top

Coltari Climbing Technology Nuptse Evo

cu TVA 489,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 479,90Lei (+3%)
Prețul recomandat al producătorului 558,90Lei (-12%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8057733300800

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Crampoanele cu colivie Climbing Technology Nuptse Evo sunt crampoanele de drumeție perfecte pentru a naviga cu încredere pe trasee cu zăpadă și gheață. Construcția robustă din oțel și profilul corespunzător al dinților asigură stabilitate și aderență maximă pe terenurile de iarnă.

Marca italiană Climbing Technology este renumită pentru produsele sale din oțel și aluminiu de înaltă calitate și rezistență de neegalat. Crampoanele produse în fabrica CT se bucură de o recunoaștere și o popularitate enorme de peste un sfert de secol. Datorită experienței lor vaste și a cercetărilor intensive, inginerii italieni au îmbunătățit modelul lor emblematic - s-au născut crampoanele Nuptse EVO.

Climbing Technology Nuptse EVO este un crampon fabricat din oțel călit de cea mai bună calitate, asigurând o rezistență și o rigiditate adecvate. Cei 12 dinți lungi, bazați pe o construcție cu ramă, asigură o aderență excelentă în gheață și în zăpada dură și înghețată. Profilul lărgit în zona mediană a piciorului crește stabilitatea în zăpada moale. Dinții din față ai Nuptse EVO au un profil mai agresiv, ceea ce îi face să se comporte și mai bine pe abordările abrupte decât predecesorul lor.

Noua versiune a Nuptse dispune, de asemenea, de un sistem de reglare îmbunătățit. O pârghie suplimentară face ca ajustarea dimensiunii crampoanelor să fie rapidă și ușoară. Ajustarea se poate face prin ridicarea pârghiei de blocare de deasupra verigii și ajustarea lungimii la pantof. Datorită noii soluții, acest lucru se poate face chiar și cu mănuși. Crampoanele Nuptse EVO pot fi ajustate pe o plajă foarte mare (36-47) datorită ajustării în două etape a verigii. Climbing Technology a folosit tampoane de zăpadă complet noi în noua versiune a Nuptse. Materialul utilizat este foarte rezistent la îngheț - chiar și la temperaturi foarte scăzute, acesta rămâne flexibil, astfel încât tampoanele nu se deteriorează și nu se rup. În plus, reliefarea rezistentă "reflectă" zăpada și mai bine.

Versiunile Nuptse EVO cu curea și semiautomată au coșuri puternice și durabile, realizate din plastic special. Acestea sunt suficient de flexibile pentru a se adapta și mai bine la profilul pantofului și pentru a reduce "jocul" dintre partea superioară și crampon. Datorită posibilității de pliere strânsă a cuștilor, crampoanele Nuptse EVO ocupă foarte puțin spațiu în timpul transportului. Toate materialele utilizate în producția crampoanelor Nuptse EVO sunt foarte rezistente la deteriorări mecanice și la temperaturi scăzute. Climbing Technology recomandă acest model în principal pentru turismul alpin de iarnă și abordările pe ghețari, atât pentru alpiniștii experimentați, cât și pentru cei care încep aventurile de iarnă.

Crampoane Climbing Technology Nuptse Evo - caracteristici cheie:

  • Atașare în coș la bocanci;
  • Fabricat din oțel și aluminiu durabil;
  • 12 dinți oferă o aderență optimă;
  • Doi dinți în partea din față pentru o urcare confortabilă pe pante abrupte;
  • Reglare rapidă și ușoară a lungimii;
  • Design asimetric pentru o potrivire mai bună;
  • Dimensiunile pachetului: aprox. 30 x 14 x 13 cm.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 3I850D
Culoare gri
Sex Unisex
No-code Nu
Destinația pioletului Alpinism clasic
Prindere cos
Numărul de dinți 12
Dinți de atac Fixe, sectiune orizontala
Tip de conector Conector inflexibil
Material dinților Aliaj de otel
Materialul conectorului Aliaj de otel
Greutate ~ 945 g
Husă Incluse
Norma EN EN 893:2010
Declarația de conformitate CE, UIAA
Promoitem Bestseller
Activitate Alpinism / Escalada alpina, Trekking

Climbing Technology Nuptse Evo - customer reviews

0.0