top

Expres de cățărare Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY 12cm x6 - orange/green

cu TVA 459,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 689,90Lei -33%
Prețul recomandat al producătorului 765,70Lei -39%
Produs disponibil, gata de expediere

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY 12 cm Set de 6 exponenți de cățărare sunt un model sportiv clasic, rafinat până la cel mai mic detaliu. Forma ergonomică a carabinierelor și calitatea solidă a manoperei vor fi apreciate de cei mai exigenți alpiniști.

Brandul Climbing Technology este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente de alpinism de înaltă clasă. Următoarea ediție a expresiilor de alpinism garantează un nivel incredibil de ridicat de funcționalitate pe traseele sportive. Seria Nimble este soluția optimă pentru toți cățărătorii care își îmbunătățesc constant abilitățile și cuceresc cățărări din ce în ce mai dificile. Acest sport express este alegerea ideală pentru o viață întreagă de conducere pe stânci.

Expresii de cățărare Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY 12 cm 6-pack constau din două carabiniere Climbing Technology Nimble Evo. Acestea sunt forjate la cald cu ajutorul tehnologiei 3D și au o formă bine gândită. La prima vedere veți observa curbura mai pronunțată a corpurilor carabinierelor, ceea ce le face să se potrivească și mai bine în mână. În plus, veți observa caneluri orizontale pe spatele carabinierelor, care sporesc în plus frecarea, astfel încât carabinierele nu alunecă în mână atunci când ajungeți ultima dată la aparatul de tuns.

Încuietorile de pe carabiniere au fost adaptate la rolul lor. O încuietoare dreaptă pe carabiniera superioară și o încuietoare curbă pe carabiniera inferioară. Încuietoarea de sus este echipată cu caneluri special formate pentru cea mai bună aderență - acest mic detaliu asigură că puteți prinde întotdeauna expresul de carabiniera de sus în mod eficient, deschideți încuietoarea cu siguranță, eliberați-o din cadrul de cățărare și introduceți-o în inel.

Caracteristicile suplimentare ale setului Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY 12 cm includ anodizarea completă în culori vibrante, închideri Catch-Free fără dinți și două benzi de cauciuc pentru a menține expresul în poziția optimă, ceea ce nu numai că sporește eficiența cățărării, ci și siguranța.Banda de cauciuc Fixit ține în poziție carabinierul inferior, facilitând prinderea frânghiei. Această componentă patentată a fost dezvoltată cu gândul la siguranță, înțeleasă și ca certitudine a instalării corecte și eliminarea totală a potențialelor erori. Banda de cauciuc Fixbar este responsabilă pentru poziționarea corectă a carabinierei superioare. Acesta nu o blochează complet, astfel încât să poată lucra liber și să urmărească frânghia, dar în același timp nu permite poziționarea și încărcarea laterală.

Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY 12 cm 6-pack - caracteristici cheie:

  • Conceput în primul rând pentru alpinism sportiv;
  • Anul de fabricație: 2019;
  • Echipat cu carabiniere realizate din aliaj ușor, forjate la cald în profil 3D;
  • Carabinier inferior echipat cu o încuietoare îndoită
  • Carabinier superior cu caneluri pentru cea mai bună prindere;
  • Încuietori fără dinți Catch-Free;
  • Fixbar inovator pentru a preveni răsucirea carabinierului superior;
  • Cauciuc Fixit plasat în carabiniera inferioară;
  • Express echipat cu o chingă din poliamidă cu lățimea de 16 mm;
  • Setul este format din șase exprese.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 2E688FDA0BCTSTP
Culoare portocaliu
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Nu
Lungime bandă 12 cm
Carabină îndoită Nimble Evo B
Greutate ~ 108 g (1)
Carabină dreaptă Nimble Evo S
Bandă Polyamid 16 mm
Rezistență carabină 25.10.10 kN / 25.10.10 kN
Rezistență bandă 25 kN
Activitate Escalada / Bouldering

Climbing Technology Nimble Fixbar Set NY 12cm x6 - customer reviews

0.0