top

ClimbON

ClimbON sunt unele dintre cele mai eficiente creme de mâini și loțiuni create special pentru nevoile cățărătorilor. Asigură regenerarea rapidă a pielii deteriorate de pe mâini, asigurându-se că aceasta este hrănită corespunzător înainte; în timpul și după antrenament.
View as Grid List

2 Produse

 1. -50%
  Cremă ClimbOn Lotion Creme 2.3 oz
  Cremă ClimbOn Lotion Creme 2.3 oz
  cu TVA 43,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 75,90Lei (-42%)
  Prețul recomandat al producătorului 88,90Lei (-50%)

  Lista de dorințe

 2. Balsam de buze ClimbOn Lip Tube

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

ClimbON - produse cosmetice pentru alpiniști și nu numai

MarcaClimbON este bine cunoscută printre pasionații de alpinism, precum și de multe alte sporturi montane. Deși produce "doar" produse pentru piele pentru iubitorii acestui sport, importanța sa nu poate fi supraestimată. Acest lucru se datorează faptului că pielea mâinii este cea care este exploatată la maximum în timpul oricărei forme de escaladă. Fie că vă provocați pe cele mai dificile trasee din lume, fie că sunteți un alpinist de agrement, mâinile dumneavoastră au nevoie de o îngrijire adecvată. În acest sens, marca ClimbOn este specializată. Cremele și loțiunile lor sunt o hrană eficientă pentru pielea uzată.

Gama largă a mărcilor ClimbON

Cel mai dificil lucru pentru orice pasionat de escaladă este să își mențină pielea de pe mâini în stare bună. Deoarece mâinile iau un contact constant cu stânca sau cu prizele de pe perete în timpul antrenamentelor. În plus, creta le usucă foarte mult, ceea ce face esențială îngrijirea corespunzătoare a acestora. Gama ClimbON include numeroase creme care hidratează și hrănesc pielea. Veți găsi loțiuni concepute pentru uz zilnic, precum și cele care vor funcționa bine după un antrenament intensiv pe un perete de cățărare. Pe baza unei experiențe bogate, au fost dezvoltate și produse pentru piele pentru întregul corp, perfecte pentru utilizarea zilnică. Produsele ClimbON sunt realizate din ingrediente naturale care ajută foarte mult la îmbunătățirea stării pielii. Majoritatea sunt pe bază de plante și de ceară de albine. Există, de asemenea, creme și loțiuni vegane în ofertă