top

Expres de cățărare Climbing Technology Fly-Weight Evo Set 12cm x6 - red/gold

cu TVA 639,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 599,90Lei +7%
Prețul recomandat al producătorului 716,30Lei -10%
Produs disponibil, gata de expediere

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Exponatele de cățărare Climbing Technology Fly-Weight Evo Set 12 cm 6-pack sunt o opțiune ultraușoară care vă va permite să reduceți la minimum greutatea echipamentului de cățărare. Alegerea acestor exprese este soluția ideală dacă mergeți pe rute lungi, care vă obligă să luați o mulțime de exprese.

Acest set este o oportunitate excelentă de a vă reface rapid echipamentul pentru toți alpiniștii care se îndreaptă spre pereți mari sau trasee mega-lungi. Trăsăturile caracteristice ale setului CT Fly-Weight Evo de 12 cm pentru cățărare sunt greutatea extrem de redusă combinată cu un confort maxim. Versiunea Evo dispune de un design îmbunătățit al carabinierului, care reduce și mai mult riscul de agățare pe frânghie sau pe chingă. Evadările sunt deosebit de potrivite pentru cățărare, unde cantitatea de echipament care trebuie transportată este adesea enormă. În astfel de cazuri, economia de câteva grame sau de câteva grame pe expres este foarte vizibilă.

Ceea ce impresionează la acest model sunt carabinierele extrem de moderne Climbing Technology Fly-Weight Evo. Aceasta este o altă versiune a acestui model de mare succes, cu o singură mică îmbunătățire, care se traduce totuși printr-un confort sporit. Este vorba despre noul finisaj al dintelui. Datorită rugozității suplimentare, este mult mai puțin probabil ca carabinierul să se agațe de chingi sau frânghii, iar manevrarea generală este mult mai confortabilă. Carabinierul în sine, ca și predecesorul său, este caracterizat de dimensiunile sale foarte compacte, dar în ciuda acestui fapt, stă bine în mână, ceea ce permite o utilizare confortabilă a expresorului.

Corpul carabinierului este realizat cu ajutorul tehnologiei de forjare la cald, ceea ce duce la o combinație de greutate redusă și rezistență ridicată. Marginile cele mai expuse la frecare sunt întărite pentru a asigura o durabilitate maximă. Un carabinier cântărește doar 25 g. Utilizarea unei încuietoare de sârmă contribuie, de asemenea, la această realizare. În plus față de greutatea sa minimă, asigură, de asemenea, o fiabilitate ridicată în condiții meteorologice variate. În timpul iernii, evită înghețarea, iar dacă vă loviți de o piatră, riscul ca încuietoarea să se deschidă singură este minim. Setul Climbing Technology Fly-Weight Evo Climbing Express 12cm x6 este echipat cu panglici ultraușoare din Dyneema. Aceasta asigură o durabilitate ridicată. Acest model este alegerea ideală pentru cei mai pretențioși alpiniști care caută un echipament ultraușor pentru cățărarea în sizean.

Climbing Technology Fly-Weight Evo Set 12 cm 6-pack exponenți - caracteristici cheie:

  • Greutate extrem de redusă;
  • Chingă dyneema ultraușoară;
  • Carabiniere forjate la cald cu dimensiuni compacte;
  • Încuietori de încredere cu fir;
  • Profilul special al carabinierului reduce riscul de agățare a dinților pe frânghii și chingi.
  • Stabilizator modern Fixit din cauciuc pentru carabiniera inferioară;
  • Simbolul produsului: 2E692FOC0SCTSTP;
  • Setul include șase scăpări.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 2E692FOC0SCTSTP
Culoare rosu
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Nu
Lungime bandă 12 cm
Carabină îndoită Fly-Weight Evo 90 x 53 mm
Greutate ~ 58 g (1)
Carabină dreaptă Fly-Weight Evo 90 x 53 mm
Bandă Dyneema
Rezistență carabină 25.7.8 kN
Rezistență bandă 22 kN
Activitate Alpinism / Escalada alpina, Escalada / Bouldering

Climbing Technology Fly-Weight Evo Set 12cm x6 - customer reviews

0.0