top

Încălzitoare de drumeție

Toți cei care întreprind de bunăvoie activități în aer liber ar trebui să se gândească să găsească un loc în echipamentul pentru încălzitoarele turistice. Acestea sunt o completare perfectă pentru bagajele luate în aer liber.
View as Grid List

13 Produse

 1. -24%
  Incalzitoare de voiaj Only Hot Foot Warmer

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Incalzitoare de voiaj Only Hot Hand Warmer

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Incalzitoare de voiaj Only Hot Toe Warmer

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Incalzitoare de voiaj Haago Hand Warmers 5-pack

  Lista de dorințe

 5. -3%
  Incalzitoare de voiaj Haago Body Warmers

  Lista de dorințe

 6. -16%
  Incalzitoare de voiaj Haago Foot Warmer Insole

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Incalzitoare de voiaj Haago Hand Warmers

  Lista de dorințe

 8. -5%
  Incalzitoare de voiaj Haago Toe Warmers

  Lista de dorințe

 9. -12%
  Incalzitoare de voiaj Thermopad Body Warmer

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Incalzitoare de voiaj Thermopad Foot Warmer

  Lista de dorințe

 11. -19%
  Incalzitoare de voiaj Thermopad Hand Warmer

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Incalzitoare de voiaj Thermopad Toe Warmer

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

13 Produse

Ștergere

De ce merită să duci încălzitoarele turistice în aer liber?

În timpul unei călătorii în sânul naturii, putem fi surprinși de diferite condiții meteorologice. Îmbrăcămintea călduroasă nu este întotdeauna suficientă pentru a asigura confortul în zilele reci. Încălzitoarele turistice sunt concepute pentru cei care nu vor să riște răcirea și au nevoie de o cantitate suplimentară de căldură. Acestea nu ocupă mult spațiu și sunt capabile să surprindă prin capacitățile lor. Le puteți lua cu dumneavoastră pe teren dacă plecați într-o excursie mai lungă sau le puteți folosi într-un cort atunci când începeți să simțiți frigul în timpul relaxării de seară. Oferta diferiților producători include variante care vor fi potrivite nu doar pentru a încălzi mâinile, ci și picioarele. Dintr-o gamă largă de modele special dezvoltate, de diferite dimensiuni, le puteți alege cu ușurință pe cele care vi se potrivesc.

Diverse tipuri de încălzitoare turistice

Căldura turistică este disponibilă în diferite variante. Producătorii le oferă pasionaților de activități în aer liber atât versiuni destinate încălzirii mâinilor, cât și a picioarelor. Primele sunt perfecte atât pentru mănuși, cât și pentru buzunarele jachetei. Acestea sunt capabile să încălzească mâinile reci în câteva momente. Încălzitoarele pentru picioare inserate în pantofi asigură confortul termic și nu provoacă disconfort în timpul deplasării. Astfel de soluții reprezintă o modalitate extrem de simplă de a reduce riscul de răcire a corpului chiar și în zilele foarte reci. Datorită lor, activitățile de iarnă vor deveni și mai plăcute. În timpul călătoriilor și plimbărilor de iarnă, precum și al călătoriilor la schi sau al excursiilor la munte, încălzitoarele de unică folosință vor trece examenul. Dacă este necesar, acestea vor oferi aproape imediat căldură suplimentară și nu ocupă mult spațiu în rucsac.

Mâini de încălzire pentru turiști

Încălzitoarele de mâini pentru turiști sunt o salvare pentru cei care au o problemă cu mâinile înghețate. Variantele de unică folosință eliberează căldură atunci când sunt scoase din ambalajul vidat și în contact cu aerul. Acestea vor ajuta să reziste la condițiile de îngheț, atât în timpul traseelor de mers pe jos, a unei zile de ședere pe pârtie, cât și a unei plimbări lungi de iarnă sau a unei ture de schi. În funcție de model, încălzitoarele sunt capabile să furnizeze căldură timp de până la câteva ore. Acest lucru le face echipamente funcționale pentru orice pasionat de activități de iarnă, expus la efectele negative ale temperaturilor scăzute. Energia termică este produsă printr-un proces chimic natural. Tehnologiile de producție au fost atât de rafinate încât încălzitoarele oferite pe piață nu murdăresc și nu deteriorează, în cea mai mare parte, hainele cu care intră în contact.

Călorifere pentru picioare turistice

Căldura turistică este concepută pentru a oferi confort termic și pentru a proteja împotriva răcirii. Ele sunt practice și, în ciuda sugestiei de scop al numelui, au o aplicație versatilă. Ele vor fi un element extrem de funcțional al echipamentului scos în aer liber în sezonul de iarnă. Ele vor funcționa nu doar în situațiile în care aveți de parcurs mulți kilometri de traseu montan acoperit de zăpadă, iar temperaturile nu se strică. De asemenea, puteți profita de ele în fiecare zi, dacă doriți să vă sporiți confortul în timp ce vă plimbați pe străzile orașului. Modelele care folosesc tehnologia termică permit încălzirea rapidă a corpului. Amestecul chimic emite căldură atunci când este activat prin contactul cu aerul. Încălzitoarele pentru picioare sunt subțiri, ceea ce înseamnă că nu provoacă disconfort atunci când sunt plasate în interiorul pantofilor. Ele pot fi purtate atât la pantofii de munte, cât și la pantofii de turist sau de oraș.

Cele de înaltă calitate pentru turiști pot fi găsite pe 8a.ro

Nu contează dacă mergeți într-o excursie de iarnă de agrement la munte sau dacă plănuiți să faceți schi de tură. Dacă vă decideți să faceți activități în aer liber doar la temperaturi mai scăzute, asigurați-vă că achiziționați încălzitoare turistice. Datorită acestora, niciun frig nu vă va obliga să întrerupeți acțiunile întreprinse. În magazinul online 8a.ro, puteți alege cu ușurință modelele care vor răspunde perfect cerințelor dumneavoastră. Vedeți și ce alte accesorii, îmbrăcăminte și echipamente de călătorie vă sunt oferite.