top

Chimpanzee

Brandul Chimpanzee s-a născut din nevoia de a avea o gustare sănătoasă pe care să o iei cu tine în fiecare expediție. De aceea, a fost creat primul baton Chimpanzee realizat cu ingrediente naturale și sănătoase.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Compoziția batonului energetic Chimpanzee este esențială

În timpul activității de toată ziua este extrem de important să se mențină un nivel adecvat de energie și alte componente importante, în special în timpul expedițiilor montane sau pe un traseu de drumeție. Marca Chimpanzee a fost creată tocmai în acest scop, pentru a oferi sănătate maximă și gustări naturale pentru a reface rapid caloriile pierdute. Compania folosește numai ingrediente naturale în produsele sale, care oferă proprietăți nutritive excelente. Acestea nu conțin ingrediente modificate genetic (GMO) sau îndulcitori artificiali. Ingredientele organice sunt folosite ori de câte ori este posibil, rezultând un produs final de foarte bună calitate. Toate rețetele sunt compuse în așa fel încât să garanteze aroma maximă a produselor.

O gustare gustoasă Chimpanzee pe traseu și în fiecare zi

Cea mai mare parte a ofertei o reprezintă batoanele Chimpanzee care permit refacerea rapidă a caloriilor pierdute. Ideale ca gustare în timpul antrenamentelor intensive și, de asemenea, ca "combustibil" pentru călătoriile mai lungi pe traseele montane. Combinații de arome extrem de gustoase pentru a oferi fiecăruia gustul preferat al batoanelor, de la cafea sau ciocolată până la arome de fructe și legume, atât familiare, cât și ușor mai exotice. Printre ingredientele batoanelor energizante ale brandului se regăsesc popularele alune, nuci sau caju. Stafidele sunt un adaos obișnuit. Fructele sunt folosite pe scară largă, inclusiv popularul măr, lămâia, caisele și multe altele. Pe de altă parte, ingrediente mai puțin comune, precum sfecla roșie, morcovii, curmalele sau ghimbirul, oferă o experiență gustativă unică. Marca oferă, de asemenea, băuturi energizante Chimpanzee și jeleuri energetice care vă permit să vă refaceți rapid energia în timpul și după efort.