top

Casca escalada Climbing Technology Orion - grey

cu TVA 294,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 284,90Lei (+4%)
Prețul recomandat al producătorului 479,10Lei (-38%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Only %1 left
Cost livrare de la 0,00Lei Detalii
ID produs: 8057733307595-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Casca de alpinism Climbing Technology Orion a fost creată cu gândul la cățărarea pe munte, în timpul căreia siguranța maximă va fi pe primul loc. Datorită utilizării materialelor moderne și a multor soluții dovedite, acest model îi va satisface cu siguranță chiar și pe cei mai exigenți utilizatori.

Această cască este un alt produs al producătorului italian, care se caracterizează printr-un nivel extrem de ridicat de rafinament. O protecție eficientă a capului este un lucru de care fiecare alpinist va avea nevoie, indiferent de nivelul său de escaladă, motiv pentru care modelul Orion va funcționa perfect atât în mâinile începătorilor, cât și ale celor mai avansați alpiniști.

Casca de cățărare Climbing Technology Orion este perfectă pentru activități pe tot parcursul anului. Cățăratul pe stâncă și pe munte sau cucerirea cascadelor de gheață nu reprezintă o problemă pentru aceasta. Siguranța este asigurată de o construcție avansată, care folosește două materiale. Stratul exterior este realizat din policarbonat. Este foarte rezistent la impact și oferă un aspect general excelent, ceea ce nu este nesemnificativ în timpul vieții lungi a căștii. Stratul interior este mai gros, realizat din polistiren expandat, a cărui sarcină principală este de a intercepta și de a amortiza energia de impact. Această combinație formează un ansamblu eficient care protejează foarte bine capul de căderile de pietre sau de bucăți de gheață.

În interiorul căștii Climbing Technology Orion există panouri realizate din material moale, care asigură un nivel ridicat de confort. Dacă este necesar, acestea pot fi îndepărtate cu ușurință pentru împrospătare. Adaptarea optimă la cap este asigurată de sistemul de reglare perimetrală, care se realizează eficient cu un singur buton. Astfel, se asigură că casca se sprijină în permanență în mod sigur pe cap. Pentru a facilita transportul, totul poate fi ușor de depozitat în interior, astfel încât casca ocupă mai puțin spațiu într-un rucsac sau geantă. S-a avut mare grijă să se asigure o ventilație adecvată în timpul cățărării. Numeroasele orificii de ventilație permit un schimb eficient de aer încălzit, astfel încât la nivelul capului să prevaleze un climat confortabil, chiar și în timpul zilelor fierbinți pe perete. În cazul în care începeți escaladarea înainte de răsărit sau o terminați după lăsarea întunericului, mânerele care permit fixarea unei lămpi frontale se vor dovedi a fi un element indispensabil.

Casca Climbing Technology Orion - caracteristici cheie:

  • Greutate extrem de redusă;
  • Potrivire stabilă pe cap;
  • Numărul mare de găuri de ventilație asigură un schimb rapid de aer încălzit;
  • Cască realizată cu tehnologie in-mould (partea exterioară din policarbonat, partea interioară din polistiren spumat);
  • Reglarea circumferinței cu ajutorul unui buton care poate fi retras pentru transport;
  • Mânere pentru fixarea unui far;
  • Căptușeală realizată din material absorbant;

Specificatii tehnice
Culoare gri
Sex Unisex
No-code Nu
CE V
EN 12492:2012
Greutate ~ 225 g (50 – 56 cm), ~ 230 g (57-62 cm);
Prindere lanternă de cap V
Orificii de ventilare 15
Scoică PC + EPS
UIAA V
Interval de ajustare 50-56 cm / 57-62 cm
Activitate Alpinism / Escalada alpina, Escalada / Bouldering

Climbing Technology Orion - customer reviews

0.0