top

Geanta scule Beal Pro Rescue 60

cu TVA 279,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 284,90Lei (-1%)
Prețul recomandat al producătorului 365,90Lei (-23%)

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 3700288258014

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Geanta de transport Beal Pro Rescue 60 este o soluție simplă și dovedită pentru transportul și transportarea echipamentului esențial de alpinism. Materialul robust poate face față condițiilor meteorologice dificile și va proteja coarda și shpej-ul de udare în cazul în care o groapă vă prinde în timp ce vă cățărați.

Construcția se caracterizează printr-o rezistență adecvată la deteriorări accidentale. Aceasta este o informație valoroasă pentru persoanele care nu sunt atente la locul în care se află geanta de echipament. Cu o capacitate de 60 de litri, puteți împacheta în el atât frânghii, cât și expres, chingi sau echipament de alpinism tradițional. Are dimensiuni optime, astfel încât să vă puteți deplasa cu ea confortabil și eficient. Datorită construcției și materialelor sale, este deosebit de potrivit pentru utilizarea în operațiunile de salvare.

Are curele de umăr reglabile, astfel încât îl puteți purta ca pe un rucsac și îl puteți ajusta la silueta dumneavoastră. De asemenea, este dotat cu buzunare transparente, unul pe clapetă și unul pe partea inferioară. Obiectele importante pot fi depozitate în ele, iar sacul poate fi semnat cu numele dvs. pentru a evita confuzia sau pierderea.

Sacul Beal Pro Rescue 60 este un sac care oferă mult spațiu în interior. După ce v-ați împachetat lucrurile esențiale, îl puteți închide cu ajutorul cordonului. Șnurul este echipat cu o frânghie de cățărare, care poate fi utilă pentru cățărarea pe mai multe frânghii.

Această geantă de transport poate fi folosită ori de câte ori urcați. Designul său simplu și robust îl face o alegere bună indiferent de vremea schimbătoare. De acum încolo, echipamentul dvs. de alpinism va fi întotdeauna protejat corespunzător, inclusiv de ploaie și noroi.

Caracteristici principale ale Beal Pro Rescue 60:

  • Acces ușor la frânghie de sus;
  • Geantă alpină conectată la geantă;
  • Fereastră transparentă pentru o identificare și o enumerare ușoară a conținutului;
  • Curele de umăr reglabile;
  • Clapetă superioară cu buzunar intern transparent;
  • Dispune de un mâner de transport superior și unul lateral;
  • Se poate închide cu un cordon de strângere;
  • Spațiu interior amplu.

Specificatii tehnice
Culoare albastru
Sex Unisex
No-code Nu
Greutate ~ 1000 g
Capacitate exactă ~ 60 l
Finisare ~ 59 x 33 x 32 cm
Material de bază PVC
Activitate Lucrul la înălțime

Beal Pro Rescue 60 - customer reviews

0.0