top

Dolomite

Dolomite este o marcă cunoscută de pantofi de munte și de drumeție ale cărei produse funcționează bine pe traseele din întreaga lume. Consultați selecția largă de cizme de munte și de aer liber online și alegeți modelul potrivit pentru dumneavoastră!

Filter (1)
Filtre
 1. BF2023
View as Grid List

1 Produse

 1. -22%
  Pantofi femei Dolomite Crodarossa Lite GTX 2.0 - black/capri blue
  Pantofi femei Dolomite Crodarossa Lite GTX 2.0 - black/capri blue
  cu TVA 654,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 599,90Lei (+10%)
  Prețul recomandat al producătorului 844,60Lei (-22%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Numele Dolomite întruchipează ani de experiență

Mai mult de un secol în industria încălțămintei este o experiență pe care este greu să treci cu indiferență. În urmă cu mai bine de un secol, primii pantofi ai mărcii italiene au părăsit zidurile fabricii. Încălțămintea Dolomite a fost apreciată de generații întregi de exploratori montani de-a lungul anilor. Create în inima Dolomiților, cizmele combină perfect stilul italian, durabilitatea și execuția perfectă a celor mai mici detalii. Fiecare model nou a fost inspirat de frumusețea munților din jur, dar în același timp de dorința de performanță maximă pentru a asigura o fiabilitate ridicată în aceștia. Încălțămintea a fost atât o expresie a pasiunii pentru cizmărie, cât și o dragoste pentru încălțăminte frumoasă. Acest lucru este valabil și astăzi, marca Dolomite introducând continuu pe piață noi evoluții. Gama sa vastă include acum nu numai cizme de munte, ci și o colecție substanțială de încălțăminte de lifestyle.

Marca a început să producă încălțăminte încă din 1897. În 1954, o expediție italiană a cucerit K2 în Karakorum folosind încălțăminte de la marca italiană. Acest lucru a confirmat calitatea superioară a încălțămintei, dar și măiestria meșterilor cizmari care au creat-o. Până în prezent, doar cele mai cunoscute mărci de încălțăminte se pot lăuda că au în colecțiile lor încălțăminte de vârfuri înalte cu care puteți urca pe cele mai înalte vârfuri din lume. În 1960, o expediție elvețiană se află pe vârful Dhaulagiri, folosind din nou încălțăminte italiană. În 1966, cizmele Dolomite au fost folosite în condiții extreme în timpul unei expediții în Groenlanda. În 1976, încălțămintea a fost folosită în cadrul unei expediții la Fitzroy, în Patagonia. Toate aceste evenimente au contribuit la popularizarea mărcii în rândul tuturor iubitorilor de expediții montane. Astăzi, încălțămintea diversă de la Dolomite nu este potrivită doar pentru expedițiile montane extreme, ci și în timpul călătoriilor mai ușoare sau chiar în timpul îndatoririlor zilnice. Încălțămintea producătorului italian combină acum mai multe caracteristici: înaltă calitate, confort, proprietăți utilitare excelente și stilul italian inconfundabil.

Diferite tipuri de cizme Dolomite

În prezent, colecția producătorului italian include o întreagă secțiune transversală de încălțăminte pentru activități în aer liber. Oferta este împărțită în două serii principale. Prima dintre acestea este Dolomite Performance. Cizme tipice pentru munte și drumeții, care sunt ideale pentru excursii pe teren, atât cele mai ușoare, cât și cele mai dificile. Dintre acestea, se remarcă cu siguranță cizmele alpine avansate care se bazează pe o tradiție îndelungată de pregătire a încălțămintei pentru expedițiile alpine. Cizmele înalte de trekking și încălțămintea ușoară de alpinism sunt, de asemenea, extrem de populare. Acestea vă permit să parcurgeți kilometri de trasee montane, precum și să navigați cu precizie pe drumuri mai dificile. Producătorul italian nu uită nici de drumeții care aleg trasee ceva mai ușoare. Cizmele de drumeție atât cu vârf înalt, cât și cele joase, oferă un confort ridicat pe trasee mai ușoare.

Cea de-a doua serie de încălțăminte Dolomite este reprezentată de cizmele Lifestyle inspirate de moștenirea montană a mărcii, dar destinate utilizării zilnice în zonele urbane. Adesea, designul lor face referire la încălțămintea de munte, dar în acest caz se pune mai mult accent pe confort și amortizare. Materialele mai ușoare asigură faptul că pantofii sunt ideali pentru muncă, școală sau universitate. Bineînțeles, multe soluții care și-au dovedit valoarea în încălțămintea montană sunt acum folosite și la încălțămintea Lifestyle.

Dolomite, stil italian de ghete și tehnologie modernă

Măiestria fină a specialiștilor italieni în încălțăminte poate fi simțită în toate ofertele mărcii. Multe modele se bazează pe soluții clasice. Fețele realizate în întregime din piele naturală de calitate superioară garantează o purtare excepțională. Încălțămintea îngrijită corespunzător, realizată din materiale tradiționale, poate dura mulți ani. În plus, designul clasic, incluzând în special pantofii confecționați dintr-o singură bucată de piele, este deosebit de popular printre pasionații de trekking. Multe dintre aceste cizme se mândresc cu soluții de design clasic combinate cu tehnologia modernă. Un număr mare de modele de încălțăminte Dolomite sunt echipate cu o membrană impermeabilă GORE-TEX®. Aceasta garantează o protecție perfectă împotriva ploii sau a zăpezii. În același timp, asigură respirabilitate, ceea ce face ca încălțămintea să fie ideală pentru condițiile meteo schimbătoare. Materialele sintetice moderne se regăsesc, de asemenea, în multe încălțăminte, care asigură lejeritate, rămânând în același timp robuste. Este sigur că în gama Dolomite fiecare iubitor de trasee montane și poteci mai ușoare va găsi un model optim adaptat nevoilor sale.