top

Mănuși de alergare bărbați

Mănușile de alergare pentru bărbați sunt un accesoriu perfect pentru toți cei care parcurg distanțe cu o severitate de nezdruncinat într-un ritm dinamic. Ele vor completa perfect ținuta de alergare atât a amatorilor, cât și a profesioniștilor.
View as Grid List

22 Produse

 1. -3%
  Mănuși alergare La Sportiva Trail Gloves - black

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Mănuși alergare Inov-8 Extreme Thermo Mitt - black

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Manusi schi de tura Karpos Race Glove - black/black

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Mănuși fleece Extremities Sticky X Therm Glove - black

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Mănuși Karpos Leggero Glove - black multicolor

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Mănuși alergare Salomon Cross Warm Glove - deep black

  Lista de dorințe

 7. -30%
  Manusi softshell Kombi The Wrap Glove - asphalt

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Mănuși alergare Inov-8 Race Elite 3in1 Glove - black

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Manusi alergare Inov-8 Race Elite Glove - black

  Lista de dorințe

 10. -14%
  Mănuși Brubeck Thermoactive Gloves - black

  Lista de dorințe

 11. -29%
  Manusi alergare Black Diamond Wind Hood GridTech - black

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Mănuși alergare Extremities Maze Runner Glove - black

  Lista de dorințe

 13. -16%
  Mănuși munte Black Diamond Wind Hood Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 14. -32%
  Mănuși Black Diamond MidWeight Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 15. -30%
  Mănuși Black Diamond LightWeight Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Mănuși Kanfor Fit - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

22 Produse

Ștergere

Mănuși de alergare confortabile pentru bărbați

Pot fi frumoase din punct de vedere vizual, dar dacă mănușile de alergare pentru bărbați vor fi sau nu confortabile este evidențiat nu de stilul lor, ci de croială și material. Ele vor fi o completare foarte bună a ținutei de antrenament funcțional. În afară de pantofii, pantalonii și tricoul special, ele vor putea ridica și confortul efortului efectuat. Este un plus nu doar pentru alergătorii profesioniști, ci și pentru cei care sunt la început de aventură cu acest sport. În timpul alergării în zilele mai friguroase, un model corect ales va garanta căldura mâinilor și nu va limita activitățile manuale.

Mănuși de alergare pentru bărbați realizate din materiale tehnice

Tesăturile folosite pentru fabricarea mănușilor de alergare pentru bărbați diferă de cele folosite pentru fabricarea, de exemplu, a modelelor de oraș. Acestea sunt selectate pentru a garanta respirabilitatea și pentru a avea un efect benefic asupra eficienței eliminării umidității de pe piele. Pentru a face acest lucru posibil, modelele conectează adesea diferite tipuri de țesături. Piesele realizate din materiale diferite au ca rezultat parametri tehnici mai buni ai întregului și îmbunătățesc confortul de utilizare. În cele din urmă, modelele sunt extrem de confortabile, nu limitează precizia operațiunilor manuale și nu ciupesc sau freacă. Un avantaj al secolului XXI este și funcționalitatea suplimentară a unor propuneri care permit operarea ecranelor tactile. Dacă designerul s-a gândit la asta, a folosit un material special pe degete pentru a facilita utilizarea, de exemplu, a unei tablete tactile sau a unui telefon.

Mănuși călduroase de alergare pentru bărbați

Runningul poate părea un sport care nu necesită echipament și accesorii specializate. De fapt, o ținută formată din doar câteva elemente este suficientă pentru a face pași dinamici în mod confortabil. Cu toate acestea, dacă doriți să creșteți eficiența activităților dumneavoastră, mănușile de alergare pentru bărbați ar trebui să facă parte din acestea. Mai ales în timpul antrenamentelor la temperaturi scăzute, este bine să aveți grijă de o protecție adecvată a mâinilor. Încălzirea acestora este la fel de importantă ca și menținerea căldurii la nivelul capului sau al gâtului. Modelele concepute pentru a fi purtate în zilele mai reci au o umplutură care reglează perfect temperatura corpului. Pentru că aura neplăcută merge adesea mână în mână cu vremea ploioasă, unele variante sunt realizate din materiale impermeabile care nu se udă ușor.

Mănușile bărbătești de alergare bine ajustate vor fi o completare perfectă pentru o ținută sportivă

Mănușile moi de alergare pentru bărbați trebuie să fie, de asemenea, flexibile pentru a adera bine la mână și pentru a fi confortabile la purtare. Structurile complet rigide ar fi pur și simplu inconfortabile și nu ar permite efectuarea unor operațiuni manuale mai precise. Acest lucru duce la utilizarea, de exemplu, a unor amestecuri de materiale elastice sau a unor construcții speciale. Una dintre acestea este, de exemplu, stretch-ul în 4 direcții, care permite materialului să se întindă în patru direcții. Atunci când puneți mănușile, acestea se așează perfect. Nici o mișcare nu este restricționată, iar utilizatorul își poate mișca cu ușurință mâinile, deoarece materialul este întins. Ajustarea potrivirii la încheieturile mâinilor nu necesită, de obicei, schimbarea lungimii curelelor și utilizarea cataramei. În schimb, apar, de exemplu, inserții elastice. Prin urmare, modelele se adaptează automat, aproape imediat la mâini și le protejează foarte bine împotriva efectelor nedorite ale factorilor externi.

Mănuși de alergare de marcă la magazinul 8a.ro.

Proiectele unor mărci cunoscute precum Black Diamond sau Salomon pot fi găsite la prețuri atractive în oferta magazinului online 8a.ro. Dintr-o gamă largă, puteți alege cu ușurință atât mănuși de alergare pentru bărbați, tricouri, pantaloni sau accesorii. Calitatea înaltă și parametrii tehnici foarte buni ai produselor fac ca și profesioniștii și iubitorii mai selectivi de activități în aer liber să găsească ceva pentru ei.