top

Dispozitiv coborare Climbing Technology Acles DX - lobster

cu TVA 269,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 264,90Lei (+2%)
Prețul recomandat al producătorului 316,90Lei (-14%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8056734830187

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Dispozitivul de coborâre în rapel Climbing Technology Acles DX este o opțiune fantastică pentru toți alpiniștii, lucrătorii la altitudine și iubitorii de activități speologice deopotrivă. Acest dispozitiv vă oferă cel mai înalt nivel de siguranță în timpul oricărei coborâri, indiferent de cât de dure sunt condițiile în care va trebui să îl utilizați.

Acest model este un alt produs al producătorului italian Climbing Technology, care cu siguranță îi va satisface pe cei mai exigenți utilizatori. Datorită materialelor sale ușoare și a posibilității de a lucra cu frânghii de o gamă largă de diametre, se va comporta excelent în timpul diferitelor activități de escaladă, iar greutatea sa foarte redusă vă va permite să reduceți greutatea echipamentului dumneavoastră.

Coarda Climbing Technology Acles DX, datorită construcției sale ușoare și rezistente din aluminiu, este perfectă pentru cele mai lungi lucrări la înălțime. De asemenea, poate fi utilizată cu succes în timpul operațiunilor de salvare, unde precizia ridicată și controlul forței de frânare vor fi cruciale pentru succesul dumneavoastră. Viteza de coborâre poate fi ajustată în funcție de puterea propriei dumneavoastră prindere; este suficient să prindeți coarda mai ferm la ieșirea din dispozitiv pentru a crește semnificativ forța de frânare. Datorită posibilității de a atașa un carabinier suplimentar, care va acționa ca o frână suplimentară, veți putea controla foarte precis mișcarea frânghiei.

Dispozitivul este, de asemenea, foarte prietenos cu coarda și cu restul echipamentului de cățărare utilizat în timpul acțiunii de escaladă. Datorită rolelor sale netede, nu va deteriora coarda, iar utilizarea acesteia va fi mult mai lină și mai confortabilă. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, pentru a utiliza corect dispozitivul Climbing Technology Acles DX, este necesar să se poată folosi nodul de pavilion cu care trebuie fixat dispozitivul. Datorită capacului mobil și a clichetului automat, veți putea elibera scripetele de pe frânghie fără a elibera dispozitivul din ham. Această soluție vă va împiedica să pierdeți sau să rătăciți accidental dispozitivul în timpul activităților pe frânghie la altitudini mari.

Coarda de rapel Climbing Technology Acles DX se va comporta excelent în toate condițiile, iar avantajele sale vor fi apreciate atât de cei mai experimentați utilizatori, cât și de cei care abia au început aventura cu speologia sau cu lucrul la înălțime. Calitatea înaltă a manoperei și greutatea redusă fac din acest dispozitiv una dintre cele mai interesante propuneri de pe piață.

Climbing Technology Acles DX - caracteristici cheie:

 • Un dispozitiv de coborâre de la renumita marcă italiană Climbing Technology;
 • Ideal pentru cele mai dificile condiții;
 • Fabricat din aluminiu ușor și durabil;
 • Posibilitatea de a elibera frânghia fără a desprinde dispozitivul din ham, previne pierderea accidentală a acestuia;
 • Ideal pentru activități de speologie;
 • Posibilitatea de a atașa un carabinier suplimentar îi permite să fie folosit ca o frână suplimentară;
 • Greutate foarte redusă a dispozitivului;
 • Reglarea ușoară a vitezei de coborâre cu o manevrare adecvată a frânghiei;
 • Proiectat pentru a funcționa cu frânghii cu diametrul de la 9 mm la 12 mm;
 • Produs certificat: EN 12275;
 • Simbolul produsului: 2D627D0

Specificatii tehnice
Culoare portocaliu
No-code Nu
Sex Unisex
CE - Nie dotyczy -
Pentru corzi 9 - 12 mm
EN 12775
Material Picioare ușoare
Rulmenți - Nie dotyczy -
UIAA - Nie dotyczy -
Rezistență - Nie dotyczy -
Activitate Lucrul la înălțime

Climbing Technology Acles DX - customer reviews

0.0