top

Geanta voiaj Rab Expedition Kitbag 80 - red

cu TVA 619,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 419,90Lei (+48%)
Prețul recomandat al producătorului 693,60Lei (-10%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 821468717046

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Geanta de expediție Rab Kitbag 80 este un model durabil și funcțional, pe care îl veți aprecia pentru ușurința de împachetare și pentru construcția sa atent gândită. Geanta se va dovedi utilă pentru călătorii și expediții de trekking. Un mare avantaj al acestui model este posibilitatea de a purta geanta în mână sau pe spate. Geanta este confecționată din material impermeabil, care va rezista la greutățile oricărei expediții.

Marca britanică Rab, în calitate de partener al organizației Fair Wear, oferă muncitorilor din fabrici condiții de muncă și salarii corespunzătoare. Așadar, puteți fi siguri că, alegând o geantă Rab, pariați pe un produs creat în urma unui proces de producție sustenabil și etic.

Geanta de călătorie Rab Kitbag 80 combină capacitatea mare caracteristică modelelor mai mari cu mobilitatea celor mai mici. O serie de facilități sporesc confortul de utilizare. Modelul este o alegere foarte bună pentru toți iubitorii de expediții montane, care au nevoie de o capacitate mai mare pentru a împacheta tot echipamentul necesar. Cu o capacitate de 80 de litri, puteți pune în ea echipamentul de bază și câteva obiecte suplimentare. La fel ca și celelalte modele din serie, Rab Kitbag 80 de dimensiuni medii a fost creat cu atenție la detalii și menținând o manoperă de înaltă calitate. Materialul ales pentru cusut are o densitate de 600D și se caracterizează prin durabilitate, robustețe și o bună rezistență la sarcini ceva mai grele. Prin urmare, geanta este ușor de păstrat și vă va servi cu fidelitate pentru sezoanele următoare. Pentru a proteja obiectele depozitate în interior împotriva umezelii, țesătura este acoperită cu un strat special de TPU.

Geanta de expediție Rab Kitbag 80 a fost proiectată pentru a face transportul și depozitarea simplă și fără probleme. De aceea, modelele din această serie au multe soluții care influențează confortul de utilizare. Geanta Rab are mânere în față și în spate, ceea ce facilitează deplasarea și încărcarea. În secțiunea centrală există mânere mai lungi. În plus, s-a avut grijă să se asigure multifuncționalitatea, astfel încât este ușor să se modifice designul și să se folosească geanta ca un rucsac. Curelele de umăr largi, întărite, sunt detașabile. Curelele de compresie asigură adaptarea dimensiunii geamantanului la volumul obiectelor care urmează să fie împachetate. Curelele de compresie facilitează mult organizarea și împachetarea, la fel ca și șinele de sus pentru echipamente suplimentare mai mici.

Compartimentul principal al sacului de expediție Rab Kitbag 80 are un acces confortabil și larg și este fixat cu un fermoar solid cu două tragere, marca YKK®. În plus, o bandă cusută pe exterior îl protejează de efectele negative ale temperaturii. În interior, geanta are două buzunare practice pentru a organiza obiectele și a separa obiectele mai mici, astfel încât acestea să nu se deplaseze liber. Cusăturile cu cusături triple și curelele întărite prin cusături sporesc și mai mult durabilitatea genții.

Rab Kitbag 80 - caracteristici cheie:

  • Capacitate de ambalare: 80 litri;
  • Curele de umăr detașabile;
  • Poate fi folosit ca rucsac;
  • Mâner în spate și în față pentru manevrare și două mânere centrale pentru transport;
  • Compartiment principal cu acces convenabil, protejat de un fermoar cu două șuruburi marca YKK® și o bandă de fermoar rezistentă la intemperii;
  • Curele de compresie pentru reglarea dimensiunii;
  • Țesătură rezistentă la apă și cusături cu cusături triple;
  • Curele întărite cu o cusătură de fixare.

Tehnologii
Tehnologia principală

YKK®
Aproximativ jumătate din producția mondială de fermoare este realizată de compania japoneză YKK. Experiența vastă se traduce în dorința celor mai importante companii de îmbrăcăminte de a lucra cu YKK. Acest lucru se datorează faptului că fermoarele YKK® sunt dovedite în mii de aplicații. Aceste trei litere găsite pe un fermoar reprezintă pur și simplu calitatea superioară a acestuia.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului QP-09
Culoare rosu
Sex Unisex
No-code Nu
Capacitate 80 l
Greutate ~ 1480 g
Material 600D poliester cu acoperire TPU
Finisare ~ 68 x 37 x 35 cm
Tehnologia principală YKK®
Protecția mediului Fair Wear
Activitate Alpinism / Escalada alpina, Calatorie / In avion

Rab Expedition Kitbag 80 - customer reviews

0.0