top

Dispozitiv de asigurare Climbing Technology Click Up - orange

cu TVA 249,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 248,25Lei (+1%)
Prețul recomandat al producătorului 322,40Lei (-22%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8056734832518

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Dispozitivul de asigurare Climbing Technology Click-Up - portocaliu este un kit de asigurare conceput atât pentru începători, cât și pentru cățărătorii avansați. Kitul include dispozitivul inovator de asigurare Click-Up și un carabinier HMS cu un design care îl împiedică să se rotească în ham.

Click-Up, patentat și comercializat de compania italiană Climbing Technology, este un dispozitiv conceput pentru escalada sportivă (stânci, pereți artificiali) folosind o singură coardă. Ideea principală din spatele Click-Up a fost aceea de a exclude majoritatea dezavantajelor sau inconvenientelor dispozitivelor de asigurare menționate mai sus. Rezultatul acestei lucrări este dispozitivul semi-automat Click-Up. Baza funcționării sale este aceeași ca în orice dispozitiv neautomat, și anume ghidarea frânghiei sub curbe adecvate, astfel încât să se obțină o fricțiune suficientă pentru a prinde zborul și a coborî partenerul. Noua soluție se referă la momentul de blocare a frânghiei: ca urmare a încărcăturii pe frânghie, dispozitivul se rotește la 90° în raport cu carabinierul, blocând frânghia în mod semi-dinamic. Coarda este eliberată atunci când brațul este readus în poziția inițială (acest lucru se poate face cu toată mâna sau este suficientă o presiune cu degetul mare), iar coborârea este rezultatul unei înclinări ușoare (parțiale) a brațului în poziția de "repaus".

Urmând tendințele stabilite de companiile care produc corzi de alpinism din ce în ce mai subțiri, Climbing Technology a decis să actualizeze marcajele de pe dispozitivul Click-Up referitoare la grosimea corzii. Numeroase teste au arătat că dispozitivul funcționează cu corzi simple cu diametrul de 8,6 mm - 10,5 mm. Această specificație a fost obținută fără nicio modificare de proiectare a dispozitivului și este valabilă și pentru dispozitivele fabricate anterior. Un avantaj suplimentar este greutatea sa - 109 g este cu doar aproximativ 10% mai mult decât un expres de cățărare clasic și mai puțin de jumătate din greutatea dispozitivelor automate populare.

Carabiniera HMS este cea mai importantă carabinieră din echipamentul fiecărui alpinist. Concept HMS Spring Bar este echipat cu un braț mobil suplimentar, care, atunci când este prins în conectorul hamului, împiedică carabinierul să se răsucească în timpul asigurării. Această soluție funcționează perfect cu Climbing Technology Click-Up, precum și cu orice alt dispozitiv de asigurare disponibil pe piață.

Seria de carabiniere Climbing Technology Concept HMS a fost concepută pentru alpiniștii care prețuiesc mai presus de toate confortul și siguranța, dar care acordă o mare atenție soluțiilor tehnice și greutății echipamentului pe care trebuie să îl transporte în rucsac sau în hamul lor. Profilul 3D forjat la cald, cu multiple fațete, a făcut posibilă reducerea semnificativă a greutății carabinierelor.

Dispozitiv de asigurare Climbing Technology Click-Up - portocaliu - caracteristici cheie:

  • Dispozitivul Click-up funcționează cu corzi simple cu diametre de 8,6 mm - 10,5 mm;
  • Model cu greutate redusă;
  • Design care permite blocarea frânghiei atunci când un partener cade;
  • Conceptul tehnologic de escaladă HMS Climbing Technology realizat din aliaje ușoare de aluminiu folosind tehnologia de forjare la cald;
  • Blocaj cu șuruburi;
  • Cadru mobil suplimentar care previne răsucirea în conectorul hamului.
  • Greutatea carabinierului: 76 g;
  • Rezistența carabinierului: kN 22.10.7;
  • Greutatea kitului: 190 g;
  • Vă rugăm să rețineți că culoarea carabinierului poate fi diferită de cea prezentată în fotografie.

Specificatii tehnice
Culoare portocaliu
Sex Unisex
No-code Nu
CE -
Pentru corzi 8,6 - 10,5 mm
EN EN 892
Material Aliaj ușor
Greutate ~ 190 g (set)
Finisare ~ 84 x 70 x 20 mm
Rulmenți -
UIAA -
Rezistență -
Activitate Escalada / Bouldering

Climbing Technology Click Up - customer reviews

0.0