top

Colţari schi de tură

Fiecare pasionat de schi de mare altitudine ar trebui să aibă în rucsac crampoane pentru schi de tură. Acestea sporesc siguranța și confortul atunci când mergeți pe teren acoperit de gheață și zăpadă, în special chiar sub vârful stâncos.
View as Grid List

13 Produse

 1. -11%
  Colțari automati Blue Ice Harfang Tour Crampon - blue

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Colțari automati Blue Ice Harfang Crampon - blue

  Lista de dorințe

 3. -13%
  Colțari automati Black Diamond Neve Pro - envy green

  Lista de dorințe

 4. -16%
  Colțari schi de tură Camp Skimo Total Race

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Colțari Petzl Irvis Hybrid
  Colțari Petzl Irvis Hybrid
  749,90Lei 861,00Lei

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Colțari schi de tură Dynafit Cramp-In - orange/blue

  Lista de dorințe

 7. -8%
  Coltari Climbing Technology Snow Flex - paskowe

  Lista de dorințe

 8. -8%
  Colțari automati Climbing Technology Snow Flex

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

13 Produse

Ștergere

Crampoane pentru schi de tură - esențiale pentru fragmente de gheață

Atât profesioniștii și participanții la competițiile de schi de tură, cât și pasionații de plimbări mai lente pe piei de schi, vor beneficia de avantajele pe care le oferă crampoanele pentru schi de tură. Acestea vă vor ajuta să parcurgeți în siguranță fragmentele acoperite de gheață - chiar dacă mersul pe crampoane pentru schiuri nu vă oferă senzația de stabilitate și control, sau să urcați pe stâncă atunci când nu doriți doar să coborâți cu schiurile, ci și să ajungeți în vârf. Crampoanele dedicate pasionaților de schi de tură vor fi o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă atingeți obiectivele montane, chiar și pe cele care necesită mai mult efort. Prin ce se deosebesc de modelele strict de alpinism sau de outdoor? Sunt dedicate celor care doresc să reducă greutatea echipamentului, care, de cele mai multe ori, aleg modelele ultraușoare. Așadar, nu veți găsi aici modele din oțel, cu vârfuri înlocuibile și puncte agresive în partea din față. Crampoanele pentru schi de tură vor sta în cea mai mare parte a timpului în rucsac, unde, nu doriți ca, împreună cu toate celelalte echipamente "la nevoie", să fie un bagaj greu, pe care îl puteți simți la fiecare pas. Ușoare, pliabile până la dimensiuni mici, concepute cu misiunea: purtați, nu cărați, folosiți ori de câte ori este nevoie - confortabil și în siguranță.
Crampoanele pentru schi de tură sunt realizate în cea mai mare parte din aliaje de aluminiu, în timp ce forma lor și amplasarea punctelor sunt dedicate mai degrabă călătoriilor pe zăpadă decât escaladărilor verticale dificile pe gheață. Acestea au diferite sisteme de fixare, concepute pentru a se potrivi cu cizmele moderne de schi de tură (sau ușor de adaptat).

Crampoane pentru schi de tură tipuri de fixare

Înainte de a vă comanda crampoanele, verificați mai întâi dacă ghetele de schi de tură au "janta" deasupra călcâiului (și dacă dispozitivul de reglare a modului de coborâre/sus nu interferează cu acest spațiu) și tăietura lungă, verticală în față (este posibil să nu o aibă). Dacă răspunsul este de 2 ori da, cel mai probabil puteți opta pentru crampoane automate. Ușor de pus, bine fixate pe bocanci, aproape perfecte. Dar ar putea exista o problemă cu modelele mai vechi, concepute mai degrabă pe baza unei forme de "schi" și nu neapărat perfecționate din punct de vedere al formei, lățimii etc., în combinație cu crampoanele. În acest caz, modelele de coșuri, potrivite aproape fiecărui tip de cizmă, pot veni în ajutor. Ceea ce este important, le puteți utiliza cu succes cu cizme clasice de drumeție, așa că poate doriți să optați în mod deliberat pentru acest sistem de fixare și pentru posibilitățile mai largi de utilizare a crampoanelor - nu doar pentru schi de tură.
Cele mai recente modele de cizme de schi de tură s-ar putea să nu aibă în mod intenționat o adâncitură pentru fixarea automată în partea din față. Așa a evoluat colecția Dynafit destinată schiorilor profesioniști și amatori. Noul profil a subțiat încălțămintea pentru toată lumea, dar cei care simt nevoia să o folosească cu crampoane trebuie să opteze pentru cele semiautomate (cu coș flexibil în partea din față), sau să folosească adaptor (disponibil separat și atașat la crampoanele automate pe care le aveți), sau să aleagă cele mai noi și competitive crampoane pentru schi de tură înghesuite în talpă (Dynafit Cramp-In).

Crampoane pentru schi de tură la magazinul 8a.ro

Crampoanele pentru schi de tură sunt concepute pentru a fi ușoare și fiabile, pentru a vă susține în timpul activităților pe zăpadă în munți și pentru a asigura o legare ușoară. Cea mai mare provocare este să alegeți modelul care se potrivește cizmelor dvs. Magazinul nostru oferă crampoane pentru schi de tură adaptate la cele mai recente colecții ale celor mai importanți producători de cizme și pantofi, precum și modele de coșuri care se potrivesc la aproape toate modelele de colecții mai vechi sau mai puțin cunoscute. Veți remarca cu siguranță, de exemplu, crampoaneleCrampoanele Snow Flex de la Climbing Technology dedicate pasionaților de schi de tură, care ies în evidență din mulțime.