top

Geci pentru alergare iarnă

Jachetele de iarnă pentru alergare sunt extrem de ușoare și protejează în același timp împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile - jachetele de iarnă pentru alergare sunt o opțiune indispensabilă în perioadele de ger și vânt puternic.
View as Grid List

176 Produse

 1. -4%
  Geaca alergare Salomon Bonatti Trail Jacket - ochre/carbon

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Geaca alergare Salomon Sense Flow Jacket - carbon/carbon

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Geaca alergare femei Inov-8 Venturelite Jacket FZ - yellow

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Geaca alergare Inov-8 Venturelite Jacket FZ - green

  Lista de dorințe

 5. -3%
  Geaca alergare femei Inov-8 Thermoshell Pro FZ - black/pink

  Lista de dorințe

 6. -5%
  Scurta de ploaie Inov-8 Trailshell Jacket - slate

  Lista de dorințe

 7. -28%
  Geaca alergare SCOTT SCO RC Run Waterproof - black/yellow

  Lista de dorințe

 8. -31%
  Geaca alergare SCOTT SCO Windshield RC Run - black/yellow

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Geaca alergare femei Inov-8 Stormshell FZ V2 - black

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Geaca alergare Inov-8 Stormshell FZ V2 - black

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Geaca alergare On Running Zero Jacket - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

176 Produse

Ștergere

Jachete de iarnă pentru alergare

Jachetele de iarnă pentru alergare sunt modelele de excepție concepute pentru toți pasionații de alergare care nu se opresc din antrenamente nici măcar la temperaturi mai scăzute. Îmbrăcămintea de alergare diferă semnificativ de hainele pentru schi alpin sau pentru drumeții montane. Pentru că gecile de alergare de iarnă pentru femei și bărbați trebuie să fie extrem de ușoare și bine adaptate la corp, astfel încât să nu vă compromită activitatea dinamică.

Jachete de iarnă izolate pentru alergare

Jachetele ușor izolate, cu construcție hibridă, sunt cea mai populară alegere printre piesele de garderobă ale oricărui fan al alergării în partea mai rece a anului. Construcția lor specială trebuie să asigure o temperatură optimă a corpului, atunci când afară este frig și, în același timp, ansamblul trebuie să ofere un nivel de respirabilitate peste medie. Aceste proprietăți sunt cel mai adesea obținute prin aplicarea unor panouri de construcție diferită. Părțile corpului care sunt cele mai predispuse să se răcească, dispun de compartimente cu izolație sintetică care oferă o protecție mare împotriva frigului. Zonele cu degajare crescută de căldură și cele expuse la umezeală, sunt cel mai adesea confecționate din materiale ușoare de tip softshell. Datorită acestei combinații, jachetele de iarnă pentru alergare oferă un confort optim atunci când alergi în condiții de iarnă. Ele sunt folosite atât ca strat exterior, cât și în timpul celor mai extrem de scăzute temperaturi, ca strat suplimentar de încălzire. Rețineți, de asemenea, că jachetele de acest tip sunt concepute pentru activități fizice intensive și nu oferă un nivel suficient de confort în timpul activităților fizice mai puțin solicitante.

Jachete de alergare cu membrană de iarnă și hanorace

Când este frig, vântul poate fi foarte periculos, reducând rapid temperatura resimțită de corpul dumneavoastră. Atunci când se antrenează la munte, fiecare alergător trebuie să fie pregătit pentru condiții de vânt, iar hanoracele ultraușoare pentru alergare vă pot da o mână de ajutor. Purtate ca strat superior, acestea pot rezista în mod eficient rafalelor ascuțite de vânt și permit ca aerul încălzit să fie reținut eficient de celelalte straturi izolatoare de dedesubt. Dacă aveți nevoie de protecție maximă împotriva vântului și a ploii sau a zăpezii, alegeți jachetele de iarnă cu membrană pentru alergare. Acestea pot servi drept strat de îmbrăcăminte exterioară perfect pentru cele mai dificile condiții meteorologice.

Jachete de iarnă pentru alergare la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție completă de jachete pentru alergare obișnuită și de traseu în condiții de iarnă. Oferim atât jachete de alergare pentru femei, cât și pentru bărbați, de la cei mai renumiți producători. Mărci precum Dynafit, Salomon, La Sportiva sau The North Face sunt garanția celei mai înalte calități și a unei funcționalități maxime în timpul antrenamentelor sau atunci când participați la o cursă.