top

Cort 3 persoane Hannah Sett 3 - thyme

cu TVA 1.049,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.045,45Lei (+1%)
Prețul recomandat al producătorului 1.493,50Lei (-29%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8591203089869

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Cortul Hannah Sett 3 este un cort de expediție relativ ușor, cu o construcție robustă. Vestibulul spațios cu podea detașabilă și dormitorul bine ventilat formează un pachet complet care va oferi versatilitate în aproape orice condiții întâlnite.

Seria de corturi Adventure se adresează persoanelor care merg în călătorii și expediții mai lungi, care au nevoie de fiabilitate din partea echipamentului lor mai presus de orice. Materialele utilizate sunt foarte durabile, iar construcțiile folosite sunt foarte stabile. Gama de corturi Hannah Adventure se comportă bine aproape tot timpul anului, indiferent dacă mergeți într-o călătorie scurtă, într-o drumeție lungă sau explorați un teren nou.

Cortul de drumeție Hannah Sett 3 poate găzdui până la trei persoane. Construcția se bazează pe 3 montanți realizați dintr-un aliaj de aluminiu durabil - Dural 7001-T6. Sistemul de susținere externă conferă întregului cort o mai mare stabilitate și rezistență în condiții exterioare solicitante și, de asemenea, este mai ușor și mai rapid de desfășurat.

Materialele folosite, atât pentru tropice, cât și pentru podea, asigură o rezistență ridicată la apă. Acest lucru vă va permite să găsiți un adăpost sigur chiar și în cazul unei ploi mai puternice. Vestibulul spațios, cu două intrări de o parte și de alta, este dotat cu o podea practică - care poate fi detașată, dacă este necesar, pentru a reduce greutatea setului. Sistemul de ventilație pentru dormitor și vestibul își va dovedi utilitatea în condiții de "cazare" completă sau în condiții ușor mai calde. Construcția orificiilor de aerisire a fost concepută pentru a minimiza riscul de pătrundere a apei în dormitor. În interiorul cortului există buzunare extrem de utile pentru lucruri mici și la îndemână, cum ar fi lanternele frontale, pentru a ajuta la păstrarea lucrurilor ordonate în cort.

Cortul Hannah Sett 3 este alegerea ideală pentru un grup mic de călători. Configurarea rapidă și ușoară a întregii structuri vă permite să vă pregătiți pentru culcare în cel mai scurt timp, iar durabilitatea și caracteristicile de impermeabilizare vă vor permite să stați confortabil peste noapte chiar și în condiții meteorologice mai dificile.

Caracteristici principale:
  • Construcție stabilă;
  • Cadru fabricat din Dural 7001-T6 durabil și ușor;
  • Vestibul cu podea detașabilă;
  • Două intrări din exterior;
  • Cortul tropical foarte impermeabil și podeaua funcționează foarte bine în ploaie;
  • Cadrul extern asigură o desfășurare ușoară;
  • 3 orificii pentru o ventilație eficientă;
  • Buzunare interne pentru obiecte mici; </l

Cadrul corturilor Hannah selectate este fabricat dintr-un material durabil Dural. Acesta este un aliaj de aluminiu 7001 - T6. Se caracterizează printr-o greutate foarte redusă, păstrând în același timp o rezistență mare și o flexibilitate bună. Rezistă la condiții de încărcare prelungită. Corturile echipate cu înălțătoare Dural au fost testate pentru durabilitate și se comportă foarte bine chiar și în condiții de vânt.

Specificatii tehnice
Culoare oliv
Sex Unisex
No-code Nu
Liczba osób 3
Greutate ~ 4,35 kg
Dimensiunile pachetului ~ 56 x ø 19 cm
Cusături lipite Tak
Tipul cadrului cortului Exterior
Diametru bețe 8,9 oraz 9,5 mm
Liczba wejść 2
Impermeabilitate podea 10 000 mm
Impermeabilitate tropic 4 000 mm
Dimensiunile dormitorului ~ 220 x 190 x 105 cm
Numărul de atrii 1
Material bețe Aluminiu
Material tropic Poliester, poliuretan
Anotimp 3-sezon
Activitate Trekking, Camping

Hannah Sett 3 - customer reviews

0.0