top

Hanorac fara gluga Patagonia L/S Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/pumice

cu TVA 446,40Lei
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Hanoracul cu glugă Patagonia L/S Cap Cool Merino Graphic Hooded Sweatshirt - 73 skyline/pumice este o combinație de lână merino deosebit de apreciată și material sintetic cu uscare rapidă. Modelul oferă astfel proprietăți antibacteriene, prietenie cu pielea și respirabilitate.

Modelul utilizează fibre de lână din rase selectate certificate RWS. Cel de-al doilea material, pe de altă parte, provine din surse reciclate. Cămașa Patagonia L/S Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/pumice folosește o croială Slim Fit.

Cămașa cu glugă Patagonia L/S Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/pumice este confecționată dintr-o combinație de fibre naturale și sintetice. La producerea sa au fost folosite lână Merino și poliester. Lâna merino folosită la model prezintă proprietăți antibacteriene care încetinesc formarea mirosurilor neplăcute.

Cămașă Patagonia L/S Cap Cool Merino Graphic Shirt - 73 skyline/pumice - Caracteristici principale: Tricou de tip "Cap Cool Merino" - 73 skyline/pumice:

 • Combinație de lână merino cu material sintetic;
 • Proprietăți antimicrobiene ale fibrei naturale;
 • Compatibilitate cu pielea;
 • Timp de uscare redus;
 • Zone de ventilație laterale;
 • Secțiunea extinsă a spatelui;
 • Manșete elastice;
 • Croială slim fit;
 • Lână ecologică certificată Responsible Wool Standard (RWS);
 • Fibră sintetică reciclată;
 • Fair Trade Certified™ pentru a semnifica salarii echitabile și condiții de lucru etice în fabrică.

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 44585
Sex Barbati
No-code Nu
Seria producătorului Patagonia Capilene®
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Merino
Protecția mediului 1% for the Planet, bluesign®, Fair Trade Certified™, RWS (Responsible Wool Standard), Fabricat din materiale reciclate
Lungime mânecă Maneca lunga
Gramatura 99 g/m2
Buzunare externe Lipsa
Manșete Elastice
Material de bază 65% lână merinos, 35% poliester
Găuri pentru degetul mare Nu
Glugă Fara gluga
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Outlet Nu
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Patagonia L/S Cap Cool Merino Graphic Shirt - customer reviews

0.0