top

Impregnare Nikwax TX Direct Was In 300 ml

cu TVA 40,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 46,90Lei (-12%)
Prețul recomandat al producătorului 54,90Lei (-25%)

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 5020716251003

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Nikwax TX Direct Wash In 300ml waterproofer este absolut cel mai popular produs pentru refacerea stratului hidroizolant al articolelor de îmbrăcăminte cu membrană tehnică. Disponibil pe piață de ani de zile, acesta a fost perfecționat continuu pentru a fi nu numai eficient, ci și sigur pentru mediu.

Nikwax TX.Direct Wash In® este foarte ușor de utilizat, fiind potrivit atât pentru spălarea la mașină, cât și pentru impermeabilizarea manuală. Este conceput pentru îmbrăcăminte de ploaie cu membrană - inclusiv GORE-TEX®. Este sigur pentru membrana însăși și nu o înfundă, permițând umezelii să se scurgă liber atât prin membrana însăși, cât și prin țesătura exterioară neîmbibată.

Dacă stratul exterior al unei jachete sau al unui pantalon cu membrană absoarbe apă, îmbrăcămintea își poate pierde până la 70% din respirabilitate! În plus, este grea și durează mai mult să se usuce după ce ajunge acasă, într-un cort sau într-un adăpost. Prin urmare, tratamentul hidrofug (DWR) regulat al articolelor de îmbrăcăminte cu membrană este esențial pentru a asigura confortul și posibilitatea de a fi purtate.

Nikwax TX.Direct® Wash-In este lider de piață în domeniul impermeabilizării în exterior. Este prima alegere a excursioniștilor, alpiniștilor și schiorilor și poate fi aplicat rapid și ușor în mașina de spălat, unde va ajunge la cusături, panglici și, cel mai important, se va răspândi uniform pe țesătura exterioară. Nikwax TX Direct Wash-In lasă un tratament hidrofug flexibil pe fibrele individuale ale țesăturii, care ajută la promovarea efectului de perlare a apei pe suprafața hainei.

Nikwax TX.Direct Wash In® 300ml - Caracteristici principale:

 • Conferă / reînnoiește proprietățile de impermeabilitate și respirabilitate ale jachetelor și pantalonilor cu membrană - inclusiv GORE-TEX®;
 • Prelungește durata de viață a îmbrăcămintei și optimizează proprietățile acesteia;
 • Ușor de utilizat, poate fi folosit în mașina de spălat, nu este necesară uscarea la tambur;
 • Nu afectează aspectul exterior al produsului;
 • Pe bază de apă - sigur pentru mediu, biodegradabil, neinflamabil, sigur de utilizat;
 • Nu conține fluorocarburi;
 • Ideal pentru spălarea la mașină și pentru spălarea manuală.

Capacitate de Nikwax TX Direct Wash In 300ml

O capacitate de 300 ml este suficientă pentru a impregna 3 piese de îmbrăcăminte cu membrană. În același timp, nu se recomandă impregnarea a mai mult de 2 articole de îmbrăcăminte în mașina de spălat. Veți folosi 100 ml de lichid pentru fiecare jachetă/pantaloni. Capacul inclus cu flaconul facilitează dozarea - capacitatea acestuia este de 50 ml.

Cum se tratează jachetele cu membrană / jachetele GORE-TEX® cu TX Direct Wash In într-o mașină de spălat?

 1. Pentru rezultate optime, hainele trebuie spălate într-un ciclu de spălare separat înainte de impermeabilizare. Puteți folosi Nikwax Tech Wash. Nu este nevoie să uscați haina între spălări.
 2. Agitați bine flaconul.
 3. Fixați toate fermoarele și buzunarele jachetei/pantalonului, precum și închizătoarele cu velcro și cu clichet. Goliți buzunarele.
 4. Verificați recomandările de pe eticheta produsului (eticheta). Cea mai probabilă recomandare va fi să se spele la 30 sau 40 de grade. Nikwax recomandă un interval mai mic - 30 de grade.
 5. Îndepărtați praful rămas în dozatorul mașinii de spălat.
 6. Puneți haina în mașina de spălat și turnați cantitatea potrivită de lichid în dozator (100 ml sau 2 capace pentru fiecare haină). Nu uitați să nu țineți tamburul prea plin. Limitați-vă la maxim. 2 articole de îmbrăcăminte la un moment dat.
 7. Turnați lichidul în compartimentul pentru dispozitivul de clătire. Nu uitați să nu adăugați niciun alt lichid de "clătire" / înmuiere!
 8. Alegeți un ciclu de spălare scurt, cu o temperatură scăzută (conform recomandărilor producătorului) și reduceți puternic centrifugarea pentru a evita încrețirea.
 9. Aerisiți liber haina. În cazul în care eticheta produsului permite acest lucru, uscați-l la căldura unui uscător cu tambur (la temperatură scăzută).

Cum pot trata manual jachetele cu membrană / jachetele GORE-TEX® cu TX Direct Wash In?

 1. Pentru rezultate optime, hainele trebuie spălate pe un ciclu de spălare separat înainte de impermeabilizare. Puteți folosi Nikwax Tech Wash. Nu este nevoie să uscați haina între tratamente.
 2. Agitați bine flaconul.
 3. Fixați toate fermoarele și buzunarele jachetei/pantalonului, precum și închizătoarele cu velcro și cu clichet. Goliți buzunarele.
 4. Puneți-vă mănuși de cauciuc pe mâini.
 5. Umpleți un bol mare - sau fundul unei căzi - cu apă caldă. Producătorul recomandă aproximativ 6 litri de apă.
 6. Turnați 50 ml de Nikwax TX Direct Wash In pe fiecare articol de îmbrăcăminte. Produsul trebuie să fie bine distribuit în apă.
 7. Lăsați haina să se înmoaie timp de 5 minute și agitați din nou apa.
 8. Apoi clătiți jacheta/pantalonii în apă rece - de până la trei ori (până când apa este vizibil limpede).
 9. Uscați la aer liber. Dacă eticheta produsului permite acest lucru, uscați la mașină (la temperatură scăzută).

Specificatii tehnice
Sex Unisex
No-code Da
Capacitate exactă ~ 300 ml
Promoitem Apparelcare
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, De zi cu zi / Lifestyle

Nikwax TX Direct Was In 300 ml - customer reviews

0.0