top

Ceasuri turistice

Ceasurile de drumeție sunt perfecte atât pentru alpinism, pentru măsurarea altitudinii, cât și pentru antrenamente, permițând atât utilizatorilor experimentați, cât și celor începători să își monitorizeze ritmul cardiac.
View as Grid List

29 Produse

 1. -3%
  Ceas cu GPS Suunto 9 Peak Pro - ocean blue

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Ceas GPS Garmin Instinct 2S - poppy

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Ceas GPS Garmin Instinct 2 - graphite

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Ceas GPS Garmin Fenix 7X Solar - slate grey/black

  Lista de dorințe

 5. Ceas GPS Coros Vertix 2 - lava

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Ceas de alergare Garmin Foreruner 745 - magma red

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Ceas GPS Suunto 9 Peak - all black

  Lista de dorințe

 8. -12%
  Ceas GPS Suunto 9 Peak - birch white titanium

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Ceas GPS Suunto 9 Peak - granite blue titanium

  Lista de dorințe

 10. -3%
  Ceas GPS Suunto 7 - stone gray titanium

  Lista de dorințe

 11. -6%
  Ceas GPS Suunto 7 - matte black titanium

  Lista de dorințe

 12. -3%
  Ceas cu GPS Suunto 9 Baro - charcoal black/titanium

  Lista de dorințe

 13. -28%
  Ceas GPS Suunto 9 - white
  Ceas GPS Suunto 9 - white
  1.699,90Lei 2.368,00Lei

  Lista de dorințe

 14. Ceas cu GPS Suunto 5 - white

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

29 Produse

Ștergere

Monitoare de drumeție fiabile pentru fiecare utilizator

Celebrele moderne pentru drumeții oferă numeroase funcționalități extrem de utile pe traseele montane, în timpul escaladărilor sau chiar în excursiile de iarnă la schi. Modelurile de ceasuri cu funcție GPS vă vor împiedica să vă rătăciți, chiar și în zonele sălbatice, și vă vor permite să înregistrați cu precizie traseul ales. Busolele electronice permit orientarea rapidă în teren, în timp ce măsurătorile de altitudine vă permit să vedeți nu doar câți metri mai sunt până în vârf, ci și să notați altitudinea parcursă pe parcursul zilei. Măsurarea integrată a presiunii cu alarmă de furtună de pe multe modele va facilita prognozarea schimbărilor meteorologice și vă va permite să vă adăpostiți într-un loc sigur în caz de furtună sau viscol. Sportivii vor aprecia cu siguranță modelele care oferă măsurarea ritmului cardiac, care este esențială în timpul antrenamentelor. Pentru alergători, este o piesă de echipament la fel de esențială ca și un bun rucsac de alergare sau biberon de apă Monitoarele de drumeție sunt fabricate din materiale de calitate superioară, astfel încât să poată rezista rigorilor din aer liber. Cu ajutorul lor îți monitorizezi viteza, caloriile arse, distanța sau altitudinea și îți planifici traseul. Toate acestea pentru a facilita antrenamentele, explorarea locurilor sălbatice sau drumețiile pe distanțe lungi.

Monitoare Suunto de renume - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele

Magazinul nostru online oferă o selecție mare de ceasuri de drumeție de la producători de top. Monitoarele Suunto sunt despre tehnologie de ultimă generație în carcase bine concepute. Marca este alegerea preferată a sportivilor de top care apreciază fiabilitatea sa ridicată. În plus, ceasurile de drumeție și sport Suunto sunt foarte ușor de utilizat, astfel încât chiar și utilizatorii mai puțin experimentați pot profita din plin de funcțiile pe care le oferă.