top

Gilmonte

Gilmonte este un producător slovac de corzi de alpinism și corzi auxiliare de înaltă calitate. Produsele sale se caracterizează prin durabilitate ridicată și performanțe foarte bune. Verificați corzile de cățărare pentru lucrul la înălțime, precum și corzile auxiliare.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Glimonte - frânghii pe care te poți baza

Siguranța la escaladă este o combinație de doi factori - experiența și echipamentul potrivit. Fără îndoială, corzile joacă un rol extrem de important în echipamentul de cățărare. Aceasta este o piesă cheie în sistemul de asigurare. Fie că escaladezi munți sau lucrezi profesional la înălțime, corzile bune de cățărare și de lucru sunt esențiale. Gilmonte face parte din grupul de producători care oferă cea mai bună calitate a manoperei. Datorită unui proces de producție modern, producătorul slovac oferă frânghii dinamice și statice, precum și frânghii auxiliare care se caracterizează printr-o fiabilitate ridicată. De asemenea, produsele includ și alte accesorii, cum ar fi curele sau saci pentru frânghii, care vor facilita transportul frânghiilor.

Marca Gilmonte este prezentă pe piață din 2006, însă istoria companiei în sine datează din 1990, când a fost fondată. În 1996, a început producția acestor frânghii slovace și corzi auxiliare. În 2004, a fost introdusă o nouă generație de frânghii. Un proces de producție complet revizuit a făcut posibilă crearea unor frânghii de clasă mondială. În 2010, marca a ajuns pe piața globală, iar produsele sale câștigă rapid popularitate dincolo de granițele Slovaciei. Marca a introdus în mod constant inovații tehnologice în produsele sale. Una dintre acestea a fost utilizarea unei metode de impregnare mai ecologice, care a făcut posibilă eliminarea compușilor PFC.

O gamă largă de corzi Gilmonte

.

Producătorul slovac oferă multe corzi de alpinism atât pentru începători, cât și pentru pasionații experimentați de alpinism. Printre modelele disponibile, există frânghii pentru fiecare condiție. Frânghii Gilmonte extrem de durabile pentru utilizarea pe peretele de cățărare, modele fiabile pentru stâncă și frânghii de alpinism impermeabile, care vor menține condițiile optime chiar și pe vreme rea sau iarna. Diferitele diametre și greutăți ale corzilor vă permit să alegeți modelul potrivit pentru fiecare expediție. O parte semnificativă a ofertei constă în frânghii statice produse pentru a fi utilizate în munca la mare altitudine sau în speologie. Modelele robuste sunt ideale pentru o utilizare intensivă. Oferta de frânghii este completată de praștii și corzi auxiliare care vor găsi numeroase funcții de sprijin