top

Hanorac Brubeck Thermo - light blue

cu TVA 162,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 159,90Lei (+2%)
Prețul recomandat al producătorului 197,70Lei (-17%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 5902487049495-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Tabelul mărimilor
Mărimea XS S M L XL
Circumferin?a la piept aprox. (cm) 82-88 88-92 92-96 96-102 102-108
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Puloverul Brubeck Thermo Sweatshirt pentru femei este răspunsul termoactiv la un model necesar pentru toate tipurile de activități fizice pe timp de toamnă și iarnă cu vreme rea, în special pentru sporturile de iarnă. Acest model se caracterizează prin proprietățile sale termoregulatoare unice și avansate, datorită utilizării tehnologiei moderne NILIT® HEAT.

Puloverul Brubeck Thermo Sweatshirt este soluția perfectă ca prim strat de îmbrăcăminte atunci când alegem hainele de toamnă și de iarnă înainte de a ne începe activitățile. Fibrele inovatoare și alte materiale utilizate în producția modelului contribuie la elasticitatea ridicată și la rezistența la deteriorare a acestuia, fiind în același timp plăcut pentru pielea noastră. Extensibilitatea țesăturii facilitează practicarea sporturilor de iarnă fără a ne limita mișcările.

Datorită fibrelor atent selecționate ale hanoracului Brucbeck Thermo Sweatshirt, nu suntem supuși la senzații neplăcute de frig și suntem protejați de senzațiile neplăcute de umezeală. Siguranța termică este asigurată de tehnologia specială NILIT® HEAT, un fir realizat din carbon de cafea, care are capacitatea de a colecta căldura emisă și de a o reține, chiar și atunci când temperaturile exterioare predominante sunt foarte scăzute. În plus, firele cu tehnologia NILIT® HEAT au proprietăți antibacteriene ridicate și asigură un climat plăcut în îmbrăcăminte prin reducerea transpirației noastre.

În zonele mai predispuse la transpirație, tricoul Brubeck Thermo Sweatshirt are o structură specială de plasă, care contribuie la un transport mai rapid al umidității. Materialul din care a fost creat modelul este elastic și este potrivit pentru corpul oricărui iubitor de a face eforturi la temperaturi mai scăzute. În plus, acest hanorac este realizat în tehnologie fără cusături, ceea ce evită formarea de cornițe sau abraziuni enervante în timpul utilizării intensive.

Puloverul Brubeck Thermo Sweatshirt a fost perfecționat în fiecare detaliu, după cum o demonstrează proprietățile sale antialergice și bacteriostatice. Cu acest model, se creează un fel de barieră pentru proliferarea bacteriilor, încetinind astfel formarea mirosurilor neplăcute. În plus, construcția modelului folosește sistemul de acoperireBTP, adică o tehnologie de împletire a microfibrelor de polipropilenă în jurul elastanului, care are ca rezultat o durabilitate sporită a produsului, protejează împotriva iritațiilor prin faptul că nu permite materialului să intre în contact cu pielea și face ca bluza de trening să elimine mai bine umiditatea din corp.

Brubeck Thermo Sweatshirt - caracteristici cheie:

  • Conceput pentru activități în perioadele cu temperaturi scăzute;
  • Oferă o izolație termică adecvată pentru a proteja împotriva căldurii corporale și a supraîncălzirii;
  • Tehnologia NILIT® HEAT încorporează fibre de carbon din cafea pentru a oferi proprietăți antibacteriene și de termoreglare ridicată;
  • Tehnologia BTP Covering System, care înfășoară microfibre de polipropilenă în jurul elastanului, crește durabilitatea țesăturii și permite îndepărtarea rapidă a umezelii de pe piele;
  • Structura de plasă utilizată în zonele sensibile este excelentă pentru a îndepărta umezeala de piele;
  • Materialul elastic se adaptează la forma siluetei, permițând menținerea unei bune amplitudini de mișcare;
  • Construcția fără cusături reduce riscul de apariție a bătăturilor;
  • Tehnologia de cusut antibacteriană încetinește formarea mirosului;
  • Proprietățile antialergenice îl fac potrivit pentru pielea sensibilă.

Tehnologii
Tehnologia principală

Nilit® Innergy
Nilit® Innergy este un fir unic care utilizează un aditiv mineral care are capacitatea de a converti energia termică a corpului uman în raze infraroșii profunde. Materialul care folosește firul Nilit® Innergy le reflectă pe acestea spre corp, încălzindu-vă astfel profund, dar delicat. Căldura astfel generată revitalizează și energizează corpul și ameliorează oboseala musculară apărută în timpul activităților sportive sau montane.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului LS13100A
Culoare albastru
Sex Femei
No-code Nu
Colecția producătorului Brubeck Thermo
Material de bază 63% poliamidă, 35% polipropilenă, 2% elastan
Gramatura 215 g/m2
Lungime mânecă Maneca lunga
Tipul de prindere Nedescheiat
Tehnologia principală Nilit® Innergy
Outlet Da
Action1 -
Găuri pentru degetul mare Nu
Glugă Fara gluga
Activitate Alergare, Skituring, Schi alpin / Freeride, Antrenament
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Brubeck Thermo - customer reviews

0.0

Îmbrăcăminte termoactivă partea de sus

Îmbrăcăminte termoactivă partea de sus

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Tabelul mărimilor
Mărimea XS S M L XL
Circumferin?a la piept aprox. (cm) 82-88 88-92 92-96 96-102 102-108

Tabelul mărimilor

Măsurători furnizate de producător

Tabelul mărimilor
Mărimea XS S M L XL
Circumferin?a la piept aprox. (cm) 82-88 88-92 92-96 96-102 102-108

Atenție!
Din cauza flexibilității mari a materialelor, dimensiunile indicate sunt cele luate de producător.
Măsurătorile de mai sus se referă în principal la dimensiunile persoanelor și nu la cele ale îmbrăcămintei.
Vă rugăm să rețineți că, deși se depun toate eforturile, este posibil să existe o discrepanță de câteva procente în ceea ce privește măsurătorile datorită modului în care este măsurat produsul, poziționării, etc.