top

Expres de cățărare Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY Pro 12cm x6 - orange/green

cu TVA 469,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 699,90Lei -32%
Prețul recomandat al producătorului 780,50Lei -39%
Produs disponibil, gata de expediere

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY Pro 12 cm 6-pack de 6 exponenți de cățărare sunt o soluție creată de către pres. designerii mărcii italiene pentru patentarea traseelor de cățărare pretențioase. Toate acestea datorită unei chingi inovatoare din poliamidă cu o lățime mare.

Exponenții de cățărare Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY Pro 12 cm 6-pack de 6 exponenți de cățărare dispun de o chingă din poliamidă caracterizată de lățimi variabile: 25 mm și 16 mm. Partea principală este puțin mai lată și se îngustează până la punctul în care se conectează la carabină. Acest lucru o face ideală pentru patentarea rutelor atunci când este necesar să se tragă pe expres.

Setul Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY model PRO este format din două carabiniere Climbing Technology Nimble Evo. Acestea sunt forjate la cald cu ajutorul tehnologiei 3D, cu o formă bine gândită. La prima vedere veți observa curbura mai pronunțată a corpurilor carabinierelor, ceea ce le face să se potrivească și mai bine în mână. În plus, veți observa caneluri orizontale pe spatele carabinierelor, care sporesc în plus frecarea, astfel încât carabinierele nu alunecă în mână atunci când ajungeți ultima dată la aparatul de tuns.

Încuietorile de pe carabiniere au fost adaptate la rolul lor. O încuietoare dreaptă pe carabiniera superioară și o încuietoare curbă pe carabiniera inferioară. Încuietoarea de sus este echipată cu caneluri special formate pentru cea mai bună aderență - acest mic detaliu asigură că puteți prinde întotdeauna expresul de carabiniera de sus în mod eficient, deschideți încuietoarea cu siguranță, eliberați-o din cadrul de cățărare și introduceți-o în inel.

Caracteristicile suplimentare ale setului Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY PRO includ anodizarea completă în culori vii, închideri Catch-Free fără dinți și două benzi de cauciuc pentru a menține expresul în poziția optimă, ceea ce nu numai că sporește eficiența cățărării, ci și siguranța.Banda de cauciuc Fixit ține în poziție carabinierul inferior, facilitând prinderea frânghiei. Această componentă patentată a fost dezvoltată cu gândul la siguranță, înțeleasă și ca certitudine a instalării corecte și eliminarea totală a potențialelor erori. Banda de cauciuc Fixbar este responsabilă pentru poziționarea corectă a carabinierei superioare. Acesta nu o blochează complet, astfel încât să poată lucra liber și să urmărească frânghia, dar în același timp nu permite poziționarea și încărcarea laterală.

Brandul Climbing Techology este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente de alpinism de înaltă calitate. Următoarea ediție a expresiilor de alpinism garantează un nivel incredibil de ridicat de funcționalitate pe traseele sportive. Seria NIMBLE este soluția optimă pentru toți cățărătorii care își îmbunătățesc constant abilitățile și cuceresc cățărări din ce în ce mai dificile. Acest sport expres este alegerea ideală pentru o viață întreagă de conducere în stânci.

Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY Pro 12cm 6-pack de 6 expresii - caracteristici cheie:

 • Conceput în primul rând pentru alpinism sportiv;
 • Echipat cu carabiniere realizate din aliaj ușor, forjate la cald într-un profil 3D;
 • Forma rafinată a carabinierelor se potrivește perfect în scobitura mâinii;
 • Moschetar inferior echipat cu o încuietoare îndoită, curbată ergonomic într-un arc, cu o aplatizare pentru o prindere ușoară a frânghiei;
 • Carabinier superior cu caneluri pentru cea mai bună prindere;
 • Perforație pe partea din spate a ambelor carabiniere;
 • Margini foarte netede și caneluri pentru poziționarea benzii și a frânghiei;
 • Încuietori fără dinți (cu cheie);
 • Fixbar din cauciuc pentru a împiedica răsucirea carabinierului superior;
 • Șnur inovator Fixit;
 • Fiecare expresie este echipată cu o panglică sportivă din poliamidă cu lățimea de 16 - 25 mm;
 • Setul include 6 exprese.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 2E688FGA0BCTSTP
Culoare portocaliu
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Nu
Lungime bandă 12 cm
Carabină îndoită Nimble Evo B
Greutate ~ 110 g (1)
Carabină dreaptă Nimble Evo S
Bandă Poliamid
Rezistență carabină 25.10.10 kN / 25.10.10 kN
Rezistență bandă 22 kN
Activitate Escalada / Bouldering

Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY Pro 12cm x6 - customer reviews

0.0