top

Încălțăminte de iarnă Columbia

Pantofii de iarnă Columbia sunt binecunoscuți în rândul drumeților în zilele geroase, când mergi pe zăpadă. Modelele de la brandul american sunt perfecte atât pentru străzile din oraș, cât și pentru traseele din stațiunile de schi.
View as Grid List

17 Produse

  1. -24%
    Pantofi femei Columbia Slopeside Peak - elk/beach

    Lista de dorințe

  2. -25%
    Ghete barbati Columbia Fairbanks Mid - elk/graphite

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

17 Produse

Ștergere

Călăriile de iarnă Columbia

Acest brand american este un adevărat specialist în ceea ce privește încălțămintea de iarnă. Oferta sa include atât pantofi cu design 3/4 cu izolație bot, cât și cizme cu vârf înalt, perfecte pentru trasee și drumuri acoperite de zăpadă. Cizmele de zăpadă Columbia oferă, de asemenea, un confort de neegalat în timpul drumețiilor, precum și atunci când vă odihniți după o zi lungă de schi pe pârtie. Încălțămintea de iarnă de la acest producător american oferă un confort termic ridicat și un confort de purtare.

Călăriile de iarnă Columbia - caracteristici cheie

Similar cu majoritatea pantofilor de iarnă, prioritatea modelelor acestui producător american este de a asigura o izolare corespunzătoare a picioarelor de îngheț. Pantofii de iarnă Columbia dispun de cele mai multe ori de o izolație sintetică cu parametri excelenți. Aceasta oferă o izolare termică eficientă, acționând ca o barieră împotriva înghețului. În plus, aceștia dispun de o căptușeală specială care reduce pierderile de căldură. Modelele de iarnă sunt, de asemenea, bine protejate împotriva zăpezii și a apei. Ceea ce stă la baza unei rezistențe ridicate la apă este membrana Omni-Tech, iar utilizatorii cizmelor de zăpadă Columbia pot aprecia pe deplin potențialul pe care îl oferă. Aceasta împiedică pătrunderea zăpezii în interior, iar întregul ansamblu vă va permite să vă bucurați confortabil de traseele acoperite de zăpadă. Ultimul element extrem de important al cizmelor de iarnă Columbia este talpa exterioară. Modelele speciale Omni-Grip sunt concepute pentru condiții de iarnă. Amestecul de crampoane și cauciuc selectat în mod optim oferă o aderență excelentă pe zăpadă și gheață.

Cizme de zăpadă și încălțăminte izolată Columbia

Călăria de iarnă Columbia este o alegere excelentă pentru vremea extrem de rece. Iar datorită izolației suplimentare și a căptușelii din fleece obțineți proprietăți termice excelente. Încălțămintea de iarnă cu talpă joasă este perfectă pentru atacul iernii aspre în oraș. Cizmele de iarnă Columbia cu vârf înalt sunt alegerea populară ca încălțăminte confortabilă pentru schiurile de coborâre, deoarece permit picioarelor să se odihnească rapid după o zi lungă în cizme de schi. În plus, acestea oferă o protecție excelentă împotriva pătrunderii zăpezii în interior, ceea ce este de mare importanță în parcările acoperite de zăpadă. Indiferent de pantofii de iarnă Columbia pe care îi alegeți, puteți fi siguri că veți avea parte de un confort deosebit în zilele reci și cu zăpadă.