top

Haago

Haago este un producător de încălzitoare pentru mâini și picioare care vă vor menține confortul în timpul activităților pe vreme rece. Sunt perfecte pentru excursii în aer liber, drumeții pe trasee montane sau schi. Descoperă încălțămintea de încredere Haago în magazinul 8a.ro!
View as Grid List

3 Produse

 1. -25%
  Incalzitoare de voiaj Haago Body Warmers
  Incalzitoare de voiaj Haago Body Warmers
  cu TVA 9,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 9,70Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 13,30Lei (-25%)

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Incalzitoare de voiaj Haago Foot Warmer Insole
  Incalzitoare de voiaj Haago Foot Warmer Insole
  cu TVA 11,40Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 10,90Lei (+5%)
  Prețul recomandat al producătorului 15,40Lei (-25%)

  Lista de dorințe

 3. -22%
  Incalzitoare de voiaj Haago Toe Warmers
  Incalzitoare de voiaj Haago Toe Warmers
  cu TVA 7,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 7,70Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 10,20Lei (-22%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

3 Produse

Ștergere

Haago - o sursă de căldură ori de câte ori aveți nevoie

Există zile pe traseu în care este greu să vă încălziți mâinile sau picioarele. Aceasta este, de asemenea, o problemă bine cunoscută de toți pasionații de schi sau de alpinism. La temperaturi foarte scăzute, este posibil ca mănușile sau cizmele adecvate să nu fie suficiente. În astfel de situații, încălzitoarele speciale pentru mâini și picioare Haago sunt alegerea perfectă. Funcționând ore întregi, săculeții vor menține mâinile și picioarele la temperatura potrivită în condiții de iarnă. Marca oferă o varietate de dimensiuni și forme ale încălzitoarelor, astfel încât acestea pot fi selectate în mod optim pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Încălțătoarele mărcii sunt folosite de drumeți, sportivi și de cei care lucrează în condiții meteo extreme.

Cum funcționează încălzitoarele Haago?

Toate încălzitoarele mărcii se activează automat atunci când intră în contact cu oxigenul. Pur și simplu deschideți pachetul de folie și agitați plicul, iar după aproximativ 5 minute încălzitorul va începe să ia temperatura. După activare, încălzitorul va oferi căldură timp de până la 10 ore. Acest lucru înseamnă că un set de încălțăminte va fi suficient pentru majoritatea drumețiilor de o zi sau pentru alte activități sportive. Încălzitoarele Haago folosesc principiul oxidării fierului. În acest proces, se degajă multă căldură și în reacția chimică se produce doar rugină. Prin urmare, încălzitoarele sunt ecologice și nu se produc substanțe chimice neprietenoase mediului.