top

Mănuşi de schi Ziener

Mănușile de schi Ziener nu numai că vă vor izola mâinile de frig și vă vor oferi un confort maxim, dar vor arăta și foarte bine. Mănușile confecționate cu precizie sunt o completare perfectă pentru ținuta dvs. de schi.
View as Grid List

3 Produse

 1. -29%
  Manusi schi Ziener Gisor AS - blk

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Manusi schi femei Ziener Kuma AS - black

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Manusi schi femei Ziener Kuma AS - rose blush

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

3 Produse

Ștergere

Mănuși de schi unicat Ziener

Marca germană Ziener este un adevărat specialist în proiectarea și producția de mănuși de iarnă pentru numeroase activități sportive. Care sunt caracteristicile mănușilor de schi? În primul rând, acestea trebuie să ofere o protecție eficientă a mâinilor împotriva frigului. Aplicarea celor mai recente căptușeli sintetice garantează un nivel ridicat de izolare. Acestea vă vor proteja eficient mâinile împotriva răcirii rapide chiar și în zilele geroase. Greutatea redusă a umpluturii și sensibilitatea scăzută la umiditate o fac perfectă pentru accesoriile sportive. În al doilea rând, mănușile de schi Ziener permit o prindere confortabilă și sigură pe bețe. Modelele cu formă optimă sunt perfecte pentru o utilizare de lungă durată pe pârtie, atunci când țineți bastoanele în mâini în cea mai mare parte a timpului. În al treilea rând, datorită aplicării unor materiale exterioare robuste, mănușile se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Pentru a garanta o rezistență ridicată la apă, multe modele sunt prevăzute cu membrana GORE-TEX® care oferă o protecție maximă împotriva zăpezii și a apei.

Mănuși de schi cu membrană Ziener

Mănușile de schi cu membrană GORE-TEX® Mănușile de schi Ziener sunt făcute pentru provocări extreme, atunci când este foarte importantă protecția excelentă a pielii mâinilor atât împotriva zăpezii, cât și a aerului înghețat. O membrană cu proprietățile cu care se poate lăuda GORE-TEX® este capabilă să garanteze un confort ridicat în timpul diverselor activități montane la temperaturi mai scăzute, fără a bloca în același timp respirabilitatea. Prin urmare, construcția membranei nu este doar garanția rezistenței la apă și a proprietăților de protecție împotriva vântului, ci și a unei senzații confortabile de uscăciune și căldură.

Mănuși de schi la 8a.ro

Magazinul online 8a.ro oferă o selecție largă de mănuși de schi pentru toți pasionații de sporturi de iarnă. Printre modelele disponibile se numără mănușile de schi Ziener pentru bărbați și femei, dar și modelele pentru copii. Acestea sunt perfecte nu numai pentru schi, ci și pentru multe alte activități de iarnă în care este necesară protecția mâinilor împotriva frigului și a zăpezii. Dacă sunteți în căutarea unei fiabilități ridicate, a unei croieli perfecte și a unor materiale robuste, această marcă germană este alegerea optimă. Pentru că Mănușile Ziener sunt o garanție de fiabilitate și susținere pentru multe sezoane de schi!