top

Cort 3 persoane Coleman Batur 3

cu TVA 1.399,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.400,80Lei
Prețul recomandat al producătorului 1.648,00Lei (-15%)

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 3138522113117

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Cortul Coleman Batur 3 pentru trei persoane este un model destinat celor care au nevoie de un design ușor și compact. Dacă sunteți în căutarea unui cort pe care îl puteți împacheta cu ușurință în rucsac sau pe care îl puteți lua într-o excursie cu bicicleta, acesta este cortul potrivit pentru dumneavoastră.

Cortul Coleman Batur 3 se caracterizează în primul rând prin greutatea redusă și dimensiunile compacte atunci când este împachetat. Acest lucru a fost realizat datorită materialelor mai ușoare folosite la tropice și în dormitor, precum și prin utilizarea de tije din aluminiu. În ciuda atenției acordate greutății reduse, cortul dispune de două intrări independente cu vestibuluri mici, ceea ce sporește semnificativ confortul cortului.

Pentru cei care iau cortul în expediții de drumeție, rezistența acestuia la condiții meteorologice nefavorabile este foarte importantă. Stâlpul din aluminiu utilizat în acest model este semnificativ mai rezistent decât stâlpii din fibră de sticlă. Acest lucru face ca cortul Coleman Batur 3 pentru trei persoane să fie și mai fiabil. Fanii drumețiilor pe munte vor aprecia, de asemenea, soluțiile folosite pentru WeatherTec. Impermeabilitatea la tropice este de până la 5000 mm H2O, ceea ce asigură o rezistență foarte mare la ploaie. Tipul de construcție al cortului permite ca cortul tropical să fie montat primul, ceea ce asigură acoperirea zonei de dormit în caz de ploaie. Datorită acestui fapt, cu cortul de voiaj Coleman Batur 3 nu trebuie să vă temeți de condițiile meteorologice nefavorabile.

Producătorul a avut grijă și de persoanele cărora nu le place să se trezească la răsăritul soarelui. Tehnologia proprietară Blackout Bedroom blochează până la 99% din lumina zilei, permițându-vă să vă bucurați de un somn mai lung. Un avantaj suplimentar al sistemului este că menține temperatura cu până la 5°C mai scăzută, ceea ce veți aprecia în special în diminețile călduroase.

Rămâneți la soare - soluția UV Guard vă va oferi protecție împotriva razelor UV dăunătoare datorită unui filtru cu un nivel de SPF50, sporind siguranța pielii dumneavoastră.

Producătorul a ales să încorporeze încă un sistem de siguranță. Tehnologia Fire Retardant sporește siguranța persoanelor care dorm în cortul de trekking Coleman Batur 3. Aceasta constă în utilizarea unui amestec de materiale speciale în materialul tropical, ceea ce are ca rezultat proprietățile sale incombustibile. Materialul tropical nu arde, ci se topește în contact cu focul.

Cort Coleman Batur 3 - caracteristici cheie:

 • Cort de trekking pentru trei persoane;
 • Montanți din aluminiu;
 • Rezistență la apă de 5000 mm H2O;
 • Cusături cu bandă adezivă;
 • Două intrări independente;
 • Două vestibule;
 • Soluția WeatherTec pentru confort și protecție pe teren;
 • UV Guard - filtru UV SPF50;
 • Materialele cu tehnologie ignifugă cu proprietăți neinflamabile previn arderea periculoasă și necontrolată a cortului;
 • Tehnologia Blackout Bedroom pentru întunecarea dormitorului;
 • Material pentru podea și tropical - poliester;
 • Material pentru dormitor - poliester tafta care imită mătasea;
 • Greutate aprox. 3,3 kg
 • Dimensiuni la ambalare aprox. 39 x 22 cm.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 2000035201
Culoare verde
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
Colecția producătorului Coleman Tents
Liczba osób 3
Greutate ~ 3,3 kg
Dimensiunile pachetului ~ 39 x 22 cm
Cusături lipite Tak
Tipul cadrului cortului Exterior
Diametru bețe 8,5 mm
Liczba wejść 2
Impermeabilitate podea 5000 mm H2O
Impermeabilitate tropic 5000 mm H2O
Dimensiuni după desfacere ~ 315 x 275 cm
Dimensiunile dormitorului ~ 275 x 195 cm
Numărul de atrii 2
Material bețe Aluminiu
Material tropic Poliester, poliuretan
Anotimp 3-sezon
Action1 -
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Camping

Coleman Batur 3 - customer reviews

0.0