top

Hanorac femei Salomon Outspeed Wool Seamless Hoodie - clematis blue/night sky

cu TVA 449,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 444,55Lei +2%
Prețul recomandat al producătorului 535,60Lei -16%
Produsul nu este disponibil
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Hanoracul cu glugă Outspeed Wool Seamless pentru femei Salomon are un design fără cusături care beneficiază de proprietățile excelente ale lânii merinos. Acesta combină lâna merino cu fire sintetice pentru a vă oferi toate avantajele unei fibre naturale, fiind în același timp rezistent și cu uscare rapidă.

Hanoracul cu glugă Outspeed Wool Seamless pentru femei Salomon este ideal pentru multe activități în aer liber. Este confortabilă și confortabilă, dar nu atât de groasă încât să provoace o supraîncălzire rapidă. Performanța sa termică este echilibrată pentru a menține temperatura de lângă corp la nivelul potrivit.

Lâna Merino, care are proprietăți de termoreglare, joacă un rol important în acest sens. Și, de asemenea, printre altele, antibacteriene, astfel încât formarea de mirosuri neplăcute este inhibată. Este susținut de poliamidă și poliester, ceea ce face ca acest model să se usuce mai repede și să fie suficient de rezistent pentru aventurile în aer liber.

Hanoracul cu glugă Salomon Outspeed Wool Seamless pentru femei este realizat cu ajutorul tehnologiei Seamless. Acest lucru înseamnă eliminarea cusăturilor și, prin urmare, a punctelor de frecare pe piele care ar putea cauza iritații sau alte tipuri de iritații. Gluga în sine este bine ajustată, astfel încât puteți aplica cu ușurință o cască de ciclism sau de alpinism pe ea.

Hanoracul Salomon Outspeed Wool Seamless Hoodie pentru femei are detalii reflectorizante pentru a te menține vizibil chiar și după lăsarea întunericului.

Salomon Outspeed Wool Seamless Hoodie - Caracteristici principale:

  • Fabricat dintr-o combinație de poliamidă, lână merinos și poliester;
  • Textura moale a țesăturii, foarte confortabilă pe piele;
  • Lâna Merino oferă proprietăți antibacteriene naturale;
  • Eliminarea cusăturilor datorită soluției Seamless Technology;
  • Țesătură AdvancedSkin Warm;
  • Glugă cu glugă cu posibilitatea de a folosi o cască peste ea;
  • Tăietura Skin Fit;
  • Detalii reflectorizante.

Tehnologii
Tehnologia producătorului

Salomon Seamless Technology
Seamless Technology este metoda fără cusături de îmbinare a țesăturilor folosită la articolele de îmbrăcăminte Salomon. Aceasta asigură faptul că țesătura nu irită la cusături - pur și simplu eliminându-le.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului LC1498800
Culoare bleumarin
Sex Femei
No-code Nu
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino
Tehnologia producătorului Salomon Seamless Technology
Lungime mânecă Maneca lunga
Buzunare externe Lipsa
Manșete Elastice
Material de bază 39% lână merinos, 39% poliamidă, 22% poliester
Găuri pentru degetul mare Nu
Glugă Integrat
Outlet Da
Action Snowy Mountains
Activitate Trekking
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Salomon Outspeed Wool Seamless Hoodie - customer reviews

0.0