top

Expres de cățărare Climbing Technology Lime-M Set Dyneema 17cm x6 - anodized

cu TVA 379,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 375,27Lei +2%
Prețul recomandat al producătorului 407,90Lei -6%
Produsul nu este disponibil

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Setul Climbing Technology Lime-M Set Dyneema 17cm x6 este o propunere pentru toți alpiniștii care apreciază cea mai bună calitate a manoperei și greutatea redusă a echipamentului lor de alpinism. Datorită utilizării unor materiale adecvate și implementării unui număr de soluții dovedite, aceste exponate sunt sigure că îi vor satisface pe cei mai exigenți utilizatori.

Datorită greutății lor relativ reduse, expedițiile vă vor permite să reduceți greutatea echipamentului, ceea ce vă va permite să urcați mai dinamic. În plus, designul sofisticat al carabinierelor se potrivește perfect în mână, ceea ce le face ușor de utilizat cu o singură mână.

Carabinierele reprezintă baza fiecărui expander. Aici sunt folosite carabinierele încercate și testate Climbing Technology Lime, în versiunile S și W. Ca și cele mai avansate modele, acestea sunt realizate cu ajutorul tehnologiei de forjare la cald, datorită căreia mențin echilibrul ideal între greutate și rezistență. Corpurile carabinierelor au o formă foarte clasică, așa că stau bine în mână, iar operarea întregului expres este intuitivă. Carabiniera de sus are o încuietoare simplă, asigurând că expresul este prins instinctiv atât în insignă, cât și în linia osoasă de cățărare. Este, bineînțeles, echipat cu un sistem Catch-Free fără dinți, care asigură că nu se agață de frânghii sau de chingi. Carabiniera inferioară, pe de altă parte, are o încuietoare de sârmă. Pe lângă reducerea greutății, această soluție reduce, de asemenea, riscul deschiderii accidentale a încuietoarei atunci când carabiniera lovește o piatră. În plus, încuietorile cu clichet sunt mult mai rezistente la murdărie sau îngheț, ceea ce este deosebit de important atunci când urcați în condiții meteorologice dificile.

Setul Climbing Technology Lime-M Set Dyneema Express 17cm x6 folosește un șnur inovator. Cauciucul patentat Fixit al mărcii CT este o soluție ingenioasă și extrem de practică. Acesta poziționează perfect carabiniera inferioară, împiedicând-o să se răsucească în cele mai puțin oportune momente. În plus, este suficient de mare pentru a proteja chinga de uzura rapidă datorată abraziunii cu rocile, mărind durata de viață a expresului. Chinga Dyneema utilizată reduce semnificativ greutatea întregului expres.

  • Simbolul produsului: 2E670FSC0NCTSTP

Setul include 6 expresii Climbing Technology Lime-M Set Dyneema 17cm.


Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 2E670FSC0NCTSTP
Culoare verde
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
Lungime bandă 17 cm
Carabină îndoită Climbing Technology Lime W
Greutate ~ 91 g (1)
Carabină dreaptă Climbing Technology Lime S
Bandă Dyneema 11 mm
Rezistență carabină 23.8.8 kN / 24.8.8 kN
Rezistență bandă 22 kN
Activitate Escalada / Bouldering

Climbing Technology Lime-M Set Dyneema 17cm x6 - customer reviews

0.0