top

Ceasuri turistice

Ceasurile de drumeție sunt perfecte atât pentru alpinism, pentru măsurarea altitudinii, cât și pentru antrenamente, permițând atât utilizatorilor experimentați, cât și celor începători să își monitorizeze ritmul cardiac.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Monitoare de drumeție fiabile pentru fiecare utilizator

Celebrele moderne pentru drumeții oferă numeroase funcționalități extrem de utile pe traseele montane, în timpul escaladărilor sau chiar în excursiile de iarnă la schi. Modelurile de ceasuri cu funcție GPS vă vor împiedica să vă rătăciți, chiar și în zonele sălbatice, și vă vor permite să înregistrați cu precizie traseul ales. Busolele electronice permit orientarea rapidă în teren, în timp ce măsurătorile de altitudine vă permit să vedeți nu doar câți metri mai sunt până în vârf, ci și să notați altitudinea parcursă pe parcursul zilei. Măsurarea integrată a presiunii cu alarmă de furtună de pe multe modele va facilita prognozarea schimbărilor meteorologice și vă va permite să vă adăpostiți într-un loc sigur în caz de furtună sau viscol. Sportivii vor aprecia cu siguranță modelele care oferă măsurarea ritmului cardiac, care este esențială în timpul antrenamentelor. Pentru alergători, este o piesă de echipament la fel de esențială ca și un bun rucsac de alergare sau biberon de apă Monitoarele de drumeție sunt fabricate din materiale de calitate superioară, astfel încât să poată rezista rigorilor din aer liber. Cu ajutorul lor îți monitorizezi viteza, caloriile arse, distanța sau altitudinea și îți planifici traseul. Toate acestea pentru a facilita antrenamentele, explorarea locurilor sălbatice sau drumețiile pe distanțe lungi.

Monitoare Suunto de renume - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele

Magazinul nostru online oferă o selecție mare de ceasuri de drumeție de la producători de top. Monitoarele Suunto sunt despre tehnologie de ultimă generație în carcase bine concepute. Marca este alegerea preferată a sportivilor de top care apreciază fiabilitatea sa ridicată. În plus, ceasurile de drumeție și sport Suunto sunt foarte ușor de utilizat, astfel încât chiar și utilizatorii mai puțin experimentați pot profita din plin de funcțiile pe care le oferă.