top

Mănuși GORE-TEX femei

Mănușile GORE-TEX pentru femei sunt modele impermeabile, care, datorită unei membrane, reprezintă cea mai bună protecție împotriva umezelii. Sunt perfecte pentru drumeții, schi și schi de tură.
View as Grid List

11 Produse

pe pagină
View as Grid List

11 Produse

Ștergere

Mănuși GORE-TEX® pentru femei pentru diverse provocări montane

În timpul activităților montane, protecția mâinilor este extrem de importantă. Mănușile GORE-TEX® pentru femei sunt perfecte pentru diverse activități montane. Ele vor fi folosite nu numai printre echipamentele schiorilor sau ale pasionaților de schi de tură, ci și ale iubitorilor avizi de trekking sau, de exemplu, de turism pe ghețari. Temperaturile scăzute combinate cu rafale de vânt neplăcute și ploi persistente pot fi extrem de periculoase pentru un organism neprotejat corespunzător. Pentru ca mâinile înghețate să nu vă determine să fiți nevoiți să întrerupeți activitățile montane, beneficiați de o protecție fiabilă cu membrană. Mănușile confortabile nu vor împiedica funcționarea echipamentului și vor face neplăcută șederea mai lungă în condițiile în care temperaturile sunt scăzute. Cu un suport adecvat, veți ajunge în cele mai înalte vârfuri fără disconfort, simțind doar satisfacție.

Mănuși GORE-TEX® pentru femei cu membrană impermeabilă

Recunoscută pentru proprietățile sale fantastice, membrana GORE-TEX® este apreciată de iubitorii de activități montane, deoarece asigură o impermeabilitate maximă. Prin urmare, este utilizată în diverse articole de îmbrăcăminte, la jachete, pantofi sau mănuși. Aceasta vă va proteja mâinile împotriva zăpezii umede, deoarece este capabilă să asigure o rezistență la umiditate de 20.000 mm H2O. Nu trebuie uitat că expunerea prelungită la zăpadă și la aerul înghețat poate provoca o răcire foarte periculoasă. Mănușile GORE-TEX® pentru femei vor permite activități montane confortabile și vor îmbunătăți semnificativ eficiența efortului. Fiecare schi sau schi de tură va fi și mai plăcut, la fel ca și drumețiile montane. Membrana unică GORE-TEX® este plasată între stratul exterior al mănușilor și căptușeala acestora. Construcția sa delicată nu poate fi expusă la marginile ascuțite ale stâncilor sau ale bețelor de trekking, deoarece i-ar putea afecta funcționalitatea. La exterior, mănușile cu membrană GORE-TEX® sunt întotdeauna confecționate din materiale foarte rezistente pentru a face față condițiilor montane solicitante. Cel mai adesea, designerii optează pentru poliamidă sau piele. Aceste țesături își vor păstra proprietățile prețioase și funcționalitatea deplină timp de mai multe sezoane.

Mănușile GORE-TEX® pentru femei oferă o izolare și o respirabilitate excelentă

O caracteristică care nu poate fi trecută cu vederea atunci când se prezintă o serie de avantaje ale mănușilor GORE-TEX® pentru femei este, fără îndoială, rezistența ridicată la apă. Cu toate acestea, cheia pentru funcționalitatea unică a modelelor cu membrană este completarea acesteia cu proprietăți respirabile. O astfel de combinație este o garanție că, chiar și în condiții foarte solicitante, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța mâinilor dumneavoastră. Acestea vor fi izolate în mod eficient de efectele negative ale zăpezii sau înghețului și, în plus, excesul de umiditate format în mod natural în timpul exercițiilor de iarnă va fi eliminat în mod continuu, astfel încât pielea să mențină un climat confortabil. Acest lucru reduce, de asemenea, riscul de supraîncălzire. Aceasta este la fel de neplăcută ca și răcirea. Una dintre celelalte caracteristici ale mănușilor cu membrană GORE-TEX® este capacitatea de a se usca mai repede, pe care o veți aprecia în timpul eforturilor de alpinism cu caracter divers.

Mănușile GORE-TEX® pentru femei previn răcirea și supraîncălzirea în zona palmei

Câteva variante de mănuși GORE-TEX® pentru femei sunt echipate cu izolație care este plasată în zonele care acoperă mâna ca fiind cele mai expuse la răcire. Datorită acestui procedeu simplu, se asigură un confort termic mai ridicat, astfel încât chiar și în condiții mai extreme nu trebuie să vă faceți griji cu privire la răcirea și înghețarea mâinilor. Izolația participă activ la asigurarea unei respirabilități adecvate și ajută la eliminarea excesului de umiditate, astfel încât climatul din apropierea pielii să rămână confortabil. Umplutura sintetică este capabilă să regleze corespunzător temperatura, ceea ce se traduce printr-o stare de spirit mult mai bună în timpul efortului. Datorită rezistenței la vânt a unei membrane, efectul de răcire al vântului înghețat este, de asemenea, limitat.