top

Carabiniera escalada Ocun Hawk Wire - blue

cu TVA 30,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 41,20Lei (-25%)
Prețul recomandat al producătorului 41,20Lei (-25%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8591804636103

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Moschetarul de alpinism Ocun Hawk Wire vă va permite să creați un expres pe cont propriu, pe care îl veți folosi, de exemplu, în timpul alpinismului sau în orice alt tip de activitate în care vă bazați pe o greutate redusă. Nu numai că este ușor, dar este, de asemenea, echipat cu o încuietoare de sârmă pentru care înghețul nu este o problemă.

Atunci când doriți să vă bucurați de un nivel ridicat de siguranță în condiții de frig, pariați pe carabiniera Ocun Hawk Wire. Se comportă bine atunci când temperatura scade și este, de asemenea, suficient de robustă. Aceasta permite cățărătorului să fie asigurat în mod corespunzător atunci când țintește spre vârf.

Tipul de încuietoare cu fir are multe avantaje. În primul rând, nu se înfundă cu murdărie și nu îngheață la temperaturi scăzute, ceea ce este deosebit de important în condiții alpine. În plus, este foarte convenabil să fixați frânghia în ea și, datorită greutății sale reduse, nu se deschide atunci când se lovește de stâncă. Toate acestea sunt avantaje suplimentare, pe lângă economia evidentă de greutate.

Profilul carabinierului Hawk este proiectat astfel încât să nu deterioreze frânghiile și chingile care sunt prinse în el. Forma ergonomică a corpului permite o prindere foarte rapidă și sigură.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 2449
Culoare albastru
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
Seria producătorului Ocun Hawk
CE V
EN 12275
Material Aliaje ușoare
Greutate ~ 34 g
Finisare ~ 90 x 55 mm
Keylock ---
Fantă 16 mm
Tip B
UIAA V
Rezistență 24.8.8 kN
Fermoar Wire Gate
Action1 -
Activitate Escalada / Bouldering
Îngrijire și întreținere
Perioada de utilizare – produsele Ocun
Produsele de escaladă de la marca cehă Ocun au o durată de viață maximă de 7 ani, calculată din momentul vânzării către consumatorul final (cu o utilizare în scop de agrement, o dată pe lună). Cu toate acestea, durata lor totală de viață este chiar mai lungă, cu un maxim de până la 10 ani. Aceasta constă atât în timpul de utilizare, cât și în timpul de depozitare înainte de vânzare, calculat de la data de fabricație indicată pe etichetă. Cu toate acestea, este important de reținut că, pentru a obține o durată de viață maximă a unui produs, acesta trebuie să fie verificat în mod regulat și întreținut în mod corespunzător. Termenul de valabilitate al produselor a fost stabilit pe baza standardelor și reglementărilor în vigoare în Europa, iar marca Ocun funcționează sub supravegherea unui organism de certificare care confirmă că au fost efectuate controalele corespunzătoare.

Ocun Hawk Wire - customer reviews

0.0