top

Iura

Iura reprezintă accesorii și echipamente de escaladă care vor facilita antrenamentul de zi cu zi și vor fi perfecte pentru excursiile de vară pe stânci. Consultați plăcile de prindere compacte - bare de antrenament și gențile practice pentru pantofii de cățărare.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Iura sunt accesorii de încredere pentru cățărători

Marca Iura și-a propus să ofere tuturor pasionaților de escaladă accesorii practice care să le asigure un confort maxim în timpul călătoriilor pe stânci și al antrenamentelor zilnice. Producătorul dispune de o gamă bine pusă la punct, care constă într-un număr mic de modele. Acest lucru menține ergonomia excelentă a fiecărui produs și garantează, de asemenea, cea mai înaltă calitate a manoperei.

Iura a câștigat popularitate cu primul său produs, geanta pentru pantofi de cățărare. Un accesoriu aparent nesemnificativ pentru echipamentul fiecărui alpinist s-a dovedit a fi un succes. Acest lucru se datorează faptului că vă permite să vă luați cu ușurință pantofii de cățărare cu dvs. indiferent de cât de departe este cățărarea. De asemenea, este excelent pentru a transporta pantofii de cățărare într-o geantă sau rucsac. Geanta poate fi folosită și ca un covor de pornire, astfel încât să nu vă murdăriți pantofii de cățărare și să mențineți o aderență maximă încă de la început. Un alt produs popular al mărcii Iura este fără îndoială plăcile compacte de aderență. Realizate din lemn, barele de antrenament și încălzire sunt perfecte atât pentru începători, cât și pentru cățărătorii experimentați. Instalarea foarte ușoară face posibilă exersarea cu ele atât în deplasare, cât și acasă