top

Coarda dinamica Edelrid Tommy Caldwell Eco Dry DT 9,6 mm 60 m - neon green

10% reducere la mii de produse pentru escaladă. Utilizați codul:

cu TVA 1.179,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.049,90Lei (+13%)
Prețul recomandat al producătorului 1.369,90Lei (-13%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 4028545155913

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Coarda dinamică Edelrid Tommy Caldwell Eco Dry DT 9,6mm 60m este un model de înaltă calitate, dezvoltat în colaborare cu alpinistul Tommy Caldwell. Cu un miez și un înveliș complet impregnate, această frânghie va funcționa perfect în cele mai dure condiții. Este fabricat în conformitate cu standardul Bluesign®.

Coarda dinamică Edelrid Tommy Caldwell Eco Dry DT 9.6mm 60m este ideală pentru cățărare sportivă, cățărare de dimensiuni și antrenament pe panou. Datorită acestuia, veți beneficia de siguranță maximă, indiferent de tipul de activitate desfășurată în perete.

Coarda dinamică Edelrid Tommy Caldwell Eco Dry DT 9.6mm 60m încorporează tehnologia avansată Thermo Shield, care a prelungit semnificativ durata de viață a coardei și va fi și mai plăcută de utilizat. Modul în care este clarificată noua frânghie 3D Lap Coil previne încurcarea la prima utilizare și crește semnificativ confortul la prima utilizare. Impregnarea specială Eco Dry utilizată pe acest model este echivalentul bine-cunoscutei impregnări Pro Dry. Se distinge prin faptul că, în timpul procesului de protecție a cablului, producătorul nu utilizează compuși PFC dăunători. Impregnarea propriu-zisă constă în impregnarea firului de miez și apoi a învelișului. În etapa finală de impregnare, frânghia este supusă unui așa-numit tratament uscat, care, datorită fixării termice a impregnării, face ca modelele care utilizează această tehnologie să fie complet impermeabile și să se usuce incredibil de repede. Datorită acestui tratament, frânghia este, de asemenea, rezistentă la îngheț, ceea ce vă va permite să o utilizați la temperaturi foarte scăzute.

Un avantaj suplimentar al cablului este utilizarea tehnologiei Duo-Tec. Acest proces brevetat permite producerea de frânghii bicolore, în care fiecare jumătate de frânghie are un aspect ușor diferit. Jumătățile de frânghie cu diferite modele de împletituri contrastante sunt ușor de distins, marcând în același timp centrul frânghiei. Acest marcaj ușor de identificat al jumătății de frânghie este foarte util atunci când se estimează cantitatea de frânghie încă disponibilă pentru cel care asigură. Schimbarea aspectului frânghiei este posibilă prin țeserea unei panglici speciale bicolore în împletitură, pe toată lungimea acesteia. Fiecare parte a panglicii are o culoare diferită. În centrul frânghiei, împletitura inversează automat panglica de marcare, astfel încât apare o culoare diferită (de exemplu, de la verde la negru). Această tehnică garantează că centrul frânghiei este marcat permanent. Acest model a fost realizat, de asemenea, folosind standardele Bluesign®. Acest lucru înseamnă că procesul de producție a frânghiei a fost realizat într-un mod ecologic.

Coardă Edelrid Tommy Caldwell Eco Dry DT 9.6mm 60m - caracteristici cheie:

  • O frânghie dinamică cu un diametru pentru o manevrare foarte rapidă și cea mai mică greutate posibilă;
  • Diametrul frânghiei de 9,6 mm este o frânghie subțire pentru cățărare pe stâncă și o frânghie super subțire pentru aplicații pe pereți mari;
  • Dedicată alpiniștilor avansați;
  • Modul în care este clarificată noua frânghie 3D Lap Coil previne încurcarea la prima desfacere și îmbunătățește semnificativ confortul la prima utilizare;
  • Tehnologie Thermo Shield pentru o durabilitate sporită;
  • Impregnare completă a miezului și a panglicii Eco Dry fără utilizarea de compuși PFC dăunători;
  • Fabricat cu cel mai recent sistem de împletituri Duo Tec - marcarea permanentă a jumătate din frânghie și a capetelor;
  • Frânghie fabricată conform standardului Bluesign®.

Tehnologii
Tehnologia producătorului

Edelrid 3D Lap Coil
Ați cumpărat o coardă nouă și doriți să începeți să vă cățărați cât mai curând posibil? Știți foarte bine că trebuie să treceți prin clarificări înainte de a ajunge la partea mai plăcută. Cu toate acestea, marca Edelrid răspunde așteptărilor pasionaților de alpinism. Prin utilizarea unei mașini speciale pentru a clarifica frânghia, aceasta este gata de utilizare. Pachetul include o crestătură prin care puteți derula rapid și eficient frânghia descâlcită.

Tehnologia producătorului

Edelrid Eco Dry
Compușii chimici polifluorurați și perfluorurați (PFC) fac ca echipamentele de exterior să fie foarte rezistente la ulei, grăsime sau apă. Cu toate acestea, odată eliberate în mediul înconjurător, aceste substanțe se descompun foarte lent. Tehnologia de finisare Eco Dry este un proces de impregnare care este aproape la egalitate cu PFC-urile de înaltă performanță în ceea ce privește performanța, cu excepția faptului că este 100% fără PFC-uri. În același timp, este un proces de tratare care nu compromite în niciun fel siguranța frânghiei de alpinism. Swift Eco Dry 8,9 mm de la Edelrid este, de altfel, prima frânghie de cățărare fără PFC din lume care îndeplinește cerințele ridicate ale standardului UIAA Water Repellent Standard. Aceasta absoarbe mai puțin de 1 până la 2% din greutatea sa în apă. De asemenea, este certificată bluesign® și oferă valori comparabile cu linia Pro Dry în ceea ce privește durabilitatea, rezistența la abraziune, apă și murdărie.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 713340604990
Culoare verde
No-code Nu
Tipul de escaladă Perete artificial, Cățărare pe stâncă / escaladă sportivă, Trad, Multi-pitch / escaladă montană, Big wall
Tipul de coardă Coarda dinamica
Tip coardă Coarda simpla
Lungime 60 m
Diametru 9,6 mm
Greutatea corzii 62 g/m
Numărul de căderi UIAA 8
Alunecare înveliș 0%
Forța maximă de impact 8,7 kN
Alungire dinamică (coardă simplă) 31%
Alungire statică (coardă simplă) 8,3%
Conformitate cu standardul EN 892 i UIAA 101
CE Cu certificat
UIAA Da
Impregnare Complet - miez și învelis
Marcare mijloc Cu marcaj
Lipitură permanentă a miezului cu învelișul Cu conexiune permanentă
Material țesătură Poliamida (PA)
Material de bază Poliamida (PA)
Tehnologia producătorului Edelrid 3D Lap Coil, Edelrid Eco Dry
Protecția mediului bluesign®, PFC-Free
Promoitem Rising-star
Activitate Escalada / Bouldering

Edelrid Tommy Caldwell Eco Dry DT 9,6 mm 60 m - customer reviews

0.0