top

Casca escalada Climbing Technology Orion - white

cu TVA 284,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 419,90Lei -32%
Prețul recomandat al producătorului 479,10Lei -40%
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Casca de cățărare Climbing Technology Orion îi va ajuta în mod ideal atât pe începători, cât și pe cei mai experimentați cățărători. Datorită acesteia, veți experimenta o siguranță maximă în timpul alpinismului, unde deseori căderile de pietre vă pot zădărnici planurile de cățărare.

Datorită utilizării unor materiale adecvate, această cască este extrem de rezistentă la impacturi, ceea ce vă va permite să oferiți o protecție sigură și eficientă pentru capul dumneavoastră. În plus, implementarea unor facilități, cum ar fi suporturile de montare a farurilor, vă va permite să o utilizați confortabil chiar și după lăsarea întunericului.

Casca de alpinism Climbing Technology Orion este perfectă pentru activitățile practicate pe tot parcursul anului. Cățăratul pe stâncă și pe munte sau cucerirea cascadelor de gheață nu reprezintă o problemă pentru aceasta. Siguranța este asigurată de o construcție avansată, care folosește două materiale. Stratul exterior este realizat din policarbonat. Acesta este foarte rezistent la impact și oferă un aspect general excelent, ceea ce nu este de neglijat pe durata de viață lungă a căștii. Stratul interior este mai gros, realizat din polistiren expandat, a cărui funcție principală este de a intercepta și de a amortiza energia de impact. Această combinație formează un ansamblu eficient care protejează foarte bine capul de căderile de pietre sau de bucăți de gheață.

În interiorul căștii Climbing Technology Orion se află panouri realizate din material moale, care asigură un nivel ridicat de confort. Dacă este necesar, acestea pot fi îndepărtate cu ușurință pentru împrospătare. Adaptarea optimă la cap este asigurată de sistemul de reglare perimetrală, care se realizează eficient cu un singur buton. Astfel, se asigură că casca se sprijină în permanență în mod sigur pe cap. Pentru a facilita transportul, totul poate fi ușor de depozitat în interior, astfel încât casca ocupă mai puțin spațiu într-un rucsac sau geantă. S-a avut mare grijă să se asigure o ventilație adecvată în timpul cățărării. Numeroasele orificii de ventilație permit un schimb eficient de aer încălzit, astfel încât la nivelul capului să prevaleze un climat confortabil, chiar și în timpul zilelor fierbinți pe perete. În cazul în care începeți escaladarea înainte de răsărit sau o terminați după lăsarea întunericului, mânerele care permit fixarea unei lămpi frontale se vor dovedi a fi un element indispensabil.

Casca Climbing Technology Orion - caracteristici cheie:

  • Greutate extrem de redusă;
  • Potrivire stabilă pe cap;
  • Un număr mare de găuri de ventilație oferă un schimb rapid de aer încălzit;
  • Cască realizată cu tehnologia in-mould (partea exterioară din policarbonat, partea interioară din polistiren expandat);
  • Reglarea circumferinței cu ajutorul unui buton care poate fi retras pentru transport;
  • Mânere pentru fixarea unui far;
  • Căptușeală realizată din material absorbant;

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 6X942
Culoare alb
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Nu
CE V
EN 12492:2012
Greutate ~ 225 g (50 – 56 cm), ~ 230 g (57-62 cm);
Prindere lanternă de cap V
Orificii de ventilare 15
Scoică PC + EPS
UIAA V
Interval de ajustare 50-56 cm / 57-62 cm
Activitate Alpinism / Escalada alpina, Escalada / Bouldering

Climbing Technology Orion - customer reviews

0.0