top

Carabiniera Climbing Technology Aerial PRO SG - light blue

cu TVA 53,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 49,90Lei (+9%)
Prețul recomandat al producătorului 83,90Lei (-35%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8056734832358

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Moschetarul cu șuruburi Climbing Technology Aerial PRO SG - albastru deschis - este un model extrem de funcțional și versatil, care, ca mărime și formă, corespunde celor cunoscute de la expres. Este oferit într-o versiune cu anodizare colorată (albastră), care nu este doar un atuu estetic, ci vă permite să vă localizați mai ușor echipamentul.

Carabiniera Climbing Technology Aerial PRO SG - light blue în formă de D este la fel de utilă ca și cele de pe expres, dar își va găsi zeci de alte utilizări. Echipat cu o încuietoare CF (Catch-Free) fără dinți, cu opțiune de răsucire (SG - Screw Gate). Seria de carabiniere Climbing Technology Aerial a fost concepută pentru alpiniștii care prețuiesc confortul și siguranța mai presus de orice, dar care acordă o mare atenție soluțiilor tehnice și greutății echipamentului pe care trebuie să îl poarte în rucsac sau în ham.

Corpul carabinierului Climbing Technology Aerial PRO SG bolt-on carabinier - albastru deschis prezintă un profil 3D forjat la cald, multiplanar, care a permis o reducere semnificativă a greutății carabinierilor. Această tehnologie avansată de modelare a carabinierelor pare a fi viitorul în încercarea de a produce echipamente de alpinism mai ușoare, îmbunătățind în același timp rezistența. Aceasta reduce cantitatea de metal în zonele în care acesta nu este important pentru rezistență. Ca urmare, greutatea unui carabinier de dimensiuni normale cu o încuietoare completă este cu până la 10% mai mică decât cea a unui model clasic (și este echivalentă cu greutatea unor expresuri cu încuietoare de sârmă, care sunt considerate în mod obișnuit mai ușoare). Deși acest lucru poate să nu reprezinte o diferență prea mare în cazul unei singure unități, în cazul unui kit extins pentru trasee lungi (sau provocări cu mai multe corzi în munți), este vorba deja de sute de grame economisite, care au fost luate în considerare la selectarea echipamentului de alpinism. Climbing Technology Aerial PRO SG - albastru deschis este un carabinier ușor, cu șuruburi, în formă de D, obținut prin extrudarea corespunzătoare a "corpului", mai degrabă decât prin reducerea acestuia.

Modelul se potrivește perfect în mână. Optimizarea formei și atenția acordată ergonomiei, permit o manipulare ușoară. Întărirea corespunzătoare a marginilor cele mai expuse la frecare oferă siguranța maximă cerută echipamentelor de alpinism. Nișele blânde din punctele cele mai îndepărtate poziționează corect chinga și coarda în carabinier. Sistemul Catch Free (fără dinți) împiedică prinderea accidentală a lacătului în alte echipamente de cățărare (bucle, instrumente, cățărători). La fel ca fiecare carabinier Climbing Technology, Aerial este testat individual cu o sarcină sub prag de 12 kN înainte de a părăsi fabrica.

Carabinier Climbing Technology Aerial PRO SG - albastru deschis - caracteristici cheie: - Carabinier Aerial PRO SG - albastru deschis:

  • Încuietoare fără dinți CF (Catch-Free) cu opțiune înșurubată (SG - Screw Gate);
  • Profil 3D forjat la cald, multidimensional;
  • Încuietoare cu șurub;
  • Se potrivește bine în mână;
  • EN 12275:2013-B.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 2C33300WNE
Culoare albastru
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
CE V (0333)
EN 12275
Material Aliaj ușor
Greutate ~ 38 g
Finisare ~ 99 x 56 mm
Keylock V
Fantă 18 mm
Tip B
UIAA V
Rezistență 23.9.8 kN
Fermoar Screw Gate
Action1 Season Sale
Activitate Alpinism / Escalada alpina, Escalada / Bouldering

Climbing Technology Aerial PRO SG - customer reviews

0.0