top

Clif Bar

Clif Bar este o companie americană specializată în producția de batoane energizante. Prioritatea în crearea lor este gustul excelent și compoziția echilibrată. Batoanele Clif sunt folosite de atleți, drumeți și persoane care caută o gustare gustoasă și sănătoasă în timpul unei zile aglomerate.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Istoria mărcii Clif Bar

Ideea pentru un nou baton energetic s-a născut în 1990, în timpul unei călătorii cu bicicleta. În acel moment, Gary Erickson, epuizat după o cursă foarte lungă de 175 de mile, și-a dat seama că nu mai putea înghiți încă o înghițitură dintr-un baton nu prea gustos. Această situație nu-i dădea liniște - nu se putea crea o gustare plină de energie, sănătoasă și gustoasă în același timp? Curând, bucătăria mamei lui Gary s-a transformat într-un adevărat laborator și a început să dezvolte rețeta pentru primul baton Clif Bar A fost nevoie de șase luni pentru a perfecționa formula potrivită. În 1992, primele batoane energizante au ajuns pe rafturile magazinelor. Numele barurilor este o versiune prescurtată a numelui Clifford - tatăl lui Gary, care i-a insuflat pasiunea pentru activitățile în aer liber și pentru a-și urma propriile vise. Primele produse marca Clif Bar au fost primite cu multă căldură de către pasionații de activități în aer liber. Acordarea unei mai mari atenții la partea de gust a produselor a fost un succes. Pe o piață a batonului energizant care era poate dominată de produse perfect echilibrate, dar neplăcute la gust, Clif Bar s-a remarcat cu adevărat. În curând a apărut și o versiune a barului făcută special pentru femei - Luna.

În 2000, cuplul care conducea compania - Gary Ericsken și Kit Crawford - a primit o ofertă de vânzare a Clif Bar pentru 120 de milioane de dolari. Cu toate acestea, au decis să refuze și să continue să conducă afacerea ca o afacere de familie. Această natură a afacerii le-a permis să se implice în multe proiecte comunitare. Angajații sunt încurajați să contribuie cu cel puțin 20 de ore pe an, în cadrul orelor de lucru, pentru a ajuta proiecte locale. În scurt timp au fost stabilite și cele 5 principii de bază pe care marca Clif Bar le urmează până în prezent. De asemenea, a devenit o tradiție să luăm împreună micul dejun de joi, unde angajații află noutăți din viața companiei. În 2003, brandul a început să folosească ingrediente organice în batoanele sale, care nu numai că sunt mai sănătoase, dar contribuie și la protejarea mediului înconjurător. În 2007, batoanele energizante Cligf Bar au părăsit în sfârșit America și au început să fie distribuite în Marea Britanie și apoi în întreaga Europă.

Valorile mărcii americane

Clif Bar este mai mult decât niște batoane energizante de înaltă calitate. Acest lucru se datorează faptului că există o întreagă filozofie în spatele brandului de a conduce o companie. În primul rând, producătorul își propune să creeze un loc de muncă prietenos. Angajații mulțumiți înseamnă că sunt mult mai productivi și creează mâncare și mai bună. Munca nu reprezintă întreaga viață a unei persoane, așa cum bine știu cei care conduc marca Clif Bar. Prin urmare, angajații companiei sunt încurajați să fie activi din punct de vedere fizic, creativi și să-și împărtășească energia și experiența cu ceilalți. În cadrul orelor de lucru, aceștia pot participa la activități de voluntariat pentru comunitățile locale. În plus, la sediul central al companiei există o creșă unde copiii angajaților își pot petrece timpul. Pentru a se asigura că toată lumea simte că munca personală contribuie la creșterea companiei în ansamblu, fiecare angajat deține acțiuni Clif Bar brand Acest lucru le permite să simtă în mod direct creșterea companiei în fiecare zi.

Cumpărați batoane Clif Bar din magazinul online 8a.ro!

Oferim o selecție largă de arome - în oferta noastră veți găsi atât barourile energetice clasice Clif Bar, cât și o serie de baruri proteice Aromele variate vor permite tuturor să aleagă o gustare gustoasă și nutritivă pentru orice activitate fizică. Printre cele disponibile se numără clasicele batoane de ciocolată, foarte populara aromă de unt de arahide, banane și multe altele. Batoanele energizante Clif Bar se remarcă nu numai prin gustul lor excelent, ci și prin compoziția lor. 82% dintre ingrediente provin din culturi organice sau sustenabile, astfel încât producția lor are un impact semnificativ mai mic asupra mediului. În plus, toată energia electrică din clădirile companiei provine din surse ecologice. De asemenea, se acordă o mare atenție reciclării și ambalării ecologice a batoanelor. Dacă sunteți în căutarea unor batoane energetice extrem de gustoase și nutritive, Clif Bar va fi o alegere excelentă.