top

Colțari automati Climbing Technology Lycan

cu TVA 779,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 779,90Lei
Prețul recomandat al producătorului 899,90Lei (-13%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8057733301227

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Climbing Technology Lycan - crampoane automate - este soluția perfectă atunci când faceți escaladă pe gheață, drumeții la altitudine mare sau abordați trasee cu drytool. Construcția extrem de robustă rezistă perfect în condiții dificile, sporind siguranța pe fiecare kilometru de potecă sau perete montan.

Climbing Technology este un brand renumit pentru produsele din oțel și aluminiu de o rezistență de neegalat. De mai bine de un sfert de secol, crampoanele fabricate în această fabrică italiană se bucură de o recunoaștere și o popularitate enorme. Bazându-se pe experiența sa îndelungată în acest domeniu, Climbing Technology a dezvoltat acest model de crampoane pentru a răspunde așteptărilor celor mai exigenți alpiniști.

Crampoanele automate Climbing Technology Lycan au fost realizate din oțel inoxidabil călit pentru a rezista la condiții de gheață, sporind siguranța cățărării. Rezistența ridicată a acestui material va limita deformarea dinților, asigurând o durată de viață mai lungă. Atât oțelul utilizat de Climbing Technology, cât și componentele cramponului din plastic sunt rezistente la temperaturi scăzute - fără a reduce rezistența sau funcționalitatea. Construcția crampoanelor CT Lycan se bazează pe o construcție cu cadru și 12 dinți. Aceasta este o soluție clasică pentru o stabilitate optimă în cățărare. Fiecare dintre acești colți de oțel are unghiul potrivit pentru a pătrunde eficient în gheața dură. Dinții din față sunt poziționați vertical și au o secțiune transversală în formă de T. Acest design permite crampoanelor să se așeze cu ușurință în gheață, oferind în același timp un sprijin adecvat pe teren mai moale. Datorită "subțirimii" și curburii adecvate, este posibilă și utilizarea modelului Climbing Technology Lycan pe traseele cu unelte uscate.

Crampoanele Climbing Technology Lycan sunt echipate cu o verigă cu rezistență sporită, astfel încât să poată rezista la solicitările de deplasare pe teren dificil. Un sistem special de ajustare cu o pârghie suplimentară permite ajustarea rapidă și confortabilă a mărimii, fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile. În plus, prin schimbarea poziției verigii, obținem două intervale de reglare - de la 36 la 43 și de la 42 la 47. Tehnologia de cățărare Crampoanele Lycan sunt echipate cu tampoane antizăpadă realizate dintr-un material special elastic și alunecos. Datorită acestora, zăpada nu se "îngrămădește" sub crampon, ceea ce ar putea cauza alunecarea. În partea din spate a acestui model, există unghiuri cu un profil care sporesc stabilitatea pantofului în crampon și, de asemenea, vă permit să potriviți mai multe modele de încălțăminte montană.

Climbing Technology Crampoanele Lycan sunt un suport tehnic pentru activitățile montane care se desfășoară în condiții extreme. Ei se vor dovedi în locuri unde este important să se mențină stabilitatea, fără de care poate fi foarte periculos.

Climbing Technology Lycan - crampoane automate - caracteristici cheie:

 • Fabricat din oțel călit dur;
 • Profilul dinților facilitează înglobarea lor în gheață;
 • Ajustare rapidă a mărimii cramponului;
 • Cei 12 dinți asigură o aderență adecvată pe terenuri tehnice;
 • Profilul dinților de atac din față asigură o aderență și un sprijin bun pe zăpada mai moale;
 • Echipat cu o curea și o clemă care se potrivește la majoritatea cizmelor de trekking care funcționează cu crampoane automate;
 • Tampoanele de zăpadă sunt ideale pentru a preveni acumularea de zăpadă sub cizmă;
 • Poate fi ajustată pentru a se potrivi încălțămintei în intervalul de mărimi 36-47;
 • Capacul este inclus;
 • Fabricat în Italia;
 • Îndeplinește standardul EN 893;

Specificatii tehnice
Culoare negru
Sex Unisex
No-code Nu
Destinația pioletului Alpinism tehnic
Prindere Automate
Numărul de dinți 12
Dinți de atac Fixe, sectiune verticala
Tip de conector Conector inflexibil
Material dinților Aliaj de otel
Materialul conectorului Aliaj de otel
Greutate ~ 1030 g
Husă Incluse
Norma EN EN 893:2010
Declarația de conformitate CE, UIAA
Activitate Alpinism / Escalada alpina

Climbing Technology Lycan - customer reviews

0.0