sky blue
  cu TVA 269,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 289,90Lei (-6%)
  Prețul recomandat al producătorului 339,90Lei (-20%)

  Lista de dorințe

 6. -21%
  Bețe trekking Masters Dolomiti - black/green
  Bețe trekking Masters Dolomiti - black/green
  cu TVA 299,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 319,90Lei (-6%)
  Prețul recomandat al producătorului 381,10Lei (-21%)

  Lista de dorințe

 7. -2%
  Bețe trekking Masters Ranger - blue
  Bețe trekking Masters Ranger - blue
  cu TVA 209,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 216,30Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 216,30Lei (-2%)

  Lista de dorințe

 8. -21%
  Bețe trekking Masters Eiger - black/green
  Bețe trekking Masters Eiger - black/green
  cu TVA 299,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 319,90Lei (-6%)
  Prețul recomandat al producătorului 381,10Lei (-21%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

8 Produse

Ștergere

Masters - bețe de calitate superioară

Marca italiană are o istorie foarte bogată asociată cu producția de bețe de schi. De la înființarea sa în 1977, produsele de bază ale companiei au fost accesoriile și accesoriile pentru bețe de sport și în curând bețe. Prima colecție Masters, mai degrabă modestă, a fost prezentată la ISPO în anii 1980. În anii care au urmat, au început să se înregistreze comenzi pentru cantități din ce în ce mai mari de bețe. Calitatea lor ridicată a făcut ca acestea să fie alese mai ușor decât produsele concurenților. Inițial, principala gamă de produse a mărcii a fost reprezentată de bețe de schi. Pe măsură ce lumea activităților în aer liber s-a schimbat și bastoanele au intrat în activități complet noi, gama producătorului italian a fost, de asemenea, completată. În 1994, la colecția Masters au fost adăugați bețe de trekking, care reprezintă și astăzi o parte semnificativă a gamei. Acestea sunt modele robuste, perfecte pentru drumeții mai ușoare și pentru cele mai dificile expediții. În 2002, apare o serie de bețe pentru mersul nordic, datorită cărora producătorul italian oferă o selecție de bețe pentru aproape toate sporturile.

Tehnologii Masters

Bețele producătorului italian își datorează calitatea ridicată și durabilitatea în primul rând celor mai bune materiale. Încă de la înființare, compania a excelat pe piața aluminiului, selectând aliajele și metodele de producție potrivite. Acest lucru a făcut posibilă crearea unor modele extrem de ușoare, dar rigide și robuste. Cu toate acestea, compania caută în mod constant soluții mai bune și mai moderne. Din acest motiv, în 2011, Masters a încheiat un parteneriat cu un producător coreean de fibră de carbon. Bățurile din carbon ultraușoare au fost întâmpinate cu un succes extrem de entuziast și sunt și astăzi modelele de top ale mărcii. Sistemele de blocare sunt, de asemenea, extrem de importante pentru bețele de trekking. Producătorul italian folosește unele dintre cele mai bune soluții - sistemul de blocare Super Blocking System răsucit intern sau încuietorile externe Clamper. Toate aceste elemente se combină pentru a forma un ansamblu fantastic, perfect pentru trasee și pârtii de schi.

Bățurile de trekking Masters sunt modele bine adaptate nevoilor

În gama mărcii italiene, fiecare utilizator va găsi un model adaptat în mod optim nevoilor sale. Bețele de trekking de bază sunt perfecte pentru drumeții începători. Modelele clasice sunt fabricate din aluminiu și, prin urmare, oferă o durabilitate și o fiabilitate foarte bune în timpul drumețiilor. Pentru cei care se gândesc că greutatea este o prioritate, au fost dezvoltați bețe de carbon Masters ultralight. Aceștia se caracterizează printr-o rigiditate ridicată cu o greutate minimă. Este o alegere bună pentru cei mai experimentați utilizatori. Structurile din carbon sunt, de asemenea, adesea aplicate la bețele de alergare. În modelele de drumeție, vom întâlni în schimb amortizare. Dotați cu aceasta, bețele se vor dovedi deosebit de utile atunci când călătoriți cu un rucsac mare care captează bine toate șocurile. Datorită reducerii vibrațiilor, brațele și încheieturile nu obosesc rapid nici măcar în timpul unei drumeții lungi, iar confortul de utilizare va fi la cel mai înalt nivel.

Toți bețele Masters dispun, de asemenea, de un sistem de blocare fiabil. În funcție de model, bețele pot fi răsucite prin intermediul unui mecanism intern sau prin intermediul unor cleme montate pe partea externă. Acest lucru asigură o utilizare intuitivă a bețelor și o mai mică grosime. Acesta din urmă asigură o fiabilitate mai mare în condiții dificile, în special iarna. Ambele soluții sunt utilizate în multe modele, permițând adaptarea cu ușurință a lungimii stâlpilor la nevoile curente ale utilizatorului. Această capacitate este esențială atunci când vă deplasați prin terenuri muntoase. Acest lucru se datorează faptului că lungimea bețelor trebuie să fie diferită la urcare, în timp ce se coboară sau se traversează panta.

Calitate italiană și design excelent

Bețele de trekking Masters sunt fabricate în permanență în Italia, datorită cărora marca se mândrește cu cea mai înaltă calitate a manoperei și cu o atenție maximă la toate detaliile. Bățurile selectate sunt echipate cu mânere din plută care se comportă perfect chiar și în căldura verii. Designul cu formă optimă asigură confortul în timpul plimbărilor de mai multe mile și permite un sprijin confortabil în orice moment. Curelele reglabile nu sunt, de asemenea, nesemnificative. Datorită lățimii crescute, acestea nu apasă, iar lungimea lor poate fi adaptată cu ușurință în funcție de nevoile dvs. Marca Masters este o garanție de durabilitate și funcționalitate deplină. Fie că alegeți bastoane de drumeție pentru mersul nordic sau bastoane de schi, puteți fi siguri de o manoperă de înaltă calitate.

Masters - categorii populare

Bățurile de trekking Masters Bățurile de aluminiu Masters