top

Expres de cățărare Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12cm x6 - silver/hard coating

cu TVA 509,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 779,90Lei -34%
Prețul recomandat al producătorului 854,90Lei -40%
Produs disponibil, gata de expediere

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Setul Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12cm x6 Expresses va fi perfect pentru a aborda cele mai dificile trasee de cățărare, unde calitatea înaltă a uneltelor și greutatea sa redusă vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Rezistența enormă a carabinierelor și a chingilor va asigura o funcționare îndelungată și fără probleme a setului, iar adăugarea stabilizatorului Fixit la exponenți va maximiza siguranța în timpul cățărării.

Expresiile sunt perfecte pentru a vă exersa abilitățile pe un perete artificial, precum și pentru excursii pe stânci sau în munții înalți. Acestea sunt echipate cu fantasticele carabiniere CT Aerial Pro, al căror design este incredibil de practic și permite o operare confortabilă cu o singură mână.

Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12cm x6 climbing express este format din mai multe componente care funcționează perfect împreună. Primul dintre acestea este carabiniera cu blocare dreaptă Climbing Technology Aerial Pro S. Profilul 3D forjat la cald, cu mai multe fațete, a permis o reducere semnificativă a greutății. Această nouă tehnologie de modelare a carabinierelor pare a fi viitorul în încercarea de a produce unelte de alpinism mai ușoare, îmbunătățind în același timp rezistența. Încuietoarea clasică este echipată cu un sistem Catch Free, care împiedică încuietoarea să se agațe accidental de alte echipamente de alpinism (bucle, dispozitive, cățărători) și facilitează prinderea insignelor. Forma fermoarului în sine a fost ușor modificată prin rearanjarea canelurilor, ceea ce face ca deschiderea acestuia să fie mai ușoară și mai sigură în orice situație. Canelurile pentru cea mai bună aderență de pe ambele părți ale încuietoarei sunt un detaliu pe care îl veți aprecia în timpul ascensiunilor dificile, când poziția corpului este departe de odihnă și rezervele de energie exclud lupta cu expresul la ham. Canelurile de pe încuietori îmbunătățesc aderența degetelor, permițându-vă să prindeți eficient expresul de carabiniera superioară, să deschideți încuietorul cu încredere, să îl eliberați de hamul de cățărare și să îl împingeți. Moschetarul inferior este binecunoscutul Climbing Technology Aerial Pro B-HC. Și aici veți găsi brevetul Catch Free, iar carabiniera este realizată cu ajutorul tehnologiei de forjare la cald. O caracteristică caracteristică este dispozitivul de blocare îndoit, cu forma sa ergonomică, care face ca prinderea frânghiei în el să fie foarte intuitivă. În plus, carabinierul este fabricat cu ajutorul tehnologiei Hard Coating (HC). Acest lucru înseamnă că carabiniera este acoperită cu un strat special anodizat, care îi sporește semnificativ durabilitatea și îi prelungește la maximum durata de viață.

Dimensiunile clasice ale carabinierelor utilizate le fac să se potrivească perfect în mână. Forma optimizată și atenția acordată ergonomiei permit manipularea ușoară a întregului expresor. Întărirea corespunzătoare a marginilor cele mai expuse la frecare garantează durabilitatea și siguranța maximă, care sunt necesare pentru echipamentul de alpinism. Cele două carabiniere sunt conectate prin intermediul unei chingi Dyneema extrem de ușoare. O noutate importantă este reprezentată de schimbările revoluționare care au avut loc în ceea ce privește corzile. O soluție complet nouă este Fixit. Elementul de cauciuc este conceput pentru a preveni rotația nedorită a carabinierei inferioare, dar forma sa elaborată protejează, de asemenea, chinga de frecarea cu rocile, ceea ce duce adesea la înlocuirea sa forțată. Acest lucru asigură că expresorul este perfect aliniat atunci când este fixat și îi crește semnificativ durata de viață.

Setul include 6 exprese de cățărare Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12cm.

  • Simbolul produsului: 2E687FLC0RCTSTP


Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 2E687FLC0RCTSTP
Culoare gri
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Nu
Lungime bandă 12 cm
Carabină îndoită Aerial Pro B-HC
Greutate ~ 84 g
Carabină dreaptă Aerial Pro S
Bandă Dyneema
Rezistență carabină Dyneema
Rezistență bandă 22 kN
Activitate Alpinism / Escalada alpina, Escalada / Bouldering

Climbing Technology Aerial Pro Set DY HC 12cm x6 - customer reviews

0.0