top

Comandante

Comandante este o râșniță de cafea specială care garantează o măcinare de cea mai înaltă precizie. Râșnițele clasice și compacte Comandante pentru călătorii îți permit să pregătești o cafea perfectă atât acasă, cât și în timpul aventurilor în aer liber.
View as Grid List

1 Produse

 1. -9%
  Râșniță de cafea Comandante X25 Trailmaster - dune
  Râșniță de cafea Comandante X25 Trailmaster - dune
  cu TVA 1.129,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.049,90Lei (+8%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.249,90Lei (-9%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Comandante - o marcă creată de iubitorii de cafea

Istoria Comandante începe în anul 2005, când Bernd Braune și familia sa au înființat prăjitoria de cafea Supremo în München, Germania. Ca pasionați de cafea, vizitau în mod regulat producătorii de cafea pentru a obține boabe direct de la ei. Căutau noi arome și gusturi deosebite. În același timp, s-au implicat și în Cupa Excelenței - un concurs pentru producătorii de cafea și o organizație care promovează cultura consumului de cafea. Au fost jurați și membri ai consiliului de administrație.

Cu toate acestea, clienții Supremo nu aveau instrumentele potrivite pentru a se bucura pe deplin de boabele de cafea de înaltă calitate în timpul călătoriilor sau chiar acasă. Existau deja râșnițe electrice bune, dar erau mari, grele și costisitoare. Pur și simplu nu îndeplineau așteptările utilizatorului mediu. Prin urmare, Bernd a decis că trebuie creată o râșniță de călătorie - un instrument precis, eficient și portabil, care să ofere cele mai bune rezultate indiferent unde doriți să pregătiți cafeaua preferată. Astfel a apărut conceptul care în cele din urmă a devenit brandul complet nou al râșnițelor Comandante.

Cum a fost creată prima râșniță Comandante?

Ca inginer și pasionat, Bernd a studiat artei măcinării și extracției cafelei de mulți ani. A fost impresionat de faptul că procesul de măcinare și preparare influențează în mod semnificativ gustul și aroma cafelei. A decis să colaboreze cu producători de râșnițe de top, dar niciunul dintre ei nu împărtășea viziunea sa cu privire la o râșniță compactă și manuală Comandante. Prin urmare, Bernd a decis să accepte provocarea singur, sau mai bine spus, alături de familia și prietenii săi, care au avut o contribuție semnificativă la primul proiect - un design original minimalist, care a devenit semnul distinctiv al brandului. Fiecare detaliu al râșniței a fost cu grijă gândit pentru a asigura aceleași rezultate la fiecare utilizare. Trebuia să fie practică și ușor de utilizat. În 2012, s-a înființat oficial brandul Comandante.

Râșnițele de cafea Comandante

Cea mai mare provocare în crearea unei râșnițe manuale perfecte a fost proiectarea formei adecvate a discurilor de măcinat și selectarea unui tip ideal de oțel. Discurile tradiționale de măcinare în formă de con existau de peste 100 de ani, dar majoritatea erau fabricate din fontă. Discurile ceramice erau populare pe piața de masă, în timp ce discurile de măcinare în formă de con standard erau proiectate în principal pentru măcinarea rapidă a cafelei în automatele de cafea. După mulți ani de muncă, Bernd a găsit rețeta pentru discul de măcinare în formă de con ideal pentru măcinarea manuală a cafelei. În 2013 a început producția râșnițelor Comandante, iar primele modele, C40 și C20, au devenit companioni indispensabili în călătoriile în căutarea cafelei perfecte. Ambele modele au fost primele râșnițe portabile de pe piață care ofereau nivel profesional de măcinare a cafelei.

Bernd și echipa sa de ingineri nu s-au oprit aici și au continuat să îmbunătățească produsul. În 2016, au fost introduse râșnițele Comandante C40 Mk3 cu inovatorul sistem Nitro Blade, care asigura o măcinare perfect repetabilă. În 2021, a fost lansată pe piață râșnița Comandante C40 Mk4 Nitro Blade, rezultatul unor cercetări ulterioare pentru îmbunătățirea produsului. Datorită materialelor noi, optimizării elementelor interne și recipientului pentru boabe, râșnița Comandante C40 Mk4 oferă un confort de utilizare și mai mare.

Comandante în magazinul online

În prezent, brandul Comandante este foarte cunoscut printre cei mai mari iubitori de cafea. Este un model inegalabil pentru mulți producători de accesorii pentru prepararea și măcinarea cafelei. Toate acestea datorită echipei perfecte, care se angajează cu pasiune și dedicare pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produselor. Comandante este mai mult decât o râșniță - este o filozofie care combină cafeaua excelentă, atenția la detalii și designul remarcabil. Dacă căutați o râșniță fiabilă și eficientă pentru măcinarea cafelei, acest brand este o alegere excelentă. Bucurați-vă de cafea la cel mai înalt nivel, descoperiți arome noi și experimentați adevăratele arome, profitând de calitatea inegalabilă a râșnițelor Comandante!